Babyzen YOYO

954
6.1.13 02:39

Babyzen YOYO

Ráda bych se zeptala, zda někdo již vlastní tento ultralehký kočárek od Babyzenu :think: Přijde mi na cestování super, s ohledem na váhu a skladnost, pohledala jsem na netu v různých diskuzích hodně fotek, ale přeci jen osobní zkušenosti jsou nejlepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
624
6.1.13 13:36

Právě jsem na něj taky koukala, určitě uvítám osobní zkušenost.
Bohužel se mi nepodařilo dohledat, jaký materiál je použitý na kolečka, nevíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
6.1.13 16:33

Dneska jsem se na něj byla podívat v Malvíku, prodavačky ani nevěděly, že ho mají skladem, tak jsem jim dala „instruktáž“, jak se skládá apod… :)))
kolečka má klasická golfová, jako Maclaren, tedy plastová/pěnová, odpružení se mi zdálo minimální, sedák je úžasně prostorný do šířky, ale na výšku kratší, rukojeť příjemně vysoko, parádně se ovládá, složení a velikost naprosto bezkonkurenční, ale je méně stabilní a zřejmě bude např. na kostkách trošku „rachtat“…ale zase které golfky nerachtají :) pro starší dítko a na cesty fakt jednička, tedy až na tu cenu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
6.1.13 16:47

foto

Pár fotek co jsem našla na internetu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
7.1.13 20:32

Diky za „live“ potrehy
ještě mám v hledáčku Xtreet od Babyhome - zatím vede, cena je taky příznivější - jediná hloupá věc je, že cestovní taška, která je na cesty fakt výborná, se do ČR vůbec nedováží… :zed:
 http://www.babyhome.es/…t-detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
8.1.13 09:04

Xtreet jsem sledovala celý poslední rok, ale co jsem tak vyčetla z různých diskuzí, je to prý totální rachoták na časté používání. Navíc ta skladnost a váha nedosahuje toho, jako u Yoyo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
8.1.13 15:51

Tenhel prcek vypada na prvni pohled docela dobre ale!

Polohovani je pekny pokus nicmene bez polohovani nozek (nebo aspon nejake napodobeniny) z toho nic nebude. Ditko se v tom stejne nevyspi o moc lepe nez v golfkach bez polohovani.
Nejaka ta podpora nozicek mi u tohodle kousku rposte schazi. Mensim detem budou nozky proste viset dolu nez vyrostou natolik, aby je mohly nekde oprit. nehlede na to, ze neposedne deti budou pravdepodobne strkat nozky do kosiku pod kocarem (obzvlast kdyz tam bude neco zajimaveho do ceho se da dobre kopat 8) )

Vetsi deti v Yoyo sedi temer jako na zidli. Z boku nejsou nijak chraneni takze pri neprizni pocasi to asi zadne terno nebude. Preci jen sedicimu ditku je snaz zima nez kolem poskakujicimu.

Zaujal me popruh na noseni ale kdyz si predstavim, ze bych mela na jednom rameni vlacet 5,5kg tak ne dekuji. To ho radsi povezu prazdny :think: Vuhodou je skladnost obzvlast pokud potrebujete kocar do letadla ale neni jediny!

za me v kategorii ultralehky kocar vyhrava stale quinny yezz. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
8.1.13 17:41

Kočárek je takto „osekaný“ právě díky té skladnosti a tomu ani Yezz bohužel konkurovat nemůže. Polohování nožiček je problém, pokud v kočárku tráví dítko hodně času a je to jako hlavní kočár, což si myslím, že Yoyo ani být nemá. Buď pro menší děti jako doplňek na cesty k hlavnímu kočáru a nebo pro ty starší už jen na příležitostné svezení. Kdybych měla porovnat Yezz a Yoyo, tak stále mi přijde pro dítě daleko pohodlnější, když usne a může se sklopit alespoň do pololehu, než v úplném sedě (Julinka mi jednou usla v nepolohovacím Zappu a bylo mi jí chudinky opravdu líto)…polohování nožiček nemá ani jeden z nich. Velký rozdíl jsou kolečka, Yezz by dle mého nezvládl ani kostky v centru Prahy, má kolečka jak in-linové brusle, kdežto Yoyo má kolečka větší a je 4-kolový, ten by to snad zvládl.
Stříška nebude krýt asi vyloženě proti větru, ale když se člověk koukne na fotku, je vidět, že je stříška Yoyo ještě lépe kryjící, než třeba Maclaren Quest, kterých jezdí nejen v ČR mraky. Spoustu kočárků má stříšku naprd, specialně golfových. Já si osobně zkusila kočárek s popruhem hodit přes rameno a opravdu se to úplně v pohodě dá, rozhodně lepší než ho tahat vedle sebe složený.
Kočárky jsou oba moc hezké, designové, super skladné, ve prospěch Yezz hraje jednoznačně cena, ale to je asi tak vše…horší kolečka, méně kryjící stříška, nemožnost polohování, žádný nákupní košík…atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
8.1.13 19:52

@madamecrazy on ma Yezz zase jine vyhody a prekvapive- i kostky v centru prahy zvlada bez potizi.

Co se ulozneho prostoru tyce, ma ho malo ale kapsa docela kos pod kocarem vynahradi. Yezz se da navic docela pohodlne umistit na zada (nikde se neklimba a muzu se v klidu ohnout bez obav, ze se mi nekam sesune)

U Yoyo mam na mysli kryti z boku. Predpokladam ze modelem je Julinka? :) Sedi tam sice pekne ale neni vubec kryta kdyz se mrknes na yeeze tak se tam i triletak pekne schova a vzhledem k materialu je tam chraneny predevsim pred vetrem
 http://mesdoudouxetcompagnie.fr/…zz-rouge.jpg

Oba maji pro i proti. Spousta lidi rika ze je yeez osklivej a dalsi spousta se obava kolecek. Me velmi mile kolecka prekvapily i mirnem terenu (pisek, trava, sterk)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
8.1.13 23:21

Mně se oba kočárky líbí designově, mám ráda takové lehčí úlety :mrgreen:
pro mě je tedy zase důležitější velikost stříšky než boční ochrana, ale o tom to je, každý má jiné preference, jinak by to byla nuda, kdyby každá maminka jezdila se stejným kočárem..
v naprosté většině golfových holí není dítko chráněno ze strany, takže to mi jako mínus nepřijde, obzvlášť pro starší dítko…to mně osobně spíš vadí v létě sluníčko, a mým dětem také, takže jukám na toto..
a ty máš Yezz doma osobně? pokud ano tak bezva a jsem ráda, že kolečka zvládnou i nějaké ty nerovnosti, velké plus pro Yezz je i ten materiál koleček, prakticky se nedají sjet, stejně jako třeba u Bee :palec:
já zase osobně málokdy vyloženě tahám kočárek ať už přes rameno, nebo na zádech, ale ta velikost pro složení je pro mě důležitá, máme celkem malý byt a v autě už také nechci, aby mi kočárek zabíral místo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
9.1.13 08:47

@madamecrazy Presne proto jsem Yezze kupovala ;) co se slinicka tyce, resim plazovym satkem nebo shademaker od sunsine kids takove prodlouzeni strisky. Na yezze jsem ho jeste nezkousela mno ale to uz jsem trochu mimo tema :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
16.3.13 23:42
@Radyka píše:
Diky za „live“ potrehy
ještě mám v hledáčku Xtreet od Babyhome - zatím vede, cena je taky příznivější - jediná hloupá věc je, že cestovní taška, která je na cesty fakt výborná, se do ČR vůbec nedováží… :zed:
http://www.babyhome.es/…t-detail.php?…

Babyhome nieeee..strasne hrkoce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
14.4.13 23:04

Ahoj holky, taky bych chtěla pořídit babyzen yoyo právě kvůli letadlu, hodně cestuju i na Moravu a tam kostky nemáme, na prahu mi snad vydrží kočár z trojkombinace, ale chtěla jsem se zeptat, jestli k tomu kočáru jde pořídit i slída? Mají vůbec golfáče slídu? A sedí do toho i jiný fusak než od babyzen za 2500,–?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
14.4.13 23:31

Mrkni nahore na fotky. Je tam jedna se slidou (pujde na nej urcite i nejaka univerzalni slida za par stovek) a jedna s fusakem lodger (ne ze by byl zrovna levnejsi) ale nabizi se pak fakt, ze kdyz tam jde lodger, tak proc by tam nesel i jinaci fusak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
30.5.13 17:08

radaaaaaaaaaaaaaa

Baby poradte, yezz alebo yoyo???Neviem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...