Golfky 2012-2013

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7974
3.1.13 20:36

@lucotek Větší děti v pohodě spí i v sedě. Naše šéfová to vylepšila tak, že si v libovolném kočárku přehazuje hožky přes to přední madlo :lol: Ten Britax se dá navíc jakoby vypoulit, takže ty nožičky nevisí úplně dolů. Ale jestli chceš monokolečka, tak můžeš ještě juknout na Inglesinu Avio nebo na Cybex, ale tam už to bude z druhé ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
3.1.13 20:37

Tak já trvám na spojené rukojeti, takže jedině quinny senzz, ale tam je prej hrozně malá boudička, prej je to na nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
3.1.13 20:44

Je spojená rukojeť důležitá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
3.1.13 20:49

@Elilen Pokud jseš monomamka, tak nijak zvlášť. V případě, že ne, docela se hodí, když můžeš kočárkem manipulovat jednou rukou. On může výrobce stokrát tvrdit, že zrovna ty jeho golfky se suprově řídí jednou rukou, ale fyzika je prostě fyzika. Jinak prázdný klasický golfáče se pochopitelně jednou rukou dají uřídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
4.1.13 16:31

Dnes jsem byl v obchodě a prodavač mi doporučil toto
trip 2012

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
4.1.13 17:01

@ogara666 Inglesina jsou obecně velmi kvalitní kočárky. Pokud se ti Inglesina Trip líbí a vyhovuje požadavkům, tak proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
4.1.13 18:34

@lucotek Tak už mám vybráno. Bude to Peg-Perego Book. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
4.1.13 19:12

@Elilen Book je moc hezkej :palec: Akorát bacha, dělají podvozek Book Plus a k němu můžeš dokoupit sportovní korbičku (ta se pak dá otáčet), nebo sporťák Book (ten se otáčet nedá).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
4.1.13 19:29
@Elilen píše:
@lucotek Tak už mám vybráno. Bude to Peg-Perego Book. :dance:

Moc pěkný, ale pro mě finančně nemožné… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
4.1.13 19:37

@kotyk Děkuju, to jsem nevěděla. :palec: @lucotek Já jsem šetřila na hluboké korbě. To jsem brala jeden z nejlevnějších kombinací. Teď se tedy ukazuje, že na podvozku je nízká cena znát, ale hluboká korba půl roční stále je. A ještě asi tři měsíce bude. I s fusakem. :-) Na tomhle jsem ale šetřila, protože jsem věděla, že na jaro už chci jiný. Ale na tomhle už šetřit nechci, protože ho budu používat co nejdéle, takže tu kvalitu potřebuju. No, snad jsem vybrala dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
5.1.13 11:53

@kotyk Psala jsem dotaz v diskuzi přímo o Peg-Peregu Book, tak to zkopíruju i sem, abys mi prosím :kytka: mohla poradit.

Reagovala jsem na tento příspěvek.

Tak už ho mám doma. Pořídili jsme bez nánožníků barva GEO. Je úplně jiná než na obrázku. Puntík na textiílii není vůbec výrazný. Dle fotky katalogu by měla barva být béžová – bílé kafe a nakonec v reálu je hnědofialová šmrnclá do béžova…nedá se to popsat, ale je to pěkná barva.!!JEN POZOR VARIANTA BEZ NÁNOŽNÍKŮ – TEXTÍLIE KOČÁRKOVÁ, NÉ NEOPRÉN, NEMÁ VE STŘÍŠCE OKÉNKO!!! TAK AŤ NEJSTE ZKLAMANÉ! Zkoušela jsem jízdu po trávě a jede suprově. Takže si myslím, že zvládne i lehký terén.

• Takto

Je ta textilie kočárková mnohem horší, než neopren?

Chtěla bych Book, ale nevím, jestli s otočnou sedačkou. Je to velká výhoda? Pochybuju, že na mě dcera bude mít náladu pořád koukat. A nevyplatí se koupit ten komlet s nánožníkem a pláštěnkou? Je o tisícovku dražší a měl by i ten neopren materiál a okénko. Raďte, holky, raďte. A jaký je ve sněhu? Mám ho koupit až po zimě, nebo můžu už teď? :dance: Dceři je (dneska přesně ) 6 měsíců, tak jestli na něj není ještě malá. Do hl. korby se s fusakem ještě dva měsíce určitě vejde. A taky si říkám, abych ho přes zimu zbytečně moc nezničila (sůl, kamínky..) Co myslíte?

Děkuju za rady. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
5.1.13 11:54

A ještě mě napadá otázka, je nějaký váhový a cenový rozdíl v Book a Book Plus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
5.1.13 11:55

A proč bys radši Book NEPlus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
5.1.13 11:56

A ještě jedna otázka :-), jaká je brzda? Je na nohu u koleček, na rukojeťi.. Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
5.1.13 11:58

Pěkně jsem tady zaspamovala stránku. :roll:

Ale napadla mě ještě otázka, jestli si myslíš, že cena půjde do tří měsíců dolů nebo zůstane stejná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí