Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@1macinka píše:
@zabina Tak koupila jste tu sedačku? Dnes jsem se na ni v obchodě dívala a moc mě nadchla.
jojo nakonec jsem do ní šla a jsem spokojena jak zelva… píšu z mobilu tak se omlouvám za diakritiku. Bezpečnější je rozhodně pallas a kidy s tím stoleckem před dítětem, to mi řekl i prodejce přímo z babypointu… ale zase tyhle značky mají na to aby si zaplatili testy a to pak platíme i my, zákazníci… a tak jsem se nakonec rozhodla pro tuto a jsem s ní maximálně spokojena. to upevnění k sedacce auta bych řekla že je ještě lepší než isofix který jsem pozadovala. Za me tedy má tahle sedačka jedničku… i denní manipulace je jednodušší než u pallasky…
@Ditaa Dobrý den, kdepak v Trutnově jste jí prosím s kamarádkou objednávaly? v krokodýku? Tam se mi nechce, nebo kde jinde prosím? nevím hlavně jak zjistím, kam jí dovážejí. Díky
Také jsme dnes koupili autosedacku Babypoint Space, rozhodovali jsme mezi touto a Zoppa Carrera a nakonec jsme se rorozhodli pro Babypoint.
@zabina Dobrý den, četla jsem tady, že jste ji teda nakonec koupila. Můžu se zeptat, jakým způsobem je polohovatelná? V parametrech sedačky je napsáno 5 poloh až do lehu. Zajímalo by mě, zda se polohuje pouze zádová opěrka, nebo celá autosedačka. Syn má 5 měsíců, ale 74cm a tudíž ještě nesedí, ale vajíčko už nám pro jeho délku nestačí. Proto hledáme jinou autosedačku, ve které by úplně neseděl, nebo alespoň v sedě ležel na zádech. Nikde jsem na netu nenašla fotky polohování, tak budu ráda za vaši zkušenost. Děkuji!
marieta no polohování je jakoby do lehu… není to samozřejmě do úplného lehu, ale dítě v tom pak spinká jako ve vajíčku.. ta poloha nejvíce na spaní je právě ta klasická vajíčková
jestli to píšu srozumitelně… ale radila bych vám zajít si do nějaké prodejny a vyzkoušet… sama uvidíte… já jsem spokojená, když prcek usne za jízdy tak se mu rúzně bimbá hlavička dopředu dozadu a tak… ale jakmile ho dám do toho lehu, tak je v poloze že ani prudké brždění nevadí a leží jako ve vajíčku a ani se nehne ![]()
@zabina Děkuju za odpověď! Už ji máme objednanou, tak snad nám bude vyhovovat. Ve vajíčku spinkal velice rád, tak snad mu bude vyhovovat i tato nová. Ještě jednou díky!
Dobry den,
muzu se zeptat, zda uz sedacka dorazila??? A jak se vam zda?
Ja premyslim o necem pro nasi 3 letou, vyssi, ale desne hubenou dceru… ![]()
@farska Už dorazila! Zatím jsme ji ale ještě nepoužili. Zdá se mi stále hodně do sedu, i když je v nejnižší poloze a tak našeho syna ještě stále vozíme ve vajíčku. Jinak se nám ale moc líbí, nejen vzhledově a určitě bude dobrá i pro štíhlejší starší děti.
Ona ta poloha sedačky záleží i na autě. V našem autě je taky hodně do sedu - i v poloze nejvíc do lehu. V půjčeném autě byla v poloze do lehu opravdu do lehu. Je to o sklonu sedadel v autě.
@1macinka Ano, na rovné podlaze je do sedu téměř úplného, ale v autě tomu tak určitě nebude. Máme oktávku a tedy šikmé sedáky, tak to bude hrát určitou roli. Malý je zatím s vajíčkem na hraně, tak jej ještě necháváme, ale co nevidět půjde do nové ![]()
Dobrý den, chci se zeptat zvažuji koupi autosedačky a vůbec nevím jakou vzít, byla jsem přesvědčená o Romer king plus, jenže mě známý hlodají do Maxi cosi Tobi že jsou moc spokojení. No a aby toho nebylo málo tak v obchodě mě pán řekl, že je to zbytečné vyhození peněz za značky že by radši koupil Baby Point Space. Tak teď fakt nevím co dělat. Prosím o pomoc???
@steeve má tento test vůbec nějakou váhu? Možná líp jak žádný test…ale..co vy na to
https://www.facebook.com/…90371367931/
@ilonka12 takto si může nechat testovat každý výrobce svoji sedačku, bohužel nikde není zveřejněn výsledek, takže jak dopadla se nedozvíte, oproti třeba testům ADAC kde výsledky testů vidíte a vidíte rozdíly mezi několika sedačkami testovanými najednou
nový test ADACu máte zde: https://www.adac.de/…st_2016.aspx?…
@1macinka Dobrý den, můžu se zeptat na zkušenosti s touto sedačkou po těch dvou letech?