Babypoint Space - autosedačka

1401
8.9.13 19:07

Babypoint Space - autosedačka

Ahoj všem… viděla jsem u kamarádů novou autosedačku Babypoint Space, je to od 9-36kg - přesně takovou kat. chci, ohmatala jsem si ji, vyzkoušela do auta i s prckem a silně o ní uvažuji, tvrdili mi že mají české testy, ale já žádné na webu nenašla :-( takže beru jakékoliv názory a zkušenosti… upozorňuji, že jsem těžce Cybexová (měli jsme vajíčko Aton i Pallas fix) a chtěla jsem ji zase, ale dost mě tahle nahlodala… A jsem dost na vážkách… máte někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
8.9.13 20:09
@zabina píše:
Ahoj všem… viděla jsem u kamarádů novou autosedačku Babypoint Space, je to od 9-36kg - přesně takovou kat. chci, ohmatala jsem si ji, vyzkoušela do auta i s prckem a silně o ní uvažuji, tvrdili mi že mají české testy, ale já žádné na webu nenašla :-( takže beru jakékoliv názory a zkušenosti… upozorňuji, že jsem těžce Cybexová (měli jsme vajíčko Aton i Pallas fix) a chtěla jsem ji zase, ale dost mě tahle nahlodala… A jsem dost na vážkách… máte někdo zkušenosti?

nebrala bych ji, když nemá testy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1401
8.9.13 20:13

Tvrdili mi ti kamarádi, že jim v obchodě říkali, že má jako jediná sedačka tady v ČR testy pro ČR… tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7206
8.9.13 20:22

Já jsem našla že má normálně ECE R44/04, tudíž normu EU. Prošla úspěšně bariérovými testy, takže bych se toho nebála ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
8.9.13 20:50

Ja teda věřím jen ADAC testu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
9.9.13 08:23

@zabina v česku se žádné oficiální crashtesty sedaček nedělají, dělá je třeba německá ADAC a tam tato sedačka nebyla, samozřejmě ta sedačka má atest, aby se v česku mohla prodávat, to je to ECE R 44/04, ale to mají všechny sedačky, včetně podsedáků…, to je evropská norma a bez nich se nesmí sedačky prodávat, ale to není záruka kvality, pokud chcete mít jistotu, že má nezávislé testy, a že v případě nárazu dobře obstojí, musíte koukat na testy ADAcu, a tam vybrat z těch dobrý, pokud nyní máte Cybex PallasFix, tak ta mezi 9-36 patří k nejlepším, tak není důvod se poohlížet po jiné sedačce, ale zůstat u Pallase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1401
9.9.13 09:46
@steeve píše:
@zabina v česku se žádné oficiální crashtesty sedaček nedělají, dělá je třeba německá ADAC a tam tato sedačka nebyla, samozřejmě ta sedačka má atest, aby se v česku mohla prodávat, to je to ECE R 44/04, ale to mají všechny sedačky, včetně podsedáků…, to je evropská norma a bez nich se nesmí sedačky prodávat, ale to není záruka kvality, pokud chcete mít jistotu, že má nezávislé testy, a že v případě nárazu dobře obstojí, musíte koukat na testy ADAcu, a tam vybrat z těch dobrý, pokud nyní máte Cybex PallasFix, tak ta mezi 9-36 patří k nejlepším, tak není důvod se poohlížet po jiné sedačce, ale zůstat u Pallase

my jsme měli Pallas pro nejstarší dceru (už je ale na podsedáku), takže vybírám novou a je logické že nebyla v ADAc testech, když je to novinka 2013 :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
9.9.13 11:14

@zabina no ale od této značky nikdy žádná sedačka nebyla v testech ADAC, takže i kdybyste čekala do příštího roku, tak se těch testů nejspíše nedočkáte, protože Babypoint se neprodává v německu, tak ho v ADAcu nemůžou koupit a otestovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1401
9.9.13 12:37

A právě proto sháním někoho kdo tu sedačku třeba už používá… nebo ji více zná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
9.9.13 13:07

@zabina no jo, ale žádný uživatel vám stejně neřekne jak je dobrá v případě nehody, to zjistíte pouze podle testů bezpečnosti, a pokud ta sedačka v testech nebyla tak to bohužel nezjistíte, od uživatelů se dozvíte maximálně to jak je pohodlná, jak se poutá do auta, atd, ale to jste si ostatně vyzkoušela sama a to vám asi potvrdí i ti kamarádi, kteří ji mají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1401
9.9.13 13:39

To je fakt :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.9.13 15:54

Já ji koupovala s kamarádkou v internetovém obchodě v Trutnově, kde mají odběrní místo, prohlédla si ji - vypadá fakt dobře a certifikaci má. Také značka Baby point je myslím známá a má kvalitní autosedačky a kočárky. Měla jsem i golfky a nemohu si stěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1401
9.9.13 16:25
@Ditaa píše:
Já ji koupovala s kamarádkou v internetovém obchodě v Trutnově, kde mají odběrní místo, prohlédla si ji - vypadá fakt dobře a certifikaci má. Také značka Baby point je myslím známá a má kvalitní autosedačky a kočárky. Měla jsem i golfky a nemohu si stěžovat.

a je s ní kamarádka spokojená? jaké jsou s ní zkušenoti… potí se do ní dítě? protože vyzkoušenou jak sedí v autě to mám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
10.9.13 14:08

Tak jsem to vyzjistila 8o a potah je prý naprosto v pohodě, příjemný a malá se jí v sedačce prý nepotí. Je prý pohodlná měkoučká. Takže :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
29.10.13 22:04

@zabina Tak koupila jste tu sedačku? Dnes jsem se na ni v obchodě dívala a moc mě nadchla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí