Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Oracím se na vás s dotazem protože tak nějak nevim
. Dneska jsme zjistila že baleriny jsou už malé takže mam koupit nové nebo raději už celoroční? jedny celoroční má ale už od jara takže tam nadměrek ještě nějaký má
. Nebo baleriny využije např do října? nebo aby měla doje celoroční. ty celoroční mě zase na ted přijdou moc teplé ![]()
Kolik je správný nadměrek? Syn má nohu 17 cm a celoročky 17,8 což je už asi málo co
. To budou zase peníze lítat
![]()
@Markéta80 Já ti nevím, holku nemám, ale myslím, že kupovat baleríny teď je blbost. Koupila bych z jara, kdy je unosí delší dobu.
@lleennttiillkkaa no právě to si říkam jestli je unosí ale ty co má ted už prostě nosit nemůže
tak raději celoroční? U kluků je to nádhera, ty si vystačí s celoročníma od jara do zimních bot
. navíc malá vyžaduje jen růžové max fialové a ten výběr je malý
![]()
@Markéta80 taky bych do balerín ted už nešla
jo jo, je to peklo ![]()
@Markéta80 No ale zase, když jí na jaře ty baleríny už nebudou, tak nebudou tak ošlapaný a třeba je prodáš. Hele já to chápu, já mít holku, tak bych taky váhala ![]()
Tak já bych ještě ty baleríny koupila. a holt na jaře buď ještě budou a nebo se koupí nové. na celoroční mi přijde fakt ještě hodně teplo…
Co Befado? Mají pěkné plátěné botky a přinejhorším je pak může mít jako přezůvky. Akorát bacha, ať na venkovní nošení nekoupíš s perforovanou větrací podrážkou ![]()
@Pipet befada jí nesedí
Jo to vim že nějaké jsou větrací což doma je super ale ven
@lleennttiillkkaa všechny boty má jako nové ale ty baleríny měla okopaný po pár dnech, prostě lakovky no
@nozu celoročky má geox a přijdou mě teplé. měla je od jara a jak bylo víc teplo tak nosila hlavně baleríny tak proto váham no a dneska jsme právě zjistila že jí jsou malé
a ta cena
. Asi bych měla nafotit všechny boty co jí už nejsou
kromě balerín ty má slušně okopané ![]()
U nás je pravidlem že v půlce srpna tlačej všechny boty
takže já ještě ty letní kupuju
přece jí nenechám pařit ve 28 stupních v teniskách ![]()
@Markéta80 píše:
@lleennttiillkkaa no právě to si říkam jestli je unosí ale ty co má ted už prostě nosit nemůžetak raději celoroční? U kluků je to nádhera, ty si vystačí s celoročníma od jara do zimních bot
![]()
. navíc malá vyžaduje jen růžové max fialové a ten výběr je malý
![]()
V pátek mi zrovna přišly poštou
Pozdě na ně není
Sehnala jsem za 1300, na jaře ty stejný byly za 1900
Dcera prostě nutně potřebovala ke kloboučku ![]()
@weyky
manžel vždy nadává kolik ona má bot a jak jsou drahý že jemu i klukům stačí jedny ale Valinka jich musí mít x, jsem ještě neřekla že bude potřeba koupit nové
![]()
@H8N2O4S od kud
, já nic moc najít nemůžu, hlavně aby byly růžové
@teepe
já počítala že je unosí, nosila skoro celé léto od konce května, v těch celoročních měla dost zpocené nohy a to jsou geoxy takže větrací podrážka a nevěřim že už se to zlomí a bude pod 20 stupnů
. Ptam se jí jestli jí tlačí prsty a že ne, vyndam stélku a je vidět že prsty má na konci a říkam nebolí tě prstíky to by jsme museli koupit nové a hned au au
ale ne je to vidět jak to má na stélce vyšlápnuté
. sandálky moc ráda nenosí a pak má už jen celoroční ![]()
@Markéta80 píše:
@H8N2O4S od kud, já nic moc najít nemůžu, hlavně aby byly růžové
![]()
@teepe
já počítala že je unosí, nosila skoro celé léto od konce května, v těch celoročních měla dost zpocené nohy a to jsou geoxy takže větrací podrážka a nevěřim že už se to zlomí a bude pod 20 stupnů
. Ptam se jí jestli jí tlačí prsty a že ne, vyndam stélku a je vidět že prsty má na konci a říkam nebolí tě prstíky to by jsme museli koupit nové a hned au au
![]()
ale ne je to vidět jak to má na stélce vyšlápnuté
. sandálky moc ráda nenosí a pak má už jen celoroční
třeba tu
answear. cz zadej Gino Rossi
Určitě ještě baleríny. Dyt se v celoročních uvaří ![]()
Kup befada. Nevyjdou tak draho… ![]()