Bakterie Pseumononada

Napsat příspěvek
Velikost písma:
152
16.1.13 20:53

@LucieSy aha,tak nam nedali nic a vratilo se to, ale bylo mi receno, ze muze uz mu zit v tele a jak bude oslabene je hned zle…Nejhorsi je, ze pokud uz je nejaky poblem s ledvinama, tak je vetsi riziko zanetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.13 14:36

Tak hlásím z dnešního vyšetření v nefru, že pseudomonáda z posledních výsledků je pouze na kůži (nebezpečná prý pouze, když bude malá oslabená nebo nemocná), takže antibiotika nám nedali. Máme koupit akorát brusinkový sirup, tak jsem v lékárně koupila Urinal sirup pro děti od 1 roku. Jinak na ultrazvuku dilatace ledvinové pánvičky 3.stupně. Další kontrola v dubnu, hned poté vyšetření DMSA a podle toho se prý rozhodne, zda nás poženou na operaci hned nebo až v předškolním věku. Jak jsem minule psala, že druhé dceři nechtěli kvůli dědičnosti udělat také ultrazvuk, když zatím problémy nemá,,, tak dnes tam byla jiná doktorka a ta řekla, že ji v tom dubnu teda můžu vzít sebou taky, ale musím donést žádost od obvodní pediatričky. Tak mám teď strach, jak na tom bude ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
19.1.13 08:50

@Lucinek2008 Tak to jsou vcelku dobre vysledky.Taky mame ten sirup, ale nemuzu to do neho dostat:(,plive to a pozor nejde vyprat.Jj,to DMSA hodne ukaze a to zvladnete!!!To je dobre, ze jsi rekla i o druhe dceri a aspon bude pod kontrolou…Chapu, ze ted budou nervy dvojnasobne, ale bude to lepsi vedet na cem jste!!!drzim palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.13 17:56

Ahojky, potřebovala bych poradit. V nemocnici nám tehdy řekli, že při teplotě máme pokaždé donést moč ke kontrole. S jak vysokou teplotou jste nosili moč Vy? Nechci stále plašit a zároveň nechci nic zanedbat. Od včerejška má malá 37,7 v zadečku (takže po odečtu 37,2), ale má to jen večer, přes den nemá. Taky nám pravděpodobně roste třetí zoubek. Nechci každý týden lítat s močí jak hysterka, ale při každém minimálním zvýšení teploty už šílím, že by to zas mohl být zánět :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
31.1.13 18:07

Taky se nervuju pri kazdem zvyseni teploty. Zrovna v pondeli jsem se hroutila, kdyz jsem na teplomeru nasla 39. V utery jsme nesli moc a vysledky budou az zitra :-/ to je doba… Teplotu bych resila, pokud bude delsi dobu malinko zvysena a nebo nad 38 po odectu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
31.1.13 18:12

@Lucinek2008 Já jenom při horečce nad 38°C, do 37,5 °C nikdy a mezi (37,5 - 38) podle toho, jak se dítě tváří. Kdyby kašlalo a rýmu mělo, svedu to na to. Kdyby ne, kouknu do pusy a zhodnotím zuby. Jen kdybych vyloučila obojí, tak naberu. Ale já jsem cynická zdravotní sestra, takže jsem neútlocitná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
31.1.13 20:41

Taky jsem šílela při každé teplotě, ale my jsme měly pokaždé něco v moči )zřejmě za to může i synechie, která i po dvojitém rozrušení v narkoze trvá stále), takže u nás je možné, že to můžou být i bakterie z okolí. Ale pokud má teplotu jen večer a není nad 38, tak bych asi nešla s močí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
31.1.13 23:11

Ahojky, chapu ze jsou to porad nervy, ale nesu moc, kdyz uz mame 38,protoze 37 neni u deti teplota a muzou to byt zoubky.Jako lepsi donest moc, nez se stresovat a rikat si muze to byt zanet nebo zuby.My jsme meli zacatkem prosince horeky az 39,1 a taky jsem silela.Sla jsem k doktorce a zadna ryma, krk ok jen crp bylo 28 a druhy den pod 8,takze nechapu co to bylo, ze na chvilku vyletelo CRP, ale za par dni se vyklubaly dva zuby:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.13 09:19

Tak hlásím, že pro klid duše jsme tu moč nesli, protože teplota stále trvá. Byla v pořádku. Pokud ale bude i během dneška, tak si máme raději zítra zajít ještě pro jistotu na krev. Dnes už je to totiž 5.den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
4.2.13 10:31

@Lucinek2008 To je dobre, ze jsi tam sla a je vse ok, hned je clovek trosku klidnejsi, ze to neni zanet.To uz je celkem dlouho a na nejakou chripku to nevypada? Nebo to rostou zoubky:)…Tak se drzte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.13 10:33

@Lenka40 nic jiného jí není a do pusiny mě nechce pustit :? Tak snad to budou jen ty zoubky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
4.2.13 14:29

@Lucinek2008 To je jako u nas, proste si taky nenecha sahnout do pusinky. Kolik mate zoubku? Ale je to celkem dlouho 5dni, ale u zubu je vsechno mozny. Jedna doktorka mi rikala, ze deti pri rustu zubu nemuzou mit prilis vysokou teplotu a od kamaradky mel skoro 40 a byli to zuby, to je tezky, kazdy dite to ma jiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.13 14:31

Máme teprve 2, tak myslím, že už by bylo na čase, aby vykoukl další…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
4.2.13 21:34

@Lucinek2008 My jsme meli prvni dva v 7messici.Pak dlouho nic a cca 14dni pred prvnim rokem na vykoukly 3naraz a v prosinci po vanocich dalsi dva naraz a jeden v lednu:)…Verim, ze to budou nejspis zuby, kdyz ji nic neni a co prujem ma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.13 22:14

@Lenka40 Průjem nemá. Pro jistotu jsme dnes byli i na tu krev. Také v pořádku, takže opravdu nejspíš zuby. Dnes teplota stále trvá, prý už je to opravdu dlouho, ale jak jsi psala i Ty, tak u zoubků je prý možné všechno a každé dítko to prožívá jinak. Máme počkat do konce týdne a pokud teplota nepřejde, tak po neděli pro jistotu znovu na krev a moč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí