Shánim nuna pepp

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
350
20.12.12 18:38

Shánim nuna pepp

Ahojky holky :mavam:, už několik týdnů sháním po bazarech golfky Nuna, ale bohužel na vypsané inzeráty se mi nikdo neozývá :( a to píšu opravdu skoro všude a to přes maily, smsky i telefonuji!!! Rozhodla jsem se tedy skočit zase tady za váma na eMimi a pozeptat se v diskusi vás jestli některá z vás náhodou neuvažuje o prodeji těchto golfek :mrgreen:..na barvě mi nezáleží, jde mi hlavně o to, aby byly polohovatelně, nevyšisované, v dobrém stavu a za nějakou rozumnou cenu tak max do 3000 Kč. Tak kdyby jste nááááhodou některá z vás golfky Nuna prodávala nebo věděla o někom kdo je prodává, prosím, dejte mi tady vědět. Předem moooooc děkuji všem a přeji krásný zbytek večera :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14856
20.12.12 19:07

Ja urcite prodavat budu, ale ne hned :nevim: To se ale divim, ze se nedaji sehnat 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
20.12.12 19:26

Koukla jsem ti i na Aukro a nejlevnější 3.500 :think:

• Citovat
  • Upravit
16837
20.12.12 19:59

Tak ja videla na mimibazaru za 3000kc a jeden dokonce za 2800kc tak zkus pohledat tam. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
20.12.12 23:37

..holky moc vám všem děkuji za tipy na další bazárky…opravdu je z čeho vybírat :dance:..tak to zítra skoro všechno zase obešlu mailíkama a snad na mě ještě někde jedna Nuna čeká :mrgreen:…díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
20.12.12 23:45
@suik píše:
Ja urcite prodavat budu, ale ne hned :nevim: To se ale divim, ze se nedaji sehnat 8o
..no sehnat se dají, ale jen málo jich je za rozumnou cenu a ještě polohovatelných až do lehu, víš?..a já mám teprve 6 měsíční princeznu takže potřebuji aby byl kočárek až do lehu. Máme totiž sourozenecký phil&teds vibe a ten je na cestování jen do obchodu nebo se psem dost těžký..navíc ještě se 2,5 leťákem navěšeným věčně na ruce místo v DK :roll:…takže sháním Nunu pro maličkou a proto sháním tu novější :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
21.12.12 12:21

@ALISHI asi jsou jeste ty verze bez polohovani, ti co maj tu polohovaci, ji mozna jeste potrebujou :nevim:

taky mam Phila vibe ;), dcera se nastesti vozi rada. UF.
Tak drzim palce, at sezenes, jsou to dobry golfky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
21.12.12 12:59
@suik píše:
@ALISHI asi jsou jeste ty verze bez polohovani, ti co maj tu polohovaci, ji mozna jeste potrebujou :nevim:taky mam Phila vibe ;), dcera se nastesti vozi rada. UF.
Tak drzim palce, at sezenes, jsou to dobry golfky!
…díky Suik :)…Vibe je nejlepší kočárek na světě, ale momentálně v něm vozím jen půlroční dceru, pže malý chce jen chodit :roll:..proto sháním Nunu…ale včera se mi ozvala slečna z bazoše. cz a prodala mi ty černobílé, polohovací i s fusakem, pláštěnkou a moskitiérou za 2900 Kč vč. poštovného! Už jsou na cestě k nám :dance: :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí