Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Doporučte mi prosím nějaké kvalitní do 4000kč díky ![]()
Ono dost záleží, jaké máš požadavky, ale s tou cenou třeba Inglesina Swift nebo něco od Hoco. Těsně nad 4 jsou Pliko Mini a Inglesina Trip. Ale kdyby ti nevadily z druhé ruky, tak bych se podívala třeba po Pliko P3 nebo Inglesině Zippy.
Pokud chceš spíš pidisporťák, Britax B-Agile vyprodávají loňskou kolekci, ale tam je výběr barev dost omezený.
Já se sem přidám s dotazem, jestli mohu. ![]()
Sháním golfky do 6,000Kč. Chtěla bych, aby byly i na „kočičí hlavy“; aby šly dát do úpného lehu a i do směru jízdy, abych viděla na dcerku. Líbí se mi Quinny Zapp Xtra, ale bojím se, aby nebyly málo kvalitní. Chtěla bych je na jaro, to dceři bude 9 měsíců, takže velkou boudu zas tak nepotřebuji.
Děkuju.
Inglesina Swift, Trip, Zippy se mi nelíbí
Hoco Hawk Natural se mi celkem líbí ![]()
Pliko Mini nejsou k zahození, ale znám i hezčí ![]()
Britax B Smart 4 jsou náádherné
a Britax Agile taky
![]()
@kotyk Děkuju z aupozornění na Britax, jsou fakt nádherné.
@Elilen Rádo se stalo
Máme ho doma jako druhý monokočárek k dvojkočárku, když se potřebujeme rozdělit. Osobně bych dala přednost Peg-Péregu Book (tomu s pevnou korbou, aby se prckové mohli rozvalit), ale nechtělo se mi utrácet za něco, co bude většinu času v kočárkárně. Quinny Zapp Xtra si holky, co je mají, celkem pochvalovaly, ale až na větší děti a jenom na rychlopřepravu. Na mě jsou dost nepraktické. Když vemeš tašku s věcma (né moc těžkou, protože by se mohl převrátit) a třeba věci na písek, budeš mít co dělat, abys to tam narvala. V létě couráme pořád venku, takže stěhuju půl domácnosti ![]()
Pliko Mini je opravdu na kost ořezané Pliko a nejsem si moc jistá, jestli za ty peníze není lepší koupit něco za 2000.
Agile má zase pidikolečka, takže na hlavách nic moc.
@kotyk Peg-Perego Book je krásný. Quinny z výberu tedy asi vypadl. Je fakt, že velká taška bude plus. Myslela jsem si, že není důležitá, protože jsem si neuvědomila, že budu vozit bábovičky a další nezbytnisti.
A co říkáš na Brio Go?
Teď jsem narazila na Jané MUUM a taky nevypadá špatně. A cena je super. ![]()
@Elilen Brio Go má 65 cm na šířku, ideální je tak do těch 61 (kvůli výtahům a uličkám u pokladen). Ale jinak je to hezká obludka
Jané Muum je hezký, ale má klasickou pidiboudičku. Rozumná boudička je u kočárku na letní courání mus. On je slunečník sice super, ale prostě je to věc navíc a jsou s ním věčně problémy, jak ho pořádně chytit a natočit. Nechápu, jak můžou mít španělské kočárky takové nuzné boudy
Tohle má právě Peg-Pérego neuvěřitelně vymakaný, u Baby Joggeru jsou zase ty boudy obrovské a u Britaxu se to dá prořešit clonou na ten síťový díl v boudě (i když bych byla vděčnější za australskou verzi s kompaktní střížkou).
Tak já se taky přidávám, akorát bych potřebovala něco do 4. tis. Spojenou rukojeť a polohování zad i nožiček…poraďte…díky
![]()
Malej má 16 měsíců, váží cca 13,5 kg, a chodíme víceméně po městě… ![]()
Tak jukni na Hauck Malibu. Není to nijak extra značka a kvalita odpovídá ceně, ale má monokolečka, takže snese i trošku sněhu na chodníku. Pak by mohl jít i Magic Espiro.
Kdybys chtěla klasický pidisporťáček s dvojkolečkama, tak tam je výběr už krapet větší, např. Chicco Simplicity, Babypoint Fortuna. Kolem těch čtyř a půl se dá občas sehnat i INGLESINA ESPRESSO, ale tam má polohovací nožičky až kolekce 2012.
@kotyk píše:
Tak jukni na Hauck Malibu. Není to nijak extra značka a kvalita odpovídá ceně, ale má monokolečka, takže snese i trošku sněhu na chodníku. Pak by mohl jít i Magic Espiro.
Kdybys chtěla klasický pidisporťáček s dvojkolečkama, tak tam je výběr už krapet větší, např. Chicco Simplicity, Babypoint Fortuna. Kolem těch čtyř a půl se dá občas sehnat i INGLESINA ESPRESSO, ale tam má polohovací nožičky až kolekce 2012.
Tak ten Hauck není špatnej, to espiro se mi už nelíbí. Ta inglesina espresso je pěkná, no uvidíme, třeba se babičky pochlapí a něco přidají, to bych do ní i šla. Ještě jsem koukala na Cam portofino a Quinny senzz, co tyto?
@lucotek píše:
Tak ten Hauck není špatnej, to espiro se mi už nelíbí. Ta inglesina espresso je pěkná, no uvidíme, třeba se babičky pochlapí a něco přidají, to bych do ní i šla. Ještě jsem koukala na Cam portofino a Quinny senzz, co tyto?