Pořád nepořádek

6792
10.5.11 23:31

porad neporadek

ahoj holky,tak jsem na pokraji svych sil.bydlime s pritelem rok spolu a ja pred trema mesicema prisla o praci a od te doby to jede.mozna to bylo i driv ale nevsimala jsem si asi toho tolik.takze vysvetlim.rano vstanu a citim se zbytecna protoze nedostavam ani korunu od statu a je to vse na pritelovi ano ja si to uvedomuju a moc si toho vazim ale myslim ze vse ma svoje hranice.porad dokola uklizim,nechci aby nasel chybu,rikam si kdyz uz jsem doma tak musim varit a uklizet ale po hodine co je pritel doma je tady strasnej bordel.proste jak se slikne tak to hodi na zem,talir si neodnese po sobe do drezu,papir od chipsu na stole,papiry z prace na zemi,vsude naradi,o zachodu ani nemluvim… :nevim: a ted jsem mu sla rict uz po nekolikate ze je to prehnane ze by mohl byt vic poradnejsi a on mi na to ani neodpovi a uz mi ruply nervy tak sjem mu rekla od ceho mne ma!!!!??? a on se nastval a sel uklizet ted ve dvanact v noci.rikam mu nechci aby jsi uklizel ale aby jsi byl poradnejsi a v klidu tak se na mne rozerval a uklizi.nejsem zadna lina krava snad si to o mne nebude nikdo myslet ale tohle je moc,nemame ani dite a nedokazu si predstavit jak by to vypadalo pak.pomahaji vam doma chlapi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4957
10.5.11 23:36

Jo pomáhá mi s jednorázovým úklidem, ale jinak je to to samé, co tu píšeš. A jak už vím, tak nejsem jediná, která to tak má. :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
10.5.11 23:47
Lidka a Sami píše:
Jo pomáhá mi s jednorázovým úklidem, ale jinak je to to samé, co tu píšeš. A jak už vím, tak nejsem jediná, která to tak má. :mrgreen: :roll:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jenomze mi si to dovolit muzem. :lol:
Holka najdi si praci drzim palce jinak z blbnes :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
10.5.11 23:51

Ahoj

No tak jediné co mě napdá je aby jsi teda po něm pořád tak neuklízela.Normálně mu řekni,seber si ty hadry,nebo:ukliď ten talíř…Jako s děckem :lol: Bohužel mám doma to samý,ale já už nějak rezignovala,prostě jdu a seberu to co kde leží.Ale my máme dítě.Takže jen roztřídím dětské a jeho oblečení.Nebo se nase… a všechno hodím do koše na prádlo :lol:

On pak pyskuje,že to měl jen jednou,ale já nejsem FBI abych věděla co je špinavé

Já si ho takového brala tak nemůžu říct ani ň 8-)

On má jiné klady(max. se věnuje malému) :wink:

Příspěvek upraven 10.05.11 v 23:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
10.5.11 23:51

Plně tě chápu, nejde o to, aby pígloval barák a ty sis válela šunky u kafe, ale o bežný „posoběuklízení“.. ale co s tím, netuším :think:
Já mám kliku, páč takovýho chlapa doma mám. Po sobě uklidí, i po mně teda někdy (hadry atp.) :oops:
Ale jsem ráda, sám od sebe vezme vysavač do ruky, poklidí běžný věci, s malým pomáha bez problémů, sám od sebe.. jsem fakt vděčná.. ale je to ai i o výchově, že baba není služka.. jeho mamka maká jak barevná, tak hold kluci museli doma na baráku pomáhat.. je zvyklý.. kdo není, tak asi těžko předěláš.. :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
10.5.11 23:52

Ahoj, muj mi pomaha sem tam…ale jinak je to to samy, ja uz se s tim smirila chlapa nepredelas porad bude delat bordel…Nejhorsi je, ze si toho moc vsimas (ja taky) pac jsme doma a nemame nic jinyho na praci nez uklizet :roll: pak ti postupne zacne vadit i drobek na koberci…to uz mam nastesti za sebou, pac s mimcem uz dokonale uklizeny byt neni mozny-aspon pro me :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
10.5.11 23:55

Já sice chápu, že chceš mít aspoň pořádek, ale přesto - nepřeháněj to, nestojí to za to - chlapi na to většinou nemají buňky, s děckem je to ještě horší… chce to i občas zachovat si nadhled a chladnou hlavu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
11.5.11 00:03

Pokud to nemá v krvi, tak nezbývá než dokola připomínat,bohužel. Bez výčitek, bez naštvání. Pokud jde o něco, co překousneš, třeba ponožky po bytě, tak jen shrnout někam kde nejsou vidět a dál neřešit, ale předtím na ně upozornit. Až u dojdou čisté, a bude se po nich shánět, tak mu říct, že v koši na špinavé prádlo nic není :nevim: ostatní věci jako nádobí po sobě nezbývá než zase připomenout, kam patří. A nenervovat se s tím a už vůbec ne hádat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
11.5.11 00:36

jee holky vy jste zlaty uplne jste my zvedly naladu :dance: ja jsem v klidu ale pak proste bouchnu a uz se to neda :pocitac: sla jsem ted za nim a rekla jsem mu jestli mu to za to stoji a on rek ze vi ze je debil :lol: a ze ted uklidil tak to nemam resit,takze priste ponozky nekam odkopnu a vubec mne napadlo ze mu budu vsechno hazet do postele :lol: ale mam docela slozitou situaci hned vedle bydli tchyne a chodi sem bez ohlaseni a minule rekla ze nejsem moc na uklid no a to mi hnulo zluci protoze ja sjem akorad prijela a nic z toho jsem neudelala ani nestihla uklidit a kdyz jsem se s ni bavila pred tydnem tak mi rekla ze vi ze je libor bordelar 8-o :roll: no tak taky nevim co si o ni myslet a fakt to neni prdel do toho mame trimesicniho jacka russela :cert: myslim ze si vsechny dokazete predstavit co to je za zivel :lol: no asi mi dneska dosly nervy na oba dva moje chlapiky :mrgreen: :lol: nevim jestli se to naucim ignorovat :nevim: budu se snazit. :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
11.5.11 00:38

takhle ho miluju nejvic :lol: mimi porad nejde tak jsme to uz nevydrzeli :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
11.5.11 00:39
janca.markova1984 píše:
takhle ho miluju nejvic :lol: mimi porad nejde tak jsme to uz nevydrzeli :srdce:

ja jsem blba vzdyt je mam na profilovce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
11.5.11 01:53

Ahoj .. tak já mám zase zkušenost tu, že můj chlap je na úklid a pořádek naopak pedant :zed:

Jezdí s kamiónem, máme děti dvě, nejmenšímu teď bude 7 měsíců a staršímu 7 let. Přes den docela nestíhám, tak uklízím po večerech .. když po 3 týdnech má přijet přítel, tak uklízím ještě víc .. všechno vydrbu, umeju, prach utřu .. no prostě celej byt a v závěru mi ještě řekne, že je doma bordel 8-o :zed:
Tak to už mě někdy rupnou nervy taky .. člověk se honí tři hodiny jako ten blbec, aby nakonec dostal vyhubováno .. Takže nevím co je horší jestli tvoje situace a nebo moje :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
11.5.11 06:54

No vidíš u nás sem bordelář spíš já. Ale, že jsou někde odložený věci, nebo na stole sklenička či talíř, tomu já říkám provozní nepořádek. Za bordel to začnu brát, až když je tam těch věcí kopice a nádobí, že by to stačilo na jednu myčku :-D. Jo a jak už tu někdo psal, když mě to naštve tak taky vezmu všechny věci a nahážu je do prádla :palec: Já bych to nepřeháněla, nebo nakonec budeš šílet z jednoho smítka a celej den jen šůrovat s mopem a štětkou v ruce. Je krásně tak se místo toho radši seber a jdi si pročistit hlavu ven. A hodně štěstí při hledání práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.5.11 07:46

Podle mě se snažíš a uklízíš moc :mrgreen: Ty se mu tím snažíš zavděčit a pak je jasné, že tě vytočí k nepříčetnosti, když to nejenže slovem neocení, ale ještě udělá hned bordel.

A tchyňu neřeš, té bych řekla jakože ze srandy něco v tom smyslu, jestli nám přišla teda uklidit nebo že komu se u nás nelíbí, tak ať k nám nechodí (ale musí to vyznít jako sranda, ať není nějaké peklo) a třeba ji to trkne :lol:

A najdi si i jiný způsob realizace, než je piglování domácnosti (nebo třeba i tu práci - nějakou brigádu, dobrovolnickou činnost, jestli neřešíte peníze…), pak tě to tak nerozhodí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
11.5.11 08:09

Počkej, až budete mít děti. Jako na chlapa se utrhnout můžeš, ale co s dvouleťákem, když mu jednou vynadám, nic si druhý den nepamatuje a ten dokáže udělat větší čurbes než chlap :roll: Tvůj chlap aspoň nečůrá na podlahu - doufám :mrgreen: Já na to peču a uklízím jen největší katastrofy a pořádný úklid provozuji jen když má přijít OHLÁŠENÁ návštěva. Kdo přijde bez ohlášení, tak vstupuje pouze na vlastní nebezpečí :jazyk:
A peška má tvoje tchýně - měla synáčka vychovat tak, aby byl pořádný. Bych jí to asi hned vpálila, kdyby měla kecy o tom, že nejsem na úklid :mrgreen: ale asi to není moc taktické, s tím holt už nic neudělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí