Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj děvčata, prosím o radu, řešíme bačkorky do školky.
Nechci kupovat klasický příšerný někde z globusu či jiného podobného krámu nekvalitní, který mají kulatou špičku a jsou tvrdý a neprodyšný.
Prostě nějaký kvalitní. Aby měli širší špičku a netlačili se v ní prsty, ohebné a prodyšné.
Barefood či Fare třeba.
Nevíte někdo z Českých Budějovic kde by se dali (nemyslím na netu) sehnat?
Popř. jiné značky se stejnou kvalitou? ![]()
děkuji
Ale barefood je moc hezký slovo ![]()
V ČB neporadím, ale nepíšeš, jaké má tvé dítko nohu. Fare bare nosí mé dítě a bačkůrky jsou moc fajn, kvalitní, ale jsou na hodně širokou nohu, spíš užší patu a nižší nárt. Děti s normální a užší nohou v nich budou dost plavat. Značka bot, kterou tvé dítě normálně nosí, bačkůrky nedělá? Já jsem taky dost proti nákupům přes internet, ale když už mám osvědčenou značku, doba covidová mě naučila, že se dá v nouzi nejvyšší koupit víc velikostí, doma pak vybrat a zbytek vrátit. Popř. když sedne ta nejmenší, větší si nechat, až noha povyroste. A když jdu naživo, mrknu, co kde prodávají, bohužel málokterý obchod vede všecko.
V Budějovicích mi to našlo např. tohle:
https://www.barekids.cz/kontakt/
@ugluk píše:
Ale barefood je moc hezký slovo
V ČB neporadím, ale nepíšeš, jaké má tvé dítko nohu. Fare bare nosí mé dítě a bačkůrky jsou moc fajn, kvalitní, ale jsou na hodně širokou nohu, spíš užší patu a nižší nárt. Děti s normální a užší nohou v nich budou dost plavat. Značka bot, kterou tvé dítě normálně nosí, bačkůrky nedělá? Já jsem taky dost proti nákupům přes internet, ale když už mám osvědčenou značku, doba covidová mě naučila, že se dá v nouzi nejvyšší koupit víc velikostí, doma pak vybrat a zbytek vrátit. Popř. když sedne ta nejmenší, větší si nechat, až noha povyroste. A když jdu naživo, mrknu, co kde prodávají, bohužel málokterý obchod vede všecko.
V Budějovicích mi to našlo např. tohle:
https://www.barekids.cz/kontakt/
jo no, vyměněné písmenko ![]()
jj dělají, asi zajdu tam kam chodím pro normální boty, jen tam nemají moc velký výběr právě v těch bačkorkách. na netu jsem při covidu kupovala zimní pred 2 lety a právě vracela a radši bych vyzkoušela v obchodě
děkuji ![]()
@Hanca.333 my jezdíme do písku, jsou tam 2 obchody. Teď jsme vybrali Pegres v little shoes, změřili nožičku, nechali nás kde co vyzkoušet, malá tam asi půl hodiny pobíhala. Jsem spokojená ![]()
@Hanca.333 píše:
jo no, vyměněné písmenko
jj dělají, asi zajdu tam kam chodím pro normální boty, jen tam nemají moc velký výběr právě v těch bačkorkách. na netu jsem při covidu kupovala zimní pred 2 lety a právě vracela a radši bych vyzkoušela v obchodě
děkuji
jinak nohu máme spíš užší a vyšší nártík
@Hanca.333 píše:
jinak nohu máme spíš užší a vyšší nártík
Tak na užší nohu a vyšší nárt nebudou Fare bare to pravé, to jsou opravdu ploutvičky. Ale s těma užšíma neporadím, v této oblasti se neorientuji ![]()
Já bych fakt dojela vyzkoušet. My zkouseli vícero bačkor a většina vůbec neseděla nebo se i špatně nazouvaly. Jako vím, že maminky objednávají z netu, ale já zkusila 2× a prostě boty nesedly ![]()