Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím všechny,chtěla bych vás poprosit,jestli nevíte,kde bych na netu našla návod,jak správně používat babyvak(Babybag)?Dneska mi ho dovezli domů,ale byl u něj jen návod v polštině a já jsem z toho volaka zmetena
Díky moc všem za odpovědi!
Tak já jsem si ho kupovala na mimibazaru a přišel mi od té paní už sepnutý, takže jsem ho jen přehodila přes rameno, šoupla do něho prcka a v pohodě, asi jsme měli s paní stejnou postavu… Na internetu určitě najdeš návod, jak ho sešněrovat… ![]()
takže jde o to je ho akorát stáhnout-vložit prcka a nosit?
a jak tak koukám tak jsi taky ze severní Moravy a mladšího máš jen o trochu mladšího než je ta moje princezna…(má 7,5měsíce,ale je o 6neděl narozená dřív,takže teď odpovídá 6měsícům).Jak se dá vložit takový ten metr co ukazuje věk dětátek?
Ahoj, pokud hledáš různé vychytávky a tipy jak prtě nosit, pak se mrkni třeba sem:
http://www.babyvak.cz/index.php?…
Jinak když dáš do vyhledavače „babyvak“, vyjede ti toho asi víc a na různých místech.
mě přijde super instruktážní video v knížce „něžná náruč rodičů“..davaji tam uplne miminečko a to tak že vak položíš na podložku do nej vložíš mimino a popruh prehodíš přes hlavu - spona by mela byt sepnutá skoro uplne u konce..no pak se jen narovnas a pripadne posunes popruh..ja vim..takhle to jde blbe vysvetlit..od pechů je to video blbý..mají tam už děsně velký děcko.. ![]()
Ahoj, dnes se mi podarilo poprvy nainstalovat malyho (1 tyden) do babyvaku.Mam ten klasický od Pechů, bez karabiny.Ucinek byl okamzity.jen nevim, nemam-li ho v tom nako blbě..prijde mi jak je jakoby obtoceny okolo me ze ma vyosenou hlavicku - nevm jak to říct jinak, proste mimo osu, i - tak trochu do boku a hodne do klubíčka..nemuze to vadit pateri?nemohla bych nektere zkusene mamine treba poslat fotku jestli jsme správne?diky moc, Jana ![]()
to jsem já, z předchozího příspevku. Jen jsem chtěla dodat, že tam miminko cpu v klasické zavinovačce.. ![]()
ok,v cpat ho tam v zavince byla blbost…ale stejne ho tam mám nějak podivně na štorc a je tam zapadlý jak v krytu..mam počkat až bude větší?prosííím poraďte mamky ![]()