Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@gloxinia já jsem nakonec pořídila baby jogger city mini a jsem nadšená
Mate niektora ten YoYo?
Premyslam nad nim a nad Mountain Buggy Nano
http://www.slune-cz.cz/kocarek-nano/
Ide mi o to, aby sa dal do lietadla tobrat ako carry on.
Diky.
@Lucy 21 ja budu prodávat. Ale neni to yoyo, ale je uplne stejny a novy. Dokonce lehci a uveze tezsi ditko. Byl to nevhodny darek, jelikoz jsme si ho uz poridili sami. Takze mame dva.
Jé škoda, už jsem si koupila nový, můžu se zeptat co je to za kočárek?
@Lucy 21 jmenuje se babythore. Přivezl ho manžel ze služební cesty z Číny. A jeho kolegové nám dovezli ten stejný o týden dřív, ale manžel už ho měl koupený, tak ho vzal taky. byla to docela usměvná situace.
Tak jsem na něj koukala a je vzhledově úplně stejný, to je nějaká čínská verze (napodobenina). Zkuste to hodit určitě na bazar, ten originál je docela drahý a pokud je ta čínská verze levnější, určitě si ho někdo vezme.
@Lucy 21
Asi vsechny spíše zajímá značka, než kvalita. No na bazaru to je, ale už dlouho.
Ono to bude spíše tím, že ten kočárek není až tak běžnej a podle mě se lidí bojí ho kupovat, přece jen je to spíše cestovní kočárek.
@Elizabeth88 píše:
@Lucy 21 jmenuje se babythore. Přivezl ho manžel ze služební cesty z Číny. A jeho kolegové nám dovezli ten stejný o týden dřív, ale manžel už ho měl koupený, tak ho vzal taky. byla to docela usměvná situace.
Dobry den, prodavate jeste tento kocarek nebo jdu uz hodne pozde?
Jakou ma barvu? Prosim nejake foto.
Dobrý den, na dovoleneme jsem několikrát viděla Yoya a padl mi do oka. Má ho někdo? Jste spokojeni?
@katyna1984 píše:
Dobrý den, na dovoleneme jsem několikrát viděla Yoya a padl mi do oka. Má ho někdo? Jste spokojeni?
Měla jsem ho a byla jsem moc spokojená, super kočárek na cestování a nebo pro větší dítě, které už v kočárku netráví tolik času.
Kupovala jste ho na Ali? Pokud ano, jak jste byla spokojena s kvalitou? Dokupovala jste si i neco dalsiho? Mela jste ke kocarku darky (doplnky)? Vyuzivate?
@jhannah píše:
Kupovala jste ho na Ali? Pokud ano, jak jste byla spokojena s kvalitou? Dokupovala jste si i neco dalsiho? Mela jste ke kocarku darky (doplnky)? Vyuzivate?
Kupovala jsem originál v kamenné prodejně, doplňky jsem neměla, ke kočárku se dostává pouze pláštěnka a cestovní taška.