Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Podle mě ano..
taky bych to tak vyřešila! Teď hlavně aby to bylo řešení napořád a né že se za pár týdnů otrkají a pojedou nanovo ![]()
To snad neee ![]()
Spis jim proste nedochazi,ze muzou byt ponekud otravne.Mame to same.Na patre rodina,mysli si,ze jsme kamaradi asi.Pravda tykame si,ale na jejich popud.Pristehovali se,zazvonili,potykali a od te doby to jede.Zvoni u nas fakt casto,kvuli vsemu.Jestli nemam vajicko,brambory.Jednu dobu to bylo fakt neunosne,uz jsem se patricne zatvarila,kdyz ona zazvonila vecer,sotva mi usnulo dite a od ty doby klid ![]()
Já nechci být podezíravá, ale fakt už to bylo moc, taky jsem vyrostla sama s mámou, ale takhle někoho otravovat, by nás hanba fackovala. Pokud by děvčata ve své iniciativě pokračovala, asi bych musela zasáhnout tvrději… zapojit je do domácnosti, když budem ta jedna rodina?? fakt nevím, co bych měla dělat, abych z toho vyšla se ctí
Nevím, možná jo. Já jsem s mamkou tahala sedací soupravu, která měla okolo 40-50 kg do 7. poschodí a ani by nás nenapadlo zvonit na sousedy.
Eemii píše:
To snad neeeSpis jim proste nedochazi,ze muzou byt ponekud otravne.Mame to same.Na patre rodina,mysli si,ze jsme kamaradi asi.Pravda tykame si,ale na jejich popud.Pristehovali se,zazvonili,potykali a od te doby to jede.Zvoni u nas fakt casto,kvuli vsemu.Jestli nemam vajicko,brambory.Jednu dobu to bylo fakt neunosne,uz jsem se patricne zatvarila,kdyz ona zazvonila vecer,sotva mi usnulo dite a od ty doby klid
Souhlasím, aby dvě báby balily manžela, to už by bylo trochu moooc ![]()
Je jsou moc vlezlé, no.
To moje bývalá sousedka měla dobrou úchylku - chodila si po sousedech „půjčovat“ šampon na vlasy
Občas zazvonila s tím, že si chce mýt hlavu a máma zapomněla koupit, ale do obchodu to bylo od nás pár kroků
![]()
krásně vyřešeno,mám podobnou zkušenost.Sousedka taky potřebovala často pomoc,rozváděla se,mimochodem staly se z nás kamarádky.Takže když manžel šel pomáhat nepřišlo mi to nijak divné.Po roce jsem jako poslední zjistila,že si pomáhali i trochu jinak.Už bych takovéto kamaráčofty a výpomoci nikdy netolerovala.
a vyřešila jsem to tak,že jsem manžela přestěhovala k rodičům
za dětmi jezdil jednou týdně na víkend a to jsem doma nehnula ani prstíkem,dalo se to u nás do kupy za dva roky až.Pravda ,že ted seká latinu,ale ví,že ještě jednou a má u mě ende.
Ja bych spis rekla, ze to zkusili, tvuj manza vyhovel jednou, dvakrat , tak ho ted pekne vyuzivaji
.
Ale pokud ho balily tak to uz by byla fakt sila ![]()
Ha, tak tu tak sedím a usmívám se nad touto diskusí:-)
Sedím, slyším zvonek, manžel šel otevřít, a ticho… sedím dál a asi po deseti minutách mi to dochází zjišťuju, že manžel není doma… ZVONILA SOUSEDKA
![]()
Kathuschka píše:
Ha, tak tu tak sedím a usmívám se nad touto diskusí:-)Sedím, slyším zvonek, manžel šel otevřít, a ticho… sedím dál a asi po deseti minutách mi to dochází zjišťuju, že manžel není doma… ZVONILA SOUSEDKA![]()
No potěš koště, že by epidemie?
No, se bojím, aby si neřekly, no probouráme zeď, byty spojíme, pan inženýr se hodí.
Znáte to, pan inženýr je to, auto má z tuzexu, peněz jako šlupek
![]()
Anonymní píše:Kathuschka píše:
Ha, tak tu tak sedím a usmívám se nad touto diskusí:-)Sedím, slyším zvonek, manžel šel otevřít, a ticho… sedím dál a asi po deseti minutách mi to dochází zjišťuju, že manžel není doma… ZVONILA SOUSEDKA![]()
No potěš koště, že by epidemie?
No, se bojím, aby si neřekly, no probouráme zeď, byty spojíme, pan inženýr se hodí.
Znáte to, pan inženýr je to, auto má z tuzexu, peněz jako šlupek![]()
hahhaaaaaaaaaaaaaa
![]()
no ja bych taky rekla ze ho bali
ja mam doma neco podobneho ale bydlime v baraku takze u nas zase zvoni telefon a pritel porad nekam jezdi ale nastesti ne jenom k zenskejm
ale ta odnaproti volala vikend co vikend tak jsem taky zasahla ![]()
Ahoj všem,
zajímá mě váš názor na vzniklou situaci. Do vedlejšího bytu se přistěhovala paní (cca50) s dcerou (cca 25).
Nedávno večer někdo zvonil, jelikož nejsme na neohlášené návštěvy zvyklí, byla jsem zvědavá, ukázalo se, že nové sousedky potřebovaly posunout skříň, tak zvonili na nás. Manžel otevřel a na jejich prosbu jim šel pomoct. Za dva dny totéž, že jim nejde otevřít okno (jsme v novém domě), další den zase nějakí ptíkovina. Manžel je dobrák, tak pokaždé vyhověl a to i když to bylo ve večerních hodinách, když koupal mimi, koukal na tv, byla večeře atd. Už jsem mu říkala, ať odmítne, ať si „holky“ najmou hodinového manžela a at jim nedělá zadarmo blba, když se jim to hodí. On, že o nic nejde, že to jsou samotné ženské. Tak už mi to lezlo krkem, jednou zase zvonek, nestihla jsem tam dojít, jinak bych je poslala slušně do....., takže manžel zmizel, už mi bylo jasné, kdo to zvonil, vzala jsem mimino připravené na koupání a šla. Paní jsem potkala zrovna na chodbě, ptala sjem se, jestli neviděla muže, že potřebuju pomoct doma… neříkala jseem nic víc… no a od té doby nikdo nezvonil, sice jsem si připadala, jako trapná stíhačka a nerada bych jim křivdila, ale že ty mrchy mi balili muže???