Golfky 2012-2013

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4624
3.1.13 12:18

Jsou maličko dražší - Cybex Topaz. Mají garantovanou vyšší nosnost než 15 kg a jsou velice elegantní.
 D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
3.1.13 12:20
@LadyLada píše:
Jsou maličko dražší - Cybex Topaz. Mají garantovanou vyšší nosnost než 15 kg a jsou velice elegantní.
D.

Tak to už se mi spíš zamlouvá cybex callisto, kvůli spojené rukojeti, ale ta cena.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
3.1.13 12:30
@lucotek píše:
Tak to už se mi spíš zamlouvá cybex callisto, kvůli spojené rukojeti, ale ta cena.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jojo, někdo má radši spojenou rukojeť. Cena je vysoká, ale jsou jedny z mála, které mají vyšší nosnost. Také jsem kupovala ojeté a jsem tuze spokojená. Jsou kvalitní, mají totiž proti těm levnějším šroubované spoje. Levnější jen nýtované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
3.1.13 12:38

Cybex Topaz i Callisto mají nosnost 22 kilo(garantovanou výrobcem, je to napsané na návodu) z druhé ruky se dají koupit podstatně levněji než stojí nové a vzhledem k velmi slušné kvalitě určitě odvozí i další mrně. Mě z golfek prošly rukama Maclaren Techno XT(ty stojí ranec)ale jsou podle mě nejlepší, pak Cam Portofino(ty se mi líbily že mají spojenou rukojeť a pevný větší koš)ale s těmi jsme ani nevyjely a šly z baráku protože jsme je koupily s větším předstihem a když jsme je na jaře chtěly vytáhnout(malá měla lehce přes rok a měla 12 kilo)tak jsme zjistily že se do nich nevejde a stříška jí málem fackovala hlavu a teď drandíme s Topazem a spokojenost. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
3.1.13 13:07

@lucotek Cam (nebo Neonato Piuma) je tak na supermarket. U Quinny senzz se budou babičky muset pobabit krapet víc ;) a navíc má boudičku, která je asi tak praktická jako slunečník. V leže při troše větru nebude moc chránit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
3.1.13 14:09
@kotyk píše:
@lucotek Cam (nebo Neonato Piuma) je tak na supermarket. U Quinny senzz se budou babičky muset pobabit krapet víc ;) a navíc má boudičku, která je asi tak praktická jako slunečník. V leže při troše větru nebude moc chránit.

Tak tento jsem našla kolem pěti tisíc, to inglesina espresso 2013, je dražší, ale ta boudička je nějaká kratší, to jsem si nevšimla…tak jsem zas tam kde jsem byla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
3.1.13 18:39

Mně se holky nelíbí, když mají golfky dvojitá přední kolečka. Jenže takových, co to nemají, je málo.
Možná nakonec půjdu do lehčího sporťáku. Třeba Britax.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
3.1.13 19:38
@Elilen píše:
Mně se holky nelíbí, když mají golfky dvojitá přední kolečka. Jenže takových, co to nemají, je málo.
Možná nakonec půjdu do lehčího sporťáku. Třeba Britax.

Ten se mi líbí taky, ale zas nemá polohování nohou…sice malej v kočáru nějak nespává, ale zas když pojedem někam na výlet a usne…no nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
3.1.13 20:22

@lucotek Já myslela, že jde dát do úplného lehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
3.1.13 20:23
@Elilen píše:
@lucotek Já myslela, že jde dát do úplného lehu.

no záda jo, ale nohy nee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
3.1.13 20:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
3.1.13 20:27

To je myšleno záda do úplného lehu, ale ty nožky zůstanou tak jak jsou…má ho kámoška tak vím, třeba u té inglesiny espresso je vyloženě napsané, polohování zad i nohou… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
3.1.13 20:28
@Elilen píše:
Jde, aspoň tedy tento. :) http://kocarky.heureka.cz/…ack-thunder/

Kukni na youtube jsou tam videa.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
3.1.13 20:34
@lucotek píše:
To je myšleno záda do úplného lehu, ale ty nožky zůstanou tak jak jsou…má ho kámoška tak vím, třeba u té inglesiny espresso je vyloženě napsané, polohování zad i nohou… :)

aHA, TO JSEM NEVĚDĚLA. bYLO TAM, ŽE JE VHODNÝ PRO NOVOROZENCE, TAK JSEM AUTOMATICKY BRALA, ŽE JDE ÚPLNĚ DO LEHU.

a CO quinny zapp Xtra??

Omlouvám se za Caps Lock. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
3.1.13 20:35

Quinny se mi mooooc líbí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek