Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Elilen Já si myslím, že cena bude stále stejná, neboť od prosince se nezměnila (obyč Book 7390Kč v Babystar)
Book Classico (neotočný, bez výbavy) 7 390,– 9 kg
Book Completo (neotočný, s výbavou) 8 990,–
Book Plus Completo (otočný, s výbavou)10 680,– 10,3 kg
Brzdy má klasické nožní. Dá se v něm vozit i mimčo, takže je to na tobě. A poradí si s mírným sněhem na chodníku. Okénko mají i Classico, ale musíš si vybrat potah/barvu s okýnkem. Takže aktuálně máš možnosti žádné okénko, okénko nebo taková průsvitná slída
Jestli máš něco vybráno, asi bych zameilovala dotaz dovozci. Každopádně okénko nemá žádnou clonu. Jestli s výbavou nebo bez dost záleží na stáří dítka. U menších dětí je nánožník určitě plus, u chodících už ho tolik neužiješ. S materiálem moc neporadím, to je prostě, co ti vyhovuje víc.
Plus sedačka bude užší a nejspíš i kratší, kvůli tomu nacvakávání. Osobně jsem otáčení moc nevyužila, ono to dost změní těžiště a děti neměly zájem.
Jestli budeš mít cestu do Prahy, tak se můžeš stavit v Malli To je dovozce a je tam k vidění většina jejich kočárků.
Obecně Peg-Pérego moc neslevňuje. Kolekce se liší tak o tisícovku. Ale občas se objeví i nějaké větší slevy, takže pokud na něj nespěcháš, můžeš vyzkoušet počkat.
@kotyk @Wikky Děkuju za odpovědi. Tak to kvůli ceně půjdu do nejlevnější varianty. A asi tedy počkám do jara. Ale opravdu jen asi.
Už bych ho tu chtěla mít. Barvu bych chtěla černou nebo béžovou.
Až ho koupím, tak napíšu, jak jsem spokojená. Včera jsem ho viděla v prodejně a líbí se mi moc. I ten košík je promyšlený, jak se dá sklopit.
Ahoj, poradíte mi? Sháním golfky se spojenou rukojetí, nezdvojená kolečka, polohování zad i nohou a hodně skladný a lehký. Už jsem zoufalá, prohledala jsem snad všechno na netu… Nunu mám, tak něco jinýho
díky za rady
Ten mi nepříjde zas až tak skladnej, hodně jezdíme a potřebuju něco co vložím třeba za zadní sedadlo, jako třeba tu Nunu ![]()
@womanz Jukni na Cybex Callisto. Ale obávám se, že trumfovat ve skladnosti Nuna Pepp, který byl vysloveně navržený na to, aby zabral minimum místa v kufru, bude dost složité. Navíc uchycení monokoleček má určité velikostní a váhové požadavky ![]()
No a pak ještě Zicco od 4Baby nebo Babyhome Xtreet. Ale první je nic moc značka, což u těhle koleček může být dost nebezpečné, druhý má ta záda polohovací jen tak trošku.
@womanz Hodně dobré golfky jsou TFK Buggster, chybí jim jen ta spojená rukojeť. Jinak musím říct, že Book po složení je fakt placka, ale na zadní sedačku to nedáš. Malé jsou i Quinny Zapp, ale když koupíš polohovací, tak se musí po složení rozdělit sedačka a podvozek, což je opruz.
@lucotek píše:
Tak já trvám na spojené rukojeti, takže jedině quinny senzz, ale tam je prej hrozně malá boudička, prej je to na nic…
ahojky a co MUTSY SPIDER? POkud netrváš na novém, dá se sehnat slušně z ruky. Má spojenou rukojeť, výškově nastavitelnou… je lehoučký a krásně se skládá
Pokud netrváš na novém a nevadil by červený, mohu nabídnout i s příslušenstvím- přepravní taška, náhradní kolečka a pláštěnka. Písni mi kdyžtak do SZ ![]()
@LentilkaLeni píše:
ahojky a co MUTSY SPIDER? POkud netrváš na novém, dá se sehnat slušně z ruky. Má spojenou rukojeť, výškově nastavitelnou… je lehoučký a krásně se skládáPokud netrváš na novém a nevadil by červený, mohu nabídnout i s příslušenstvím- přepravní taška, náhradní kolečka a pláštěnka. Písni mi kdyžtak do SZ
Děkuji za nabídku, ale už máme vybráno, ještě jednou dík…
@LentilkaLeni píše:
Jééé a můžu se zeptat jaké??? také zvažuji výběrdíky
britax b-agile…je opravdu prostorný, má dobré jízdní vlastnosti, spojenou rukojeť, tak nějak mi vyšel jako vítěz… ![]()