Matka a uklízečka - nic víc...

Anonymní
14.5.11 14:49

Matka a uklizečka - nic víc

Ahoj, z pochopitelných důvodů anonymně…
Ahoj, ráda bych věděla, jak byste se s danou situací vypořádali vy. Předem říkám, že se s přítelem nehodlám rozcházet v žádném případě, moc ho miluji, ale vadí mi, jak se mnou v poslední době zachází. Jsme spolu přes 3 roky a máme malé mimčo, sice neplánované, ale jsme za něj rádi. Problém je v tom, že já doma bohužel funguju tak, že se honím kolem dítěte, doma se snažím uklízet jak vzteklá, protože mám doma chlapa bordeláře, ale na hnoji bydlet nehodlám. Nic víc, nic míň. Muž přijde z práce, sedne k tv nebo ke knížce, prohodí se mnou pár slov a toť vše. Nějak si vůbec nepřipadám jako plnohodnotná partnerka, žádoucí žena. V posteli to trochu skřípe, protože nejsem ochotná se milovat stále dokola pouze v jedné pozici, je to už ubíjející stereotyp. Když jsem mu takové věci řekla na rovinu, poprvé po mně vyjel a byl sprostý. Nechala jsem mu pár týdnů, jestli tu informaci vstřebá a třeba se něco změní, jenže nezměnilo. Tak jsem na něj udeřila znovu. Dozvěděla jsem se, že JEMU to takhle vyhovuje. Koukám, moje pocity vůbec nebere na zřetel. Víceméně všechnu snahu nechává na mně, sama z toho nic nemám a nějak už mě to nebaví. Navíc od posledního takového rozhovoru začal sex bojkotovat úplně, asi čeká, že vyměknu a zas přistoupím na ten stereotyp. Pořád mi to milování jen slibuje, ale když na sebe máme chvilku, je mu tv nebo knížka milejší. Jsem držka prořízlá, takže nemám problém mu narovinku říct, co si myslím, navíc dělám i narážky, že je musí pochopit asi každý, ale ani to s ním nehne. Vadí mi, že se mnou takhle zachází a nechci se už ponižovat a pořád zkoušet v postýlce začínat. Zkoušela jsem na něj všechno možné, ale ten jak si usmyslí, že něco chce takhle, tak s ním nehnu ani za nic. Ale já už ustoupit nechci. Nechci se s ním rozcházet, spíš mám chuť ho trochu vytrestat. Nejvíc mě ovšem žere, že mi vždy něco slíbí a pak to nesplní. Já už mu do očí říkám, jestli to myslí vážně a nahlas o těch slibech pochybuji, ale to mu zřejmě taky neva. Nevím, se mnou by asi hnulo a mrzelo mě, že v má slova ten druhý nemá důvěru. Máte nápad, jak ho donutit ke změnám v chování? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
693
14.5.11 14:55

A zkoušela jsi dát sexuální pauzu ty? On se asi cítí „na koni“, neboť máš možná větší potřebu sexu než on… Tak bych mu asi zkusila zavřít kohoutek… až po sexu začne toužit on, třeba bude ochotný pro tebe taky něco udělat… Jinak fakt nevím. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.11 16:33

Mám doma taky něco podobného, jen jsme spolu 15 let a nemáme děti. První, které jsme měli mít, tak o něj jsme před nedávnem přišli. Poslední týdny říkám vše otevřeně a nahlas a akorát se mi potvrzuje to, že dokud vařím, peru, uklízím a držím hubu, tak je to relativně v pořádku. Jak začnu něco chtít nebo jasně dám najevo svůj názor či pocit, tak je zle. Dokonce začíná rýpat, co dělám, když jsem doma… Že tam je tohle nebo tam zase tamto. To, že on je bordelář a vše nechá tam, kde mu to upadne, to nevidí. Ale na mě si vyskakuje. Jsem v takové fázi, že ho hodlám opustit. Už takový život dál nechci a chci konečně žít, volně dýchat a mít klid. A sex? Já mám větší potřebu než on, ač mě nedokáže uspokojit. Přesto nehledám nějaký „vedlejšák“, ale asi by to nebylo na škodu.

• Citovat
  • Upravit
1452
14.5.11 18:22

hm, moc nadějně to na změnu nevidím, manželovi stav vyhovuje, ty ho opustit nehodláš. Na začátku píšeš,že takhle s tebou zachází v poslední době. Asi bych skusila zapátrat, kdy nastal ten zlom v jeho chování. I když si osobně myslim, že se choval zřejmě vždycky stejně akorát ti to teď přerostlo přes hlavu, zamilovanost pominula. Jestli jsi držka prořízlá jak píšeš, tak místo narážek bych skusila narovinu říct svoje pocity, představy a požadavky. Blbý přirovnání, ale taky mi v pubertě nic neříkaly matčiny narážky na bordel, zabralo až když mi konkrétně řekla, třeba ať umyju nádobí..Skus mu občas večer strčit dítko s tim, že si domluvena s kámoškama, třeba začne žárlit, tobě to zvedne sebevědomí a jemu libido :-) Hold, chlap je lovec a dobyvatel, nemá důvod se snažit když má full servis, ženská po něm v postelí „šílí“, uvařeno, uklizeno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
14.5.11 18:25

Já bych taky možná zkusila méně uklízet, zvláště po něm, jestli je bordelář, jak píšeš. A zkusila bych v tom být trošku takový flegmatik (samozřejmě tím nemyslím mít doma bordel). A jak píše Burgundy, zkusila bych si vzpomenout, kdy se to změnilo. Hádky nic nezmění, ale nechat to být, to znamená, že jiný to doma už mít nebudeš :think: Ukázat mu, že i ty máš svoje záliby a právo na volný čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
14.5.11 18:54
Anonymní píše:
Pomka píše:
Já bych taky možná zkusila méně uklízet, zvláště po něm, jestli je bordelář, jak píšeš. A zkusila bych v tom být trošku takový flegmatik (samozřejmě tím nemyslím mít doma bordel). A jak píše Burgundy, zkusila bych si vzpomenout, kdy se to změnilo. Hádky nic nezmění, ale nechat to být, to znamená, že jiný to doma už mít nebudeš :think: Ukázat mu, že i ty máš svoje záliby a právo na volný čas.
Any nebyl problém v tom hlídání. Jestli je zvyklý na to, že se o dítě stará manželka, tak bude akorát protivný a doma bude dusno. Mám to z vlastní zkušenosti. U nás, když není zbytí, tak hlídání celkem zvládne, ale aby hlí dal jen pro to, že já si chci vyrazit ven, to nehrozí. Prosadila jsem si takhle jen hodinu na cvičení týdně a stejně trvalo měsíc, než to akceptoval (i když pak se na to své hlídání těšil).
Tímto názorem ten nápad tedy nechci úplně odepsat, spíš to píšu prto, aby si zakladatelka uvědomila i rizika. Já být na jejím místě tak to zkusím. Přestat s tím může vždycky.
1. anonymní v odpovědích

Určitě, s tím ale musí počítat, ať udělá cokoliv. Už to, že mu o tom řekla a jemu se to nelíbilo :nevim: Asi se to nezmění hned, ale takticky pomalu a jistě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.11 19:37

Na rovinu? Byla jsem stejná jako tvůj partner. Pohodlná, jistá si svým přítelem. Jakmile mu došla trpělivost, začal mě podávdět, já na to přišla. A víš co? Změnila jsem se, začala jsem být akční v posteli - prakticky jsem ho přebrala zpátky jeho milence. Trvalo mi to půl roku, než jsem ho měla zpět, ale snažím se dál, aby mi zase nezdrhnul.
Nemusíš mu hned zahýbat, ale zkus třeba na něho nějaké falešné poplachy ze strany opačného pohlaví, co? Jakmile mu třeba dojde, že by tě taky mohl ztratit, třeba se jeho chování k tobě změní.........

anonymní...........kdokoliv :-P

• Citovat
  • Upravit
12978
14.5.11 19:42

Tak ted vůbec nechápu o jakém „hlídání“ je řeč..Vy když manžel příjde z práce domů musíte prosit, aby si všímal svého dítětě a prosite o hlídání?? To snad není hlídání, tomu se říká rodina.. :roll: 8-o

Jinak k úvodnímu příspěvku - spíš mi připadá , že tě mrzí ten celkový přístup - že jsi inventář bytu - na uklízení a není důležité co si myslíš..z toho vyplývá veškerá nespokojenost včetně sexu..
Těžko radit - pokud nefunguje komunikace nefunguje nic..Musí sám začít mluvit o tom, co mu vadí a vyměnit si názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
14.5.11 20:11
Anonymní píše:
Na rovinu? Byla jsem stejná jako tvůj partner. Pohodlná, jistá si svým přítelem. Jakmile mu došla trpělivost, začal mě podávdět, já na to přišla. A víš co? Změnila jsem se, začala jsem být akční v posteli - prakticky jsem ho přebrala zpátky jeho milence. Trvalo mi to půl roku, než jsem ho měla zpět, ale snažím se dál, aby mi zase nezdrhnul.
Nemusíš mu hned zahýbat, ale zkus třeba na něho nějaké falešné poplachy ze strany opačného pohlaví, co? Jakmile mu třeba dojde, že by tě taky mohl ztratit, třeba se jeho chování k tobě změní.........anonymní...........kdokoliv :-P

Ale s těmi falešnými poplachy opatrně… Mohl by si to taky vysvětlit špatně nebo po svém a trvat na ukončení vztahu… :think: Každopádně „stoupnout mu v ceně“, jak má Anonymka na mysli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
14.5.11 20:26

Tak co se týče toho sexu, popíši příběh kamarádky. Taky se jejímu chlapovi většinou nechtělo a musela ho přemlouvat. Když se jí to delší dobu nedařilo, koupila si robertka a když ji večer zase odmítl, rozjela to vedle něj sama :palec: A měnila u toho polohy a on jen čučel s otevřenou pusou, no a nakonec se přidal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
14.5.11 20:39
Maky.p píše:
Tak co se týče toho sexu, popíši příběh kamarádky. Taky se jejímu chlapovi většinou nechtělo a musela ho přemlouvat. Když se jí to delší dobu nedařilo, koupila si robertka a když ji večer zase odmítl, rozjela to vedle něj sama :palec: A měnila u toho polohy a on jen čučel s otevřenou pusou, no a nakonec se přidal :mrgreen:

Tak to je dobrýýý :lol: :lol: :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.11 20:40

nečetla jsem všechny příspěvky, jen začátek od zakladatelky…ale chlap se musí:
chválit,chválit, chválit…za jakoukoli maličkost. Jemu stoupne ego a bude rád pomáhat, starat se. POkud příjde z práce a je na něj vychrleno x problémů, a tak, tak co udělá hladovej unavenej chlap? Zasekne se jako deska a nic s ním nehne. Mám spokojené manželství, dvě dětičky a úžasnýho chlapa, který sám od sebe pomůže. Protože já ho i za maličkost pochválím v tom smyslu, že jsem ráda, že mi pomohl že s ním a dětma teď můžu trávit mnohem víc času a i na te večerní sexík mám víc sil a hlavně chuť! Jasně, jsou dny, kdy on je fakt orvanej jak veverka, já toho mám taky dost,ale já mám prostě milionovýho chlapa. I on by nejraději ležel celý den u PC nebo satelitu,ale pochopil, že když pomůže, je pak nálada a i rödinný život hezčí. A já pochopila, že po příchodu z práce mu musím dát najíst, nechat ho zrelaxovat ve vaně a pak řešit nějaký problémy a tak, prostě ty klasický denní věci. Neříkám, že doma pere, uklízí.Ale občas uvaří a hlavně se věnuje dětem.

Anonymně,přeci jen to jsou informace o rodině. :wink:

• Citovat
  • Upravit
470
18.5.11 15:21

Ahoj,
přidávám se, měla jsem chlapa snad na chlup stejného jako zakladatelka a šla jsem od něho pryč. Je sice těžký být sama, ale to, že doma jen uklízím, vařím a starám se o malou mi už lezlo krkem. Z jeho strany nebylo nic hezkého, žádné hezké slovo, žádná snaha a ani sex. Prý nemá chuť, jenže to trvalo takhle skoro 8 měsíců, což na psychice ženě rozhodně nepřidá. Jediné co ho zajímalo byla práce a když přišel domů, tak si sedl k televizi a čučel, no a pak se šlo spát. Fakt super „vztah“, opravdu na baterky. Takže jsem to skončila a s malou se odstěhovala. Trvalo to dlouho než jsem se rozhodla, ale myslím si i dnes, že jsem udělala dobře, protože do smrti bych takhle žít rozhodně nechtěla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
19.5.11 23:19
Pomka píše:
Maky.p píše:
Tak co se týče toho sexu, popíši příběh kamarádky. Taky se jejímu chlapovi většinou nechtělo a musela ho přemlouvat. Když se jí to delší dobu nedařilo, koupila si robertka a když ji večer zase odmítl, rozjela to vedle něj sama :palec: A měnila u toho polohy a on jen čučel s otevřenou pusou, no a nakonec se přidal :mrgreen:
Tak to je dobrýýý :lol: :lol: :lol: :palec:

Luxus!! Kdo neuvidí-neuvěří!! Chci to vidět na vlastní oči!! :lol: :-D

Zakladatelko, hlavně to nějak řeš, nebo k tomu rozhodnutí ho opustit, stéjně nakonec dospěješ a dojdeš… Dlouhodobě to není udržitelný stav, hodně štěstí ti přeji!! :mavam: :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky