Babypoint Sprinter

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1089
10.3.11 13:44

Tak má možná novější. Jako vzduchotěsná není, :lol: ale měla jsem ji natáhnutou dvakrát, jednou v létě, jednou dnes a pokaždé zadýchaná do neprůhledna. Jinak je kočár lehoučký, skladný, dobře se s ním jezdí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32867
10.3.11 13:55

kočár? Vždyť je to novinka roku 2011, ne? Možná se ale pletu.Je fakt, že ji ještě nezkoušela, má ho teprve dva dny. No jo, každý kočárek má něco, škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
10.3.11 13:59

Doprkýnka, tak co to mám doma? :lol: :lol: :lol:
Jo, aha sprint :zed: :zed: :zed: , no ale jsou skoro stejné, ne? A byla by někde fotka té pláštěnky? Jestli je lepší, že bych se po ní sháněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32867
10.3.11 14:17
Teodora píše:
Doprkýnka, tak co to mám doma? :lol: :lol: :lol:
Jo, aha sprint :zed: :zed: :zed: , no ale jsou skoro stejné, ne? A byla by někde fotka té pláštěnky? Jestli je lepší, že bych se po ní sháněla.

Sprint a sprinter je něco jiného, už jen klečka má jiná, větší plochu na ležení, víc polstrovaný…ale pláštěnka je asi stejně blbá. Tady dole v možnostech:
 http://www.detskezbozi.com/…er-2011.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
10.3.11 17:25

Díky, tak se omlouvám za mystifikaci. Dřív reaguju než myslím, to ta kojodemence. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmr
11.3.11 13:59

Pláštěnka nic moc, ale kdyžtak udělám díru :-) Na dojetí domů v případě, že začne pršet snad bude stačit. Bohužel žádný kočárek není dokonalý :-( Možná by si výrobci mohli občas přečíst nějaké diskuze…

• Citovat
  • Upravit
32867
11.3.11 14:36

to jo, zrovna kvůli takové drobnosti se člověk rozčiluje, která by se dala snadno upravit ve výrobě, že. Je fakt, že vyloženě v dešti nikde courat nebudu a na to dojetí případně, by stačila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmr
12.3.11 11:17

Moje řeč! Ještě se můžeme modlit, aby bylo bezdeští…:-)

• Citovat
  • Upravit
32867
24.3.11 21:37

Tak už nám přišel a asi ho budeme vracet. Jednak mi nedošlo že může být širší než můj předchozí tank a nevejde se nám do výtahu. Ale hlavně jsem nepřišla na to, jak povolit kšíry tak, abych tam mohla synka připoutat i v lehu. V polosedě mu to je jen když není moc navlečený. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmr
24.3.11 22:48

My zatím spokojenost. Horní kšíry nepoužíváme (max na připevnění fusaku, aby neklouzal)- syn by se zbláznil. Připínám pouze dolní a ty jsou v pohodě i přes fusak. Ale teď jsem na ně koukla a moc povolit teda nejdou. Šířku kočáru jsem taky neřešila, protože do našeho „klasického“ panelákového výtahu se vejdeme.
Tak přeju hodně štěstí s novým hledáním kočárku, napodruhé to určitě klapne :-D

• Citovat
  • Upravit
32867
25.3.11 11:29

No, asi by to dopadlo podobně. Zas by to mělo nějaké mouchy. Tak výtaj nevadí, stejně bych ho do bytu nebrala.
Ty kšíry mě štvou. Nevypadává pak to dítě když není celkově připoutané? A co se dělá s těma horníma když se nepoužívají? Nezavazí to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
25.3.11 12:12

Ahoj,tak s těma kšírama jste mě vyděsily,vůbec mě nenapadlo,že by mohly být krátké :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmr
25.3.11 12:28

Je fakt, že každý kočár má něco… Synek bez horních kšírů nevypadává. Hodně se předklání, protože chce vidět na kolečka a v pohodě - samotného bych ho ale nenechala - to bych mu ty kšíry radši sundala, aby si mohl vylézt z kočáru. Kamarádka má Chicco Multiway a taky je nepoužívá - má je jen zacvaknuté na těch spodních - až sundám fusak, tak to udělám stejně nebo je sepnu a přehodím přes sedadlo. Bohužel odepnout úplně nejdou co jsem koukala.

• Citovat
  • Upravit
32867
25.3.11 14:46

No uvidíme. Asi si ho necháme a nějak si zvyknem. Prosím tě, a co léto - máš k tomu nějakou clonu nebo slunečník, aby na malého nesvítilo (do očí)?
Jinka vypadá moc fajně, s větším prckem mi ani nepřijde tak robustní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmr
25.3.11 17:35

Na sluníčko mám z DM drogerky stínítko - je to kus látky s gumou a šňůrkama za cca 120,– a funguje to - měla jsem to už na velkým kočáře.
Taky mě překvapilo, že v porovnání s golfkama Chicco jsou na tom podobně, myslela, jsem že bude Sprinter robustnější a je to skoro na stejno. Taky už jsem zkusila nákup s cca 8 kg a v pohodě(reklamují pouze 2 kg). Jediný mínus je, že není tak terénní jako Inglesina, ale to není žádnej podobnej kočár :-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4