Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Karku píše:
a já si myslím, že vy co tvrdíte, že to nebylo v pořádku, že jí dal ještě jednu a ať od něj odejde, víte stejný prd, jako my co si myslíme, že ta facka mohla být více než spravedlivá![]()
Facka po omluvě spravedlivá?
Já předpokládám, že její muž si vzal dospělou ženskou, ne malý dítě, který by potřebovalo vychovávat a podle toho by se k ní měl chovat
Jedna facka je úlet, druhá už podle mě těžko, tím spíš, pokud je to zdůvodněný „aby si to pro příště pamatovala“
Nevím, ty by sis třeba takovýho chlapa vážit dokázala, já ne určitě ne tak jako dřív a ten vztah by podle mě časem do kytek šel tak jako tak… ![]()
a já bych ti napsala, že je to naprosto normální
jak my ženy nesnášíme, když to s námi nechcete dořešit
to pak jednu ženu vytočí doběla
takže za mě, tvá žena je normální a ty jsi inteligentní muž
já si prostě stojím za tím, že toho chlapa soudit nebudu, protože o tom nic nevím..zakladatelka už se tady neobjevila, takže možná naše názory jí až tak nezajímají..
radek9 píše:
Po přečtení některých Vašich radikálních rad bych sic jako chlap - také prosil o radu.Stalo se mi asi 3× za poslední 4 roky. Po ostřejší (slovní) domácí výměně názorů jsem se zavřel do pracovny a snažil se pracovat, když moje drahá otevřela a snažila se dodiskutovat něco ve smyslu, kdo tedy dojede pro nějaký věci k jejim rodičům … já neříkal nic - vůbec nic a dál pracoval, na její křik, že se s ní budu bavit, jsem se krásně usmál a s nevinýma očima jsem řekl „nebudu“.
Pak jsem si musel chránit hlavu a horní čast těla .. ženu jsem opatrně vytlačil z pracovny a zamknul se.Tato situace se stala nejmíň 3× možná 4× …
Vzhledem k rovnoprávnosti pohlaví - předpokládám, že mi stejně jako zakladatelce poradíte, abych okamžitě opustil ženu a 3 děti - přestal se o ně starat a živit je a odešel bydlet sám, protože uhodila jednou - uhodí vždycky - navíc to ani nebyla facka, ale útok pěstmi na hlavu ..
Tak a teď si jenom představte, že tohle napsala zakladatelka a já to její … budou Vaše reakce a rady pořád stejné ????
Přesně takhle hysterická jsem i já!!! Při jednom svém extra výlevu jsem facku dostala. V ten okamžik se mi rozsvítilo v mozku a řekla jsem si. Kurňa co to děláš??? a na míste bych se nejraději propadla. Zastávám názoru, že chlap ženskou být nemá. On je totiž velký rozdíl mezi jednou fackou a domácím násilím.
a co se týče tvé ženy, tak jsi jí naprosto vyprovokoval
což jí neomlouvá. Příště by chtělo jí vzít a osprchovat ledovou vodou…
Anonymní píše:
jo bylo to něco za bych si sama facku dala.
Ale omluvila jsem se a slíbila že to už neudělám.
Jenže i po omluvě jsem dostala ještě jednu asi abych si to pamatovala. Takže tímhle jsme spolu asi skončili. Jo a jsme spolu 5 let.
Ještě jednu??? To už bych byla pryč.Můj manžel by nikdy ženskou neuhodil, natož těhu
přišly dvě přijdou další- já bych neodpustila
Ne.ALe kolik lidí, je svědkem domácího násilí??????
Chlap co uhodí ženskou je ubožák. Nic víc nic míň.
Mám úžasnou kamarádku.3 roky chodila s klukem, všechno relativně ok. Pak se jednou pohádali a on jí uhodil. Důvod hádky byl tehdy to, že přišla pozdě a on jí řekl, že se někde kurví a že je to kurva, atd. ona mu jednu vrazila, on jí vrátil s tím, že je rovnoprávnost,takže se ženský taky můžou mlátit.
A pak to začalo. Další facka, že měla sms od nějakého kluka, pak, že blbě uvařila svíčkovou atd. atd. Z facek se postupně staly údery pěstí. Chodila s modřinama, dokonce jí tak zmlátil, že potratila…Nakonec skončila v nemocnici s otřesem mozku a teď je v péči psychologů.
A taky to začala jednou fackou, kterou si " zasloužila"
Karku píše:
ty jsi u toho byla?
Karku píše:
a já si myslím, že vy co tvrdíte, že to nebylo v pořádku, že jí dal ještě jednu a ať od něj odejde, víte stejný prd, jako my co si myslíme, že ta facka mohla být více než spravedlivá![]()
Takze tobe prijde fajn, ze kdyz neco provedes, chlap te propleskne? A kde bys urcila hranice, kde je to jeste normalni? Za neveru, za neporadek, za spatne uvareny obed? Asi to hrotim, ale nestacim se divit, ze v dnesni dobe prijde nekomu „spravedlive“ resit problemy rucne. ![]()
já neříkám, že je dobrý řešit problémy průpleskem, tak mi nedávej do pusy něco co jsem neřekla..jen říkám, že jsem u toho nebyla a soudit to nebudu..a nevím, za co ty dvě facky přišly..takže asi tak
Omlouvám jen facku z vyprovokování a hysterčení. Škoda, že zakladatelka nenapsala o co šlo no…
mě by zajímalo za co zakladatelka dostala tu facku ![]()
opravdu zaleží na situaci ne z každé facky se vyklube násilí není to pravidlem přece
Marsi86 píše:
mě by zajímalo za co zakladatelka dostala tu fackuopravdu zaleží na situaci ne z každé facky se vyklube násilí není to pravidlem přece
cernus píše:Karku píše:Takze tobe prijde fajn, ze kdyz neco provedes, chlap te propleskne? A kde bys urcila hranice, kde je to jeste normalni? Za neveru, za neporadek, za spatne uvareny obed? Asi to hrotim, ale nestacim se divit, ze v dnesni dobe prijde nekomu „spravedlive“ resit problemy rucne.
Mě je zas na blití z ženských,které ze svích partnerů dělají voli,a pak se ohání domácím násilím.To semé,jak využívají údajného znásilnění k vydírání partnera
,a takových případů taky je dost.
dada1511 píše:
Mě je zas na blití z ženských,které ze svích partnerů dělají voli,a pak se ohání domácím násilím.To semé,jak využívají údajného znásilnění k vydírání partnera,a takových případů taky je dost.