Těhotenství a zlost na přítele?

Anonymní
12.5.11 11:57

Co s ním?

Ahoj holky, mám dotaz, už roku a půl žiji s přítelem, nějak se zadařilo hned po dvou měsících vztahu a máme čtyřměsíční mimčo… V pátým měsíci těhotenství mi spadly růžový brejle a já zjistila, že mám doma syčáka, pro peníze schopnýho čehokoliv, oproti tomu, že by uživil rodinu, to ne… Na veřejnost hrajeme divadýlko, vevnitř se dusím. Na druhou stranu sama bych to s malým neutáhla ani náhodou, takže i to málo co mi přispěje je důležitý… řešila jste nějaká takovouhle situaci?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14047
12.5.11 12:02

ahoj, lepší to nebude, snaž se zabezpečit seč to jde a vezmi roha, stejně to dřív nebo později uděláš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.11 12:05

to se snažím, ale jako kdyby to věděl :cert:

• Citovat
  • Upravit
20885
12.5.11 12:09

denně aspoň jeden dotaz anonyma co s hňupem přítelem :mrgreen: to musíš vědět nejlíp ty sama :roll: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
heura 77
12.5.11 12:12
Bajča píše:
denně aspoň jeden dotaz anonyma co s hňupem přítelem :mrgreen: to musíš vědět nejlíp ty sama :roll: :-D

Tak tohle zakladatelce fakt pomohlo! Nebylo by lepší se někdy nevyjadřovat???

Jinak je to těžké, asi opravdu co nejdříve odejít, jen to správně „načasovat“, což je vždycky problém. Zkusila jsi nějakou rodinnou poradnu? Pomohou Ti vidět věc i z jiné strany…

• Citovat
  • Upravit
3576
12.5.11 12:12

Pokusila bych se neco nasetrit do zacatku po odchodu od nej. Nevim, co znamena u tebe malo, kazdej to ma nastaveny jinak. Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
12.5.11 12:13

máš pravdu,rači se nevyjadřovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
heura 77
12.5.11 12:14
Bajča píše:
máš pravdu,rači se nevyjadřovat.

Nebo se alespoň naučit pravopis, rači :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.11 12:16

S tím tak nějak počítám. Do začátku jsme si brali Expresku, je psaná na mně, počítám měsíce do konce splacení… Pak už to relativně půjde a když ne, najdu si práci a jesle. Spíš jak zvládnout do období do konce?? Vařím, peču, šůruju, starám se o mimčo. A vnitře začínám vřít :evil:

• Citovat
  • Upravit
12978
12.5.11 12:16

A zkoušela jsi komunikaci na téma: moc se k sobě nehodíme - jsme vůbec štastní???
Možná ani neví, že ty se dusíš, nezměnil by se alespon trochu??
A jaký je otec?? Jak se chová k tobě??
Nezměnil by se ,kdyby věděl, že chceš vzít čáru??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
12.5.11 12:18

no víš ono to s pravopisem nesouvisí ale s nářečím takže klídek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.11 12:22

Jako otci mu nemůžu vyčíst nict, ale tím bohužel ve výčtu kladů končím. Na jakoukoliv debatu či snahu o ní reaguje tupým úsměvem, zabila bych ho :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
beruska7908
12.5.11 12:58

k dotazu zakladatelky-jo, resila jsem…tim, ze jsem odesla i s dcerkou :mrgreen: a mam klid

• Citovat
  • Upravit
Baslerinda
12.5.11 13:03

A tebe baví se na veřejnosti přetvařovat a hrát divadýlko jak je všechno fajn, jak jste šťastní,pak přijít domů a zažívat dusno doma který popisuješ? Já bych na tohle neměla žaludek a asi ani nervy,jak tady někdo psal, rozhovor na téma - moc se k sobě nehodíme asi už nemá význam .. nebylo by ti líp bez něj? Jasně, sama bys to měla těžké ale s ním to nejspíš není o nic lepší, vykašli se na to.

• Citovat
  • Upravit
etatinek
12.5.11 15:06

Zakladatelko to nemáš rodinu či přátelé, ke kterým jít?? Kteří by ti ze začátku aspoň trošku pomohli?? Žádní ochotni rodiče?? Nebo by to bylo pod tvoji úroveň jít za nima s prosbou o pomoc?? Vem nohy na ramena a zdrhéj a na žádnou dokonalou rodinku a pár si na veřejnosti nehraj… Nakonec budeš ty za tu mrchu, která utekla od chlapa „za jiným“ a ta, která bere dítěti tátu… Ta svině, tomu skvělému chlapovi… :think: :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky