Baleríny nebo celoroční

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
59370
16.8.15 20:05

baleríny nebo celoroční

Oracím se na vás s dotazem protože tak nějak nevim :?. Dneska jsme zjistila že baleriny jsou už malé takže mam koupit nové nebo raději už celoroční? jedny celoroční má ale už od jara takže tam nadměrek ještě nějaký má ;). Nebo baleriny využije např do října? nebo aby měla doje celoroční. ty celoroční mě zase na ted přijdou moc teplé :lol:

Kolik je správný nadměrek? Syn má nohu 17 cm a celoročky 17,8 což je už asi málo co :roll: :roll:. To budou zase peníze lítat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27254
16.8.15 20:09

@Markéta80 Já ti nevím, holku nemám, ale myslím, že kupovat baleríny teď je blbost. Koupila bych z jara, kdy je unosí delší dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59370
16.8.15 20:12

@lleennttiillkkaa no právě to si říkam jestli je unosí ale ty co má ted už prostě nosit nemůže :? tak raději celoroční? U kluků je to nádhera, ty si vystačí s celoročníma od jara do zimních bot :mrgreen: :mrgreen:. navíc malá vyžaduje jen růžové max fialové a ten výběr je malý :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
16.8.15 20:14

@Markéta80 taky bych do balerín ted už nešla :think: jo jo, je to peklo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27254
16.8.15 20:14

@Markéta80 No ale zase, když jí na jaře ty baleríny už nebudou, tak nebudou tak ošlapaný a třeba je prodáš. Hele já to chápu, já mít holku, tak bych taky váhala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21509
16.8.15 20:15

Tak já bych ještě ty baleríny koupila. a holt na jaře buď ještě budou a nebo se koupí nové. na celoroční mi přijde fakt ještě hodně teplo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
16.8.15 20:19

Co Befado? Mají pěkné plátěné botky a přinejhorším je pak může mít jako přezůvky. Akorát bacha, ať na venkovní nošení nekoupíš s perforovanou větrací podrážkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59370
16.8.15 20:29

@Pipet befada jí nesedí :? Jo to vim že nějaké jsou větrací což doma je super ale ven :mrgreen: :mrgreen: @lleennttiillkkaa všechny boty má jako nové ale ty baleríny měla okopaný po pár dnech, prostě lakovky no :mrgreen: :mrgreen: @nozu celoročky má geox a přijdou mě teplé. měla je od jara a jak bylo víc teplo tak nosila hlavně baleríny tak proto váham no a dneska jsme právě zjistila že jí jsou malé :cert: :cert: a ta cena :jazyk:. Asi bych měla nafotit všechny boty co jí už nejsou :oops: :oops: kromě balerín ty má slušně okopané :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
16.8.15 20:29

U nás je pravidlem že v půlce srpna tlačej všechny boty :D takže já ještě ty letní kupuju ;) přece jí nenechám pařit ve 28 stupních v teniskách ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
16.8.15 20:32
@Markéta80 píše:
@lleennttiillkkaa no právě to si říkam jestli je unosí ale ty co má ted už prostě nosit nemůže :? tak raději celoroční? U kluků je to nádhera, ty si vystačí s celoročníma od jara do zimních bot :mrgreen: :mrgreen:. navíc malá vyžaduje jen růžové max fialové a ten výběr je malý :lol: :lol:

V pátek mi zrovna přišly poštou :D Pozdě na ně není :) Sehnala jsem za 1300, na jaře ty stejný byly za 1900 :pankac: Dcera prostě nutně potřebovala ke kloboučku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59370
16.8.15 20:32

@weyky :mrgreen: :mrgreen: manžel vždy nadává kolik ona má bot a jak jsou drahý že jemu i klukům stačí jedny ale Valinka jich musí mít x, jsem ještě neřekla že bude potřeba koupit nové :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59370
16.8.15 20:36

@H8N2O4S od kud :oops:, já nic moc najít nemůžu, hlavně aby byly růžové :mrgreen: :mrgreen: @teepe :lol: já počítala že je unosí, nosila skoro celé léto od konce května, v těch celoročních měla dost zpocené nohy a to jsou geoxy takže větrací podrážka a nevěřim že už se to zlomí a bude pod 20 stupnů :roll:. Ptam se jí jestli jí tlačí prsty a že ne, vyndam stélku a je vidět že prsty má na konci a říkam nebolí tě prstíky to by jsme museli koupit nové a hned au au :mrgreen: :mrgreen: ale ne je to vidět jak to má na stélce vyšlápnuté :?. sandálky moc ráda nenosí a pak má už jen celoroční :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
16.8.15 20:37
@Markéta80 píše:
@H8N2O4S od kud :oops:, já nic moc najít nemůžu, hlavně aby byly růžové :mrgreen: :mrgreen: @teepe :lol: já počítala že je unosí, nosila skoro celé léto od konce května, v těch celoročních měla dost zpocené nohy a to jsou geoxy takže větrací podrážka a nevěřim že už se to zlomí a bude pod 20 stupnů :roll:. Ptam se jí jestli jí tlačí prsty a že ne, vyndam stélku a je vidět že prsty má na konci a říkam nebolí tě prstíky to by jsme museli koupit nové a hned au au :mrgreen: :mrgreen: ale ne je to vidět jak to má na stélce vyšlápnuté :?. sandálky moc ráda nenosí a pak má už jen celoroční :jazyk:

třeba tu :) answear. cz zadej Gino Rossi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59370
16.8.15 20:41

@H8N2O4S sedí i na úzké nohy :think:, jdu mrknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
16.8.15 20:48

Určitě ještě baleríny. Dyt se v celoročních uvaří :nevim:
Kup befada. Nevyjdou tak draho… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...