Golfky 2012-2013

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1267
14.2.13 07:35

@lucotek britax b-agile nemá polohovací nožičky, pokud se nepletu. Jen tu zpevněnou látku, která se dá nahoru a trošku drží. V obchodě moc ale nedržela a byla docela krátká. Jinak je hodně podobný Booku, ale levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
15.2.13 08:00
@Wikky píše:
@lucotek britax b-agile nemá polohovací nožičky, pokud se nepletu. Jen tu zpevněnou látku, která se dá nahoru a trošku drží. V obchodě moc ale nedržela a byla docela krátká. Jinak je hodně podobný Booku, ale levnější.

Tak to jsem taky řešila, ale malej má rok a půl a v kočáře mi vůbec nespinká, takže to nebude až takový problém, a i kdyby usnul, někde na výletě třeba, tak ty nožky jsou podepřené, nevisí v luftě, tak si myslím, že to bude v pohodě, jinak to jde dokoupit, to polohování, asi za cca 1000kč, ale asi to potřebovat fakt nebudem… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
15.2.13 08:09

@lucotek Rozumím, synovi je 15měs. a já mu nechávám pořád opěrku nahoru. Zdá se mi to pro něj pohodlnější, ale na jaře už asi bude chtít sedět blíž k madlu a kochat se, takže mu jí dám dolů. Takže je to asi pravda. Budu ráda za info -zkušenosti s B-agile…jsem trochu úchyl do kočárků :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miskaa82
27.2.13 13:58

Taky pořád vybírám a vybírám :( Teď jsem prodala sporťák, takže už něco vybrat musím! Váhám mezi Calistem a Sičkem… Nevíte, jestli jdou u Sička taky polohovat nožky?

• Citovat
  • Upravit
7974
27.2.13 14:22

Jestli myslíš Peg-Pérego Sí, tak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katriiin
30.3.13 23:10

Prosím o radu ohledně Cam portofino.. Jaké máte zkušenosti..? Chci skladný kočárek v létě na dovolenou a na výlety, ale zároveň pohodlný pro malého, je ještě malý (8 měsíců), takže žádné běhací dvouleté dítko.. Děkuji..

• Citovat
  • Upravit
Katriiin
30.3.13 23:10

Prosím o radu ohledně Cam portofino.. Jaké máte zkušenosti..? Chci skladný kočárek v létě na dovolenou a na výlety, ale zároveň pohodlný pro malého, je ještě malý (8 měsíců), takže žádné běhací dvouleté dítko.. Děkuji..

• Citovat
  • Upravit
1396
31.3.13 13:09

Ahoj, já je původně pořídila pro malou, kupovali jsme je když jí bylo asi půl roku(byl za dobré peníze tak proto) a když jsme je v roce vytáhli tak jsme zjistili že se do nich skoro nevejde, stříška jí málem fackovala hlavu, je fakt že máme obříka, v roce měla 12 kilo a je dlouhá jak tejden před vejplatou. Portofino se mi líbilo, spojená rukojeť, má i krásně velký a pevný košík, polohování až do lehu takže pro mrně určo v pohodě ale jen pokud je drobnější. Ve finále sem vyzkoušela troje golfky a nejlepší sou Maclaren Techno Xt ale je pravda že to je jiná cenová kategorie i když z druhé ruky se dají koupit za slušnou cenu a fakt vydrží, je to velmi kvalitní značka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katriiin
31.3.13 15:59

Děkuju moc, ještě se mi líbí Peg Perego Book, máte někdo..? Jestli je znát, že stojí 2× tolik..? :)

• Citovat
  • Upravit
Katriiin
7.4.13 20:53

Je to sakra znát, že stojí dvakrát tolik, nebe a dudy.. Book už je doma, jsem z něj nadšená.. :)

• Citovat
  • Upravit
2776
7.4.13 21:27

Ahojte holky, zvažuji koupi golfek. a rozhoduju se mezi mamas and papas luna a eurocart lira 4 2013… zajímal by mě váš názor… díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
13.6.13 15:24

Zdravím ženy :mavam:
Potřebuji poradit s výběrem golfek, vím, že je tady dotazů a odpovědí mraky, ale přece jen jsou na trhu novinky atd., tak proto se zeptám rovnou. Syn má necelých 14měsíců, váží cca 10kg a měří téměř 80cm. A tady je moje představa - aby byly hodně lehké, skladné, polohovací záda i nohy, dostatečná délka zad i sedáku, spojená rukojeť, pokud možno žádné hrkačky-plastová kola. Chci je na město a sem tam popojetí, ale přece jen máme tady i kočičí hlavy, tak ať to něco vydrží a nevyklepou dítěti duši. Vkládejte prosím své zkušenosti s golfkami, klidně i dražšími značkami, budu se koukat i po bazarech, takže cena není až tak důležitá. Moc díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
13.6.13 15:53

Hmm, vše co chdeš splňují Cybex Callisto. Já mám tedy ještě dražší maclaren Techno XT a nedám na ně dopustit, ale nemají spojenou rukojeť. Tu jsem nechtěla. Ale mohu je s klidem doporučit. POkud chceš spojenou rukoje't jen kvůli pohodlnému řízení, tak Maclaren Techno XT je tak dokonale vyvážený kočárek, že ho uřídíš v pohodě jednou rukou i když nemá spojenou rukoje¨t a ještě na ta golfová ucha navěsíš nákup :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
13.6.13 15:54

@Beru Valco Snap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
13.6.13 16:24

@Mafina5 Ten cybex callisto vypadá hodně dobře :palec: Nemáš s ním zkušenosti, jestli je dostatečně stabilní a pevný? (aby to nebylo nějaké vachrlátko?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí