Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky holky
, už několik týdnů sháním po bazarech golfky Nuna, ale bohužel na vypsané inzeráty se mi nikdo neozývá
a to píšu opravdu skoro všude a to přes maily, smsky i telefonuji!!! Rozhodla jsem se tedy skočit zase tady za váma na eMimi a pozeptat se v diskusi vás jestli některá z vás náhodou neuvažuje o prodeji těchto golfek
..na barvě mi nezáleží, jde mi hlavně o to, aby byly polohovatelně, nevyšisované, v dobrém stavu a za nějakou rozumnou cenu tak max do 3000 Kč. Tak kdyby jste nááááhodou některá z vás golfky Nuna prodávala nebo věděla o někom kdo je prodává, prosím, dejte mi tady vědět. Předem moooooc děkuji všem a přeji krásný zbytek večera ![]()
Ja urcite prodavat budu, ale ne hned
To se ale divim, ze se nedaji sehnat ![]()
Tak ja videla na mimibazaru za 3000kc a jeden dokonce za 2800kc tak zkus pohledat tam. ![]()
..holky moc vám všem děkuji za tipy na další bazárky…opravdu je z čeho vybírat
..tak to zítra skoro všechno zase obešlu mailíkama a snad na mě ještě někde jedna Nuna čeká
…díky moc!
@suik píše:..no sehnat se dají, ale jen málo jich je za rozumnou cenu a ještě polohovatelných až do lehu, víš?..a já mám teprve 6 měsíční princeznu takže potřebuji aby byl kočárek až do lehu. Máme totiž sourozenecký phil&teds vibe a ten je na cestování jen do obchodu nebo se psem dost těžký..navíc ještě se 2,5 leťákem navěšeným věčně na ruce místo v DK
Ja urcite prodavat budu, ale ne hnedTo se ale divim, ze se nedaji sehnat
@ALISHI asi jsou jeste ty verze bez polohovani, ti co maj tu polohovaci, ji mozna jeste potrebujou ![]()
taky mam Phila vibe
, dcera se nastesti vozi rada. UF.
Tak drzim palce, at sezenes, jsou to dobry golfky!
@suik píše:…díky Suik
@ALISHI asi jsou jeste ty verze bez polohovani, ti co maj tu polohovaci, ji mozna jeste potrebujoutaky mam Phila vibe
, dcera se nastesti vozi rada. UF.
Tak drzim palce, at sezenes, jsou to dobry golfky!