Opustit nebo odpustit?

Anonymní
15.5.11 23:32

opustit nebo odpustit?

Představte si situaci že neco provedete a jste těhotné. Manžel vás za to uhodí. Stalo by se to u vás nebo co tak strašného byste museli provést aby se tohle stalo? A odpustili bys te mu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7148
15.5.11 23:37

Ahoj,
záleží na situaci.
Pokud jis provedla něco za co ses tydíš a byla to velká chbya za kterou by sis sama naliskala,odpustila bych mu.
Pokud to byla malichernost promyslela bych si jestli se to nemůže opakovat. Říká se že když dostaneš jednu facku tak u jedné to neskončí.
Nevím nemůžu posoudit.

Konečně rozhodnutí je na tobě,
ale zamysli se jak ste spolu dlouho atd.
Opravdu ho chceš opustit?

Přeju ti klidnou noc pá Meg :mavam:

PS:Holky,snad poradí víc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
15.5.11 23:39

Není nic tak strašného, aby muž uhodil ženu, natož těhotnou. Udělat to můj, okamžitě odcházím. Tak to prostě mám nastavené…

Jde o to taky, uhodil a uhodil… Něco je políček a něco jiné facka až spadneš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
15.5.11 23:42

Co tak strašného bych musela udělat, aby mi manžel dal facku (ať už těhotné či netěhotné)? :think: A ještě aby to bylo omluvitelné? Tak to nevím. :nevim:

Manžel ví, že by mě uhodil jen jednou a už by mě nebylo… Resp. má povolenou jednu jedinou výjimku (a to 1× za celý život, takže s ní musí šetřit). Kdyby to byl průplesk z důvodu nějakého mého hysterického záchvatu/amoku, který by pro mě byl životaohrožující - tak aby mě probral. :jazyk:

Všechno ostatní je pro mě zcela nepřijatelné. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sisule
15.5.11 23:44
Anonymní píše:
Představte si situaci že neco provedete a jste těhotné. Manžel vás za to uhodí. Stalo by se to u vás nebo co tak strašného byste museli provést aby se tohle stalo? A odpustili bys te mu?

ne!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.11 23:47

jo bylo to něco za bych si sama facku dala.
Ale omluvila jsem se a slíbila že to už neudělám.
Jenže i po omluvě jsem dostala ještě jednu asi abych si to pamatovala. Takže tímhle jsme spolu asi skončili. Jo a jsme spolu 5 let.

• Citovat
  • Upravit
2616
15.5.11 23:51

Za mě řeknu jen tolik:

Vztah má být rovnocenným partnerstvím (dle mého názoru) a fyzický útok (navíc na slabší a navíc těhotnou ženu) je projevem nadřazenosti. To už o rovnosti není ani omylem. Nevěřím tomu, že by byl nějaký chlap pan Nejúžasnější a jeho jedinou vadou by byla občasná nakládačka. Prostě vyrovnanej, zralej a milující chlap, tohle nedělá. Z ŽÁDNÉHO důvodu!!!!! A bát se svýho chlapa?! Kriste Pane, co by to bylo za vztah?!?!? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
15.5.11 23:53
Anonymní píše:
Jenže i po omluvě jsem dostala ještě jednu asi abych si to pamatovala.

Jak můžeš ještě váhat?!?! Chceš snad tohle od někoho, kdo ti má být oporou? Takové ponižování, co v takovém vztahu můžeš získat? Tedy kromě modřin a pošramoceného sebevědomí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.5.11 23:57

Chlap co by uhodil ženskou není chlap… Ať už něčí otec, nebo partner… Je mi z takových lidí na blití :poblion: Sama jsem si něco zažila, a nesnáším muže co jsou schopni vztáhnout ruku na ženu… :cert:
Ten můj to ví, a podle toho se tak jedná… Jednou by se mě dotknul a hned bych si balila věci :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
16.5.11 00:06
Anonymní píše:
Jenže i po omluvě jsem dostala ještě jednu asi abych si to pamatovala. Takže tímhle jsme spolu asi skončili. Jo a jsme spolu 5 let.

a tohle si ještě promýšlíš? Bože co je to za člověka, uhodit ženu je hnusný a já bych to neodpustila, natož když si těhotná… :?: :cert: Je mi z něho na :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sisule
16.5.11 00:25
laura píše:
mohu posoudit-uhodí jednou,uhodí příště znovu a není opravdu nic,zač by měl kdokoliv kohokoliv uhodit natož v těhotenství-v tomto případě opravdu nemám pochopení,at už jsi provedla cokoliv.Jeden můj bývalý na mě vztáhl ruku,když měl upito a sám z toho byl pak tak mimo,že celý týden chodil po městě mimo sebe a přemýšlel,sám pak přišel,že s takovým přeci nebudu a že si nikdy nemyslel,že by uhodil.Je to víc jak 10let a dodnes žádnou svou partnerku neuhodil,ale můj exmanžel se dělal roky příkladným manželem i otcem a pak to začlo…odnesla jsem to já a st.syn a trvalo mi 2roky,než jsem podala žádost o rozvod-do té doby jsem hlásala hrdě do světa,že pokud na mě jednou chlap sáhne,jdu od něj,ale s dětmi už je to pak jiné…
Anonymní píše:
:poblion: takže ses omluvila a on Ti dal ještě jednu ? Ale fuj..a jsi těhotná jo …no neumím si představit nic takovýho za co by si těhotná zasloužila jednu facku potažmo dvě … už at seš pryč!
  • Citovat
  • Upravit
26093
16.5.11 05:52

Já bych řekla, že opustit, zvlášť když ti po omluvě dal ještě facku 8-o

Ale to konečný rozhodnutí je tak jako tak na tobě, jedna věc je říct, že já bych odešla, na druhé straně na 90% vím, že bych toho asi nebyla schopná a určitě bych manžela omlouvala… Popravdě doufám,že tohle nebudu muset v životě řešit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
16.5.11 06:43
kamiŠ píše:
Není nic tak strašného, aby muž uhodil ženu, natož těhotnou. Udělat to můj, okamžitě odcházím. Tak to prostě mám nastavené…Jde o to taky, uhodil a uhodil… Něco je políček a něco jiné facka až spadneš…

souhlas s tím že by nemělo existovat nic zač by chlap uhodil ženu.
Jenže je tu jedno veliké ALE.
Píšeš že bys okamžitě odešla ale to není vždycky možný.Kam bys šla?Na jak dlouho?jak bys řešila peníze,děti zaměstnání školku…milion podstatných věcí?Tohle vše si holka které manžel jednu vrazí velice rychle uvědomí a proto převážná část po první ráně něřeší nic a říká si že to byla vyjímka.Jenže většinou není.Další důvod pro druhou se najde dřív nežli pro tu první.Pokud se holka alespoň trochu nebrání a chlap nemá charakter tak se mu to začne líbit ačasem se může stát že mu holka bude sloužit jako fackovací panák.
Milá zakladatelko být na tvém místě tak začnu myslet na zadní vrátka.Odkládat si nějakou korunu stranou,rozhlížet se po případných možnostech bydlení a tak.Porotže - i když jsi dostala facku za něco o čem soudíš že si ji zasloužíš tak nikdo nemá právo na to aby ubližoval jinému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
16.5.11 06:44
Anonymní píše:
Představte si situaci že neco provedete a jste těhotné. Manžel vás za to uhodí. Stalo by se to u vás nebo co tak strašného byste museli provést aby se tohle stalo? A odpustili bys te mu?

No ale to by mne zajímalo cos takovýho provedla? :nevim: Vždyt píšeš jako anonym tak to můžeš napsat ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
16.5.11 07:07

Abych byla upřímná, tak mě dost překvapuje, že tady každá hned odsuzuje manžela :think: .
Ono dost záleží na tom, co zakladatelka provedla. A pokud se za to sama stydí na tolik, že sama ani anonymně nepřizná, co se stalo, tak bych neodsuzovala tak rychle. A to, že je těhotná ji nijak neomlouvá. Jsou různé situace, kdy se ani sebelepší chlap neudrží a tu facku prostě vrazí, i když by sám nikdy nevěřil, že ženu uhodí.

Popravdě si myslím, že kdyby situace byla opačná, manžel něco provedl a zakladatelka ho uhodila, tak by se tady většina lidí shodla na tom, že je to v pořádku, a že si to manžel zasloužil :nevim: :nevim: :nevim:

Nechci se zakladatelčina manžela zastávat, ale rozhodně bych tak radikálně neodsuzovala, když nevíte, co se vlastně stalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí