Které golfky? Quinny Senz?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
41
2.1.13 21:00

Které golfky ?

Ahoj Maminky,,chtěla bych se zeptat kdo z vás má kočárek Quinny Senzz? Moc se mi líbí ale také se mi líbí Nuna Pepp Delux a nemůžu se rozhodnout. Mám 15 měsíčního prcka :) Nuna mi přijde docela úzká a Quinny nemá nastavitelnou rukojeť, prosím poraďte :think: Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7974
2.1.13 21:38

@niiccee Žatec je celkem placaté město, takže by tam měly být OK oba. Jde spíš o to, jak máš velké dítko a jak se mu v nich bude sedět. 55 cm není zase tak úzké, když je využitá šířka komplet. Navíc předpokládám, že to nemáš teď na zimu, ale na jaro a léto na běhání po venku a to bude prťavec zase o chlup větší a akčnější a míň nabalený. I do obchodů je rozhodně pohodlnější těch 55 než 61, co má Quinny. Osobně se mi víc líbí Quinny, ale ty rozměry by mě odradily. Jsou místa, kde je šířka nad 60 cm opruz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.13 23:43

Ahoj, quinny senzz má rukojeť vysokou, což je super, ale má moc krátká záda, malá má 9 měsíců a 78cm a hlavička už ji vykukovala, stříška o ničem, musí do ní foukat, musí se k tomu lepit takové postranice, takže ten se zavrhla. Nuna je krásná, ale extremně nizoučká, také jsem osobně zkoušela. Taky hledám nějaké atraktivní golfky, koupila jsem si nějnovější nádherší quinny zapp xtra růžové, pecky, ale včera jsme ho poprvé vyvenčili v obchoďáku a je nám krátký, jsme oba moc vysocí, takže s velkou lítostí ho musít zkusit prodat. Teď tady koukám na babyzen yoyo pink, vypadá krásně, ale musím ho někde vyzkoušet. Ahoj D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí