Opustit nebo odpustit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26093
16.5.11 09:06
Karku píše:
a já si myslím, že vy co tvrdíte, že to nebylo v pořádku, že jí dal ještě jednu a ať od něj odejde, víte stejný prd, jako my co si myslíme, že ta facka mohla být více než spravedlivá :mrgreen: :mrgreen:

Facka po omluvě spravedlivá? :mrgreen: Já předpokládám, že její muž si vzal dospělou ženskou, ne malý dítě, který by potřebovalo vychovávat a podle toho by se k ní měl chovat :nevim: Jedna facka je úlet, druhá už podle mě těžko, tím spíš, pokud je to zdůvodněný „aby si to pro příště pamatovala“ :roll: Nevím, ty by sis třeba takovýho chlapa vážit dokázala, já ne určitě ne tak jako dřív a ten vztah by podle mě časem do kytek šel tak jako tak… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
16.5.11 09:06

Radku,

a já bych ti napsala, že je to naprosto normální :mrgreen: :mrgreen: jak my ženy nesnášíme, když to s námi nechcete dořešit :mrgreen: :mrgreen: to pak jednu ženu vytočí doběla :mrgreen: :mrgreen: takže za mě, tvá žena je normální a ty jsi inteligentní muž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
16.5.11 09:08

Radku, znám i několik mužských obětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697

já si prostě stojím za tím, že toho chlapa soudit nebudu, protože o tom nic nevím..zakladatelka už se tady neobjevila, takže možná naše názory jí až tak nezajímají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
radek9 píše:
Po přečtení některých Vašich radikálních rad bych sic jako chlap - také prosil o radu.

Stalo se mi asi 3× za poslední 4 roky. Po ostřejší (slovní) domácí výměně názorů jsem se zavřel do pracovny a snažil se pracovat, když moje drahá otevřela a snažila se dodiskutovat něco ve smyslu, kdo tedy dojede pro nějaký věci k jejim rodičům … já neříkal nic - vůbec nic a dál pracoval, na její křik, že se s ní budu bavit, jsem se krásně usmál a s nevinýma očima jsem řekl „nebudu“.
Pak jsem si musel chránit hlavu a horní čast těla .. ženu jsem opatrně vytlačil z pracovny a zamknul se.

Tato situace se stala nejmíň 3× možná 4× …

Vzhledem k rovnoprávnosti pohlaví - předpokládám, že mi stejně jako zakladatelce poradíte, abych okamžitě opustil ženu a 3 děti - přestal se o ně starat a živit je a odešel bydlet sám, protože uhodila jednou - uhodí vždycky - navíc to ani nebyla facka, ale útok pěstmi na hlavu ..

Tak a teď si jenom představte, že tohle napsala zakladatelka a já to její … budou Vaše reakce a rady pořád stejné ????

Přesně takhle hysterická jsem i já!!! Při jednom svém extra výlevu jsem facku dostala. V ten okamžik se mi rozsvítilo v mozku a řekla jsem si. Kurňa co to děláš??? a na míste bych se nejraději propadla. Zastávám názoru, že chlap ženskou být nemá. On je totiž velký rozdíl mezi jednou fackou a domácím násilím.

a co se týče tvé ženy, tak jsi jí naprosto vyprovokoval :-) což jí neomlouvá. Příště by chtělo jí vzít a osprchovat ledovou vodou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
Anonymní píše:
jo bylo to něco za bych si sama facku dala.
Ale omluvila jsem se a slíbila že to už neudělám.
Jenže i po omluvě jsem dostala ještě jednu asi abych si to pamatovala. Takže tímhle jsme spolu asi skončili. Jo a jsme spolu 5 let.

Ještě jednu??? To už bych byla pryč.Můj manžel by nikdy ženskou neuhodil, natož těhu :cert: přišly dvě přijdou další- já bych neodpustila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka

Ne.ALe kolik lidí, je svědkem domácího násilí??????
Chlap co uhodí ženskou je ubožák. Nic víc nic míň.
Mám úžasnou kamarádku.3 roky chodila s klukem, všechno relativně ok. Pak se jednou pohádali a on jí uhodil. Důvod hádky byl tehdy to, že přišla pozdě a on jí řekl, že se někde kurví a že je to kurva, atd. ona mu jednu vrazila, on jí vrátil s tím, že je rovnoprávnost,takže se ženský taky můžou mlátit.
A pak to začalo. Další facka, že měla sms od nějakého kluka, pak, že blbě uvařila svíčkovou atd. atd. Z facek se postupně staly údery pěstí. Chodila s modřinama, dokonce jí tak zmlátil, že potratila…Nakonec skončila v nemocnici s otřesem mozku a teď je v péči psychologů.
A taky to začala jednou fackou, kterou si " zasloužila"

Karku píše:
ty jsi u toho byla?
  • Citovat
  • Upravit
3802
16.5.11 09:12
Karku píše:
a já si myslím, že vy co tvrdíte, že to nebylo v pořádku, že jí dal ještě jednu a ať od něj odejde, víte stejný prd, jako my co si myslíme, že ta facka mohla být více než spravedlivá :mrgreen: :mrgreen:

Takze tobe prijde fajn, ze kdyz neco provedes, chlap te propleskne? A kde bys urcila hranice, kde je to jeste normalni? Za neveru, za neporadek, za spatne uvareny obed? Asi to hrotim, ale nestacim se divit, ze v dnesni dobe prijde nekomu „spravedlive“ resit problemy rucne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
16.5.11 09:14

Cernus,

já neříkám, že je dobrý řešit problémy průpleskem, tak mi nedávej do pusy něco co jsem neřekla..jen říkám, že jsem u toho nebyla a soudit to nebudu..a nevím, za co ty dvě facky přišly..takže asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
16.5.11 09:17

Omlouvám jen facku z vyprovokování a hysterčení. Škoda, že zakladatelka nenapsala o co šlo no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
16.5.11 09:17

mě by zajímalo za co zakladatelka dostala tu facku :think:

opravdu zaleží na situaci ne z každé facky se vyklube násilí není to pravidlem přece

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
16.5.11 09:20
:roll:
Marsi86 píše:
mě by zajímalo za co zakladatelka dostala tu facku :think:opravdu zaleží na situaci ne z každé facky se vyklube násilí není to pravidlem přece
  • Citovat
  • Upravit
lucineeccka
16.5.11 09:20
cernus píše:
Karku píše:
Takze tobe prijde fajn, ze kdyz neco provedes, chlap te propleskne? A kde bys urcila hranice, kde je to jeste normalni? Za neveru, za neporadek, za spatne uvareny obed? Asi to hrotim, ale nestacim se divit, ze v dnesni dobe prijde nekomu „spravedlive“ resit problemy rucne. :nevim:
:palec: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
dada1511
16.5.11 09:24

Mě je zas na blití z ženských,které ze svích partnerů dělají voli,a pak se ohání domácím násilím.To semé,jak využívají údajného znásilnění k vydírání partnera :roll: ,a takových případů taky je dost.

• Citovat
  • Upravit
697
16.5.11 09:31
dada1511 píše:
Mě je zas na blití z ženských,které ze svích partnerů dělají voli,a pak se ohání domácím násilím.To semé,jak využívají údajného znásilnění k vydírání partnera :roll: ,a takových případů taky je dost.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria