Kvalitní golfky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1638
2.1.13 14:03

Kvalitní golfky

Maminky nemám čas bohužel pročítat velké množství témat o golfkách…
prosím tedy o radu přímo, sháním golfky /koupím asi použité/, které jsou kvalitní, stabilní, lehké, prostě nějáké opravdu kvalitní a použitelné :-)
máte osobní zkušenost s nějakou značkou? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2892
2.1.13 14:11

Ahoj, za mě říkám jediné Inglesina Zippy, i po roce a něco nejsou rozvyklané, nevržou, dítě se tam stále krásně vejde i se zimním pytlem. Pokud teda chcete kvalitu a kupovat z druhé ruky, můžu tyto jen doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
2.1.13 14:11

Mám Cybex Topaz - golfky to jsou moc fajn, kvalitní, ideální pro vysoké dítě. Od kolekce 2011 mají rozepínací a překlápěcí stříšku až k madlu, navíc posuvnou na výšku po konstrukci. Polohování zad i nožiček, madlo, košík, jsou teda spíš pro vyšší rodiče, protože rukojeť mají dost vysoko. Lehké jsou - podle výrobce mají necelých 8kg, jestli to odpovídá, nevím, já je doma nevážila, ale nemám problém si je vynést naložené a s téměř 15kg dítětem do busu i při své váze 49kg. Navíc mají nosnost 22kg, což je taky super. Na druhou stranu mají samozřejmě plastová kolečka a i když jsou odpružená, tak jsou odpružená minimálně a mají teda berany - nevím, jestli chceš třeba spojenou rukojeť - pak jsou stejné Cybex Callisto, jen mají tu spojenou rukojeť a jednoduchá kolečka. Kočár určitě fajn, pro dítě maximálně komfortní, já je mám teda hlavně na cesty a do busu, na běžné ježděné dávám přednost sporťáku. Ale nemám problém s nimi ani teď v zimě a i ve fusaku tam má malej pořád kvantum místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
2.1.13 14:14

@madrianova souhlasím, inglesina zippy a doporučuji koupit ty, kterým jdou směrově otáčet a výškově nastavovat rukojeti, protože takové uřídíš i jednou rukou.. kupodivu. :palec: Ty 4-5 let staré kolekce to nemají, až potom to začli dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
2.1.13 14:17

Aha díky, s golfkama nemám vůbec! zkušenost ještě žádnou
a je lepší rukojet spojená nebo ty berany? a na co si ještě dávat při výběru pozor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
2.1.13 14:21

@madrianova Tak spojená rukojeť je lepší v tom, že můžeš kočár vézt jednou rukou. Ty berany jdou sice taky, ale dost blbě a třeba v druhé ruce vést sourozence, to moc nehrozí. S prázdným kočárem to jde levou zadní a čím je syn starší a těžší, tím to jde hůř a hůř. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
2.1.13 14:21

Quinny Zap :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
2.1.13 14:22

To je individuální, někomu se řídí lépe se spojenou rukojeti, někomu ne, já mám Inglesinu s nastavitelnymi berany a jak už tu bylo řečeno, krásně se řídí i jednou rukou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
2.1.13 14:39

Já mám také Inglesina Zippy a naprostá spokojenost. Koupila jsem je od kamarádky, jsou už po 2 dětech a stále jako nové :palec: nevržou, jsou stabilní, prostorné, teď v nich vozím malou ve fusaku beránku a v pohodě, jsou krásně polohovatelné a dobře se skládají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18285
2.1.13 14:57

My máme inglesinu espresso a jsme taky maximálně spokojení - stabilní, lehký, kvalitní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
2.1.13 21:51

Hlavně bych potřebovala nějáké, které se dobře ovládají jednou rukou, malá bude lítat spíš kolem mě, tak proto hledám golfky… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
2.1.13 22:38

A nevíte jaký je rozdíl mezi inglesina trip a inglesina zippy?
také mě zaujaly ty cybex calisto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
2.1.13 22:46

@madrianova no třeba mezi tím, že trip nemá polohovací berany, je mnohem jednodušší, také se to projevuje v ceně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
3.1.13 10:05

Takže myslíte, že zippy je lepší? akorát sem četla nějáké recenze a některé maminky si pořizují ještě jedny „lehčí“ golfky…ale já bych chtěla jen jedny a lehké..tak se mi zdá, že tyto jsou asi těžší golfky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
3.1.13 10:48

Ano, jsou o něco těžší, ty cybex topaz váží kolem 8 kg a Inglesina zippy 10kg, ale i tak nemám vůbec problém i s dítětem je sama někam snést, vynést a to nejsem žádný rambo.Ja to prostě na tobě, najdi si, které by se ti líbily a porovnávej. je těžko radit, když nevím, kolik měříš atd, dle toho se maminy také rozhodují, aby se k nim moc neohýbaly, aby je unesly atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí