Babypoint Space - autosedačka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1401
29.10.13 22:14
@1macinka píše:
@zabina Tak koupila jste tu sedačku? Dnes jsem se na ni v obchodě dívala a moc mě nadchla.

jojo nakonec jsem do ní šla a jsem spokojena jak zelva… píšu z mobilu tak se omlouvám za diakritiku. Bezpečnější je rozhodně pallas a kidy s tím stoleckem před dítětem, to mi řekl i prodejce přímo z babypointu… ale zase tyhle značky mají na to aby si zaplatili testy a to pak platíme i my, zákazníci… a tak jsem se nakonec rozhodla pro tuto a jsem s ní maximálně spokojena. to upevnění k sedacce auta bych řekla že je ještě lepší než isofix který jsem pozadovala. Za me tedy má tahle sedačka jedničku… i denní manipulace je jednodušší než u pallasky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
30.10.13 11:20

@zabina Jééé supr, díky za info, jdu taky do ní. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
6.11.13 17:02

@Ditaa Dobrý den, kdepak v Trutnově jste jí prosím s kamarádkou objednávaly? v krokodýku? Tam se mi nechce, nebo kde jinde prosím? nevím hlavně jak zjistím, kam jí dovážejí. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danulka_21
16.11.13 18:21

Také jsme dnes koupili autosedacku Babypoint Space, rozhodovali jsme mezi touto a Zoppa Carrera a nakonec jsme se rorozhodli pro Babypoint.

• Citovat
  • Upravit
11
22.1.14 12:23

Polohování autosedačky

@zabina Dobrý den, četla jsem tady, že jste ji teda nakonec koupila. Můžu se zeptat, jakým způsobem je polohovatelná? V parametrech sedačky je napsáno 5 poloh až do lehu. Zajímalo by mě, zda se polohuje pouze zádová opěrka, nebo celá autosedačka. Syn má 5 měsíců, ale 74cm a tudíž ještě nesedí, ale vajíčko už nám pro jeho délku nestačí. Proto hledáme jinou autosedačku, ve které by úplně neseděl, nebo alespoň v sedě ležel na zádech. Nikde jsem na netu nenašla fotky polohování, tak budu ráda za vaši zkušenost. Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1401
22.1.14 12:57

marieta no polohování je jakoby do lehu… není to samozřejmě do úplného lehu, ale dítě v tom pak spinká jako ve vajíčku.. ta poloha nejvíce na spaní je právě ta klasická vajíčková :-) jestli to píšu srozumitelně… ale radila bych vám zajít si do nějaké prodejny a vyzkoušet… sama uvidíte… já jsem spokojená, když prcek usne za jízdy tak se mu rúzně bimbá hlavička dopředu dozadu a tak… ale jakmile ho dám do toho lehu, tak je v poloze že ani prudké brždění nevadí a leží jako ve vajíčku a ani se nehne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
30.1.14 14:49

@zabina Děkuju za odpověď! Už ji máme objednanou, tak snad nám bude vyhovovat. Ve vajíčku spinkal velice rád, tak snad mu bude vyhovovat i tato nová. Ještě jednou díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
12.2.14 14:47

Dobry den,
muzu se zeptat, zda uz sedacka dorazila??? A jak se vam zda?
Ja premyslim o necem pro nasi 3 letou, vyssi, ale desne hubenou dceru… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
12.2.14 16:08

@farska Už dorazila! Zatím jsme ji ale ještě nepoužili. Zdá se mi stále hodně do sedu, i když je v nejnižší poloze a tak našeho syna ještě stále vozíme ve vajíčku. Jinak se nám ale moc líbí, nejen vzhledově a určitě bude dobrá i pro štíhlejší starší děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
13.2.14 13:10

Ona ta poloha sedačky záleží i na autě. V našem autě je taky hodně do sedu - i v poloze nejvíc do lehu. V půjčeném autě byla v poloze do lehu opravdu do lehu. Je to o sklonu sedadel v autě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
13.2.14 17:11

@1macinka Ano, na rovné podlaze je do sedu téměř úplného, ale v autě tomu tak určitě nebude. Máme oktávku a tedy šikmé sedáky, tak to bude hrát určitou roli. Malý je zatím s vajíčkem na hraně, tak jej ještě necháváme, ale co nevidět půjde do nové ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucaZlamali
7.3.14 22:22

Porovnání sedaček

Dobrý den, chci se zeptat zvažuji koupi autosedačky a vůbec nevím jakou vzít, byla jsem přesvědčená o Romer king plus, jenže mě známý hlodají do Maxi cosi Tobi že jsou moc spokojení. No a aby toho nebylo málo tak v obchodě mě pán řekl, že je to zbytečné vyhození peněz za značky že by radši koupil Baby Point Space. Tak teď fakt nevím co dělat. Prosím o pomoc???

• Citovat
  • Upravit
1120
26.5.16 15:18

@steeve má tento test vůbec nějakou váhu? Možná líp jak žádný test…ale..co vy na to
 https://www.facebook.com/…90371367931/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
26.5.16 15:39

@ilonka12 takto si může nechat testovat každý výrobce svoji sedačku, bohužel nikde není zveřejněn výsledek, takže jak dopadla se nedozvíte, oproti třeba testům ADAC kde výsledky testů vidíte a vidíte rozdíly mezi několika sedačkami testovanými najednou
nový test ADACu máte zde: https://www.adac.de/…st_2016.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
28.5.16 16:21

@1macinka Dobrý den, můžu se zeptat na zkušenosti s touto sedačkou po těch dvou letech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí