Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@lucotek britax b-agile nemá polohovací nožičky, pokud se nepletu. Jen tu zpevněnou látku, která se dá nahoru a trošku drží. V obchodě moc ale nedržela a byla docela krátká. Jinak je hodně podobný Booku, ale levnější.
@Wikky píše:
@lucotek britax b-agile nemá polohovací nožičky, pokud se nepletu. Jen tu zpevněnou látku, která se dá nahoru a trošku drží. V obchodě moc ale nedržela a byla docela krátká. Jinak je hodně podobný Booku, ale levnější.
Tak to jsem taky řešila, ale malej má rok a půl a v kočáře mi vůbec nespinká, takže to nebude až takový problém, a i kdyby usnul, někde na výletě třeba, tak ty nožky jsou podepřené, nevisí v luftě, tak si myslím, že to bude v pohodě, jinak to jde dokoupit, to polohování, asi za cca 1000kč, ale asi to potřebovat fakt nebudem… ![]()
@lucotek Rozumím, synovi je 15měs. a já mu nechávám pořád opěrku nahoru. Zdá se mi to pro něj pohodlnější, ale na jaře už asi bude chtít sedět blíž k madlu a kochat se, takže mu jí dám dolů. Takže je to asi pravda. Budu ráda za info -zkušenosti s B-agile…jsem trochu úchyl do kočárků ![]()
Taky pořád vybírám a vybírám
Teď jsem prodala sporťák, takže už něco vybrat musím! Váhám mezi Calistem a Sičkem… Nevíte, jestli jdou u Sička taky polohovat nožky?
Prosím o radu ohledně Cam portofino.. Jaké máte zkušenosti..? Chci skladný kočárek v létě na dovolenou a na výlety, ale zároveň pohodlný pro malého, je ještě malý (8 měsíců), takže žádné běhací dvouleté dítko.. Děkuji..
Prosím o radu ohledně Cam portofino.. Jaké máte zkušenosti..? Chci skladný kočárek v létě na dovolenou a na výlety, ale zároveň pohodlný pro malého, je ještě malý (8 měsíců), takže žádné běhací dvouleté dítko.. Děkuji..
Ahoj, já je původně pořídila pro malou, kupovali jsme je když jí bylo asi půl roku(byl za dobré peníze tak proto) a když jsme je v roce vytáhli tak jsme zjistili že se do nich skoro nevejde, stříška jí málem fackovala hlavu, je fakt že máme obříka, v roce měla 12 kilo a je dlouhá jak tejden před vejplatou. Portofino se mi líbilo, spojená rukojeť, má i krásně velký a pevný košík, polohování až do lehu takže pro mrně určo v pohodě ale jen pokud je drobnější. Ve finále sem vyzkoušela troje golfky a nejlepší sou Maclaren Techno Xt ale je pravda že to je jiná cenová kategorie i když z druhé ruky se dají koupit za slušnou cenu a fakt vydrží, je to velmi kvalitní značka
Děkuju moc, ještě se mi líbí Peg Perego Book, máte někdo..? Jestli je znát, že stojí 2× tolik..? ![]()
Je to sakra znát, že stojí dvakrát tolik, nebe a dudy.. Book už je doma, jsem z něj nadšená.. ![]()
Ahojte holky, zvažuji koupi golfek. a rozhoduju se mezi mamas and papas luna a eurocart lira 4 2013… zajímal by mě váš názor… díky
Zdravím ženy ![]()
Potřebuji poradit s výběrem golfek, vím, že je tady dotazů a odpovědí mraky, ale přece jen jsou na trhu novinky atd., tak proto se zeptám rovnou. Syn má necelých 14měsíců, váží cca 10kg a měří téměř 80cm. A tady je moje představa - aby byly hodně lehké, skladné, polohovací záda i nohy, dostatečná délka zad i sedáku, spojená rukojeť, pokud možno žádné hrkačky-plastová kola. Chci je na město a sem tam popojetí, ale přece jen máme tady i kočičí hlavy, tak ať to něco vydrží a nevyklepou dítěti duši. Vkládejte prosím své zkušenosti s golfkami, klidně i dražšími značkami, budu se koukat i po bazarech, takže cena není až tak důležitá. Moc díky ![]()
Hmm, vše co chdeš splňují Cybex Callisto. Já mám tedy ještě dražší maclaren Techno XT a nedám na ně dopustit, ale nemají spojenou rukojeť. Tu jsem nechtěla. Ale mohu je s klidem doporučit. POkud chceš spojenou rukoje't jen kvůli pohodlnému řízení, tak Maclaren Techno XT je tak dokonale vyvážený kočárek, že ho uřídíš v pohodě jednou rukou i když nemá spojenou rukoje¨t a ještě na ta golfová ucha navěsíš nákup ![]()
@Mafina5 Ten cybex callisto vypadá hodně dobře
Nemáš s ním zkušenosti, jestli je dostatečně stabilní a pevný? (aby to nebylo nějaké vachrlátko?)