Chci se rozejít, ale nejde to :(

Anonymní
9.5.11 12:07

Chci se rozejít,ale nejde to :(

Omlouvám se za anonym ale jinak se nedá.Popíši vám mojí situaci:Už zhruba pul roku chci ukončit 12 letí vztah,z kterého máme dva syny.Muj chlap je hrozný sobec,ješitný a poslední dobou zadlužený.Mé city k němu jsou chladné a věřím že i on už ke mě nic necítí.Celou tu dobu navrhuji že to chci ukončit že takhle se nedá žít,že se trápím a nechci vztah držet jen na dětech.Jenže on jediné co řekne tak že to se řekne jednoduše,když nemá kam jít(přitom rodiče má)!A že nechce odejít od dětí,a že si o ně zažádá atd.Zřejmě si stále myslí že to nemyslím vážně,nebo jak fakt tak sobecký Já už fakt nevím.Všechno to vyvrcholilo tím že jsem si včera na truc zašla za rodiči,a jemu nic neřekla.Je celý den uražený,přitom on si chodí kam chce a kdy chce.Po celou dobu co mám děti nikam nechodím,nic si nekupuji ani k holičce nechodím.Díky jeho dluhum jsem musela zrušit svojí pojistku,a on místo toho abychom ušetřili zařídil si svojí.Nemilujeme se prostě žádná láska,jen k dětem.Ještě jsem chtěla dodat že barák v němž žijeme je muj,kdyby nebil odejdu hned.Tak co s takovým chlapem poradte prosím :cry:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
9.5.11 12:09

Rozvod, konec, musí se odstěhovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
9.5.11 12:10

Super že dům je Tvůj…ale tohle nemá cenu, začni žít a normálně ho pošli někam.Je s Tebou jen z pohodlnosti. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.5.11 12:11

Pryč s ním, sbal mu kufry.. tohle nikam nevede..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
9.5.11 12:14

Tvůj manžel je sobec opravdu........Pokud s ním nechceš žít, tak se rozved…Ono žít s někým, s kým nechceš, je dost velký peklo......
A zastávám názor, že ne vždy jde vztah lepit…Pokud Ti tu bude někdo radit poradnu atd…Možná to pomůže, ale někdy je i na tohle pozdě, kde už není láska, porozumění atd atd, tam bych řekla, že nic nepomůže.

Hlavně s emi zdá, že manžel z Tebe tyje, ty si kvůli němu zrušíš pojistku, on si kludně založí novou, strká peníze bůhví kam.......

Vaše soužití, jak ho popisuješ, je smutný…

Pokud má tak rád děti, jak s ejim věnuje?

• Citovat
  • Upravit
andrejka87
9.5.11 12:15

Zakladatelko tak ti nevím,co chceš vlastně slyšet? vždyť ty už máš jasno,ukonči to rozveď se a nebála bych se že mu děti dají když dům je tvůj,děti bude moci přece také vídat a víš že neskončí na ulici jelikož píšeš že rodiče má a tam by mohli najít prozatimní bydliště že,jen je to horší s těmi dluhy…je to manželství tudíž i ty se podílíš na jeho dluzích v tom vidím jediný problém…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.5.11 12:15

Nejsme svoji.Jenže mám strach už posledně začal na staršího syny že ho vyhazuji a že on s ním nebude a kde si co si,malej plakal at tatínka nevyhazuji.Je mi z toho na nic.Místo abychom to rozebrali,dělá jako by nic.Jo a ještě on platí pujčku co jsem měli na opravu domu 400tic.a chce abych mu to dala.tak mu říkám at ju neplatí že jsem stejně ručitel tak že ju budu platit já.

• Citovat
  • Upravit
31594
9.5.11 12:16

Normálně si podej žádost o rozvod, návrh na předběžné opatření svěření do péče a návrh majetkového rozdělení, asi ti někdo bude muset pomoct to sepsat a říct, kam to odnést. Jestli se chceš rozvést, tak se budeš muset naučit taky jednat za sebe, už nebude žádný chlap, co to zařídí :nevim: Držím palce, ǎt to zvládneš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
9.5.11 12:16

Já bych se nerozpakovala naházet mu hadry před barák :mrgreen: - z okna- je si frajírek jistý, že se mu nic nestane…
Já jsem horká hlava

• Citovat
  • Upravit
byron
9.5.11 12:19

Půjčku vem na sebe- takže on takhle manipuluje s dětmi? Zkus to dětem vysvětlit........

Doufám, že sem nevtrhne Plamínek naděje a nebude tu zase šířit moudra o střídavé péči s hrubkama :roll: …

Nebude to zpočátku lehký, ale časem se to usadí, soudně si určíte návštevy dětí atd........

• Citovat
  • Upravit
9.5.11 12:19

Ahoj, to je hrozný, ani si nedovesu představit, jak ti je… Ale holky mají pravdu, musíš nabrat sílu a prostě mu říct, ať jde. Zažádej o rozvod a až uvidí papíry, tak uvěří, že to myslíš vážně. Myslím, že už jsi mu obětovala dost. Přece si taky musíš udělat i čas na sebe, vím, že je to těžký, taky mám 4 měsíční holčičku, ale aby sis nezašla ani ke kadeřnici??? A je mi jasný, že to není jen tohle, žes mu vlastně obětovala celej dosavadní život. Udělala bych asi to, že bych si ho přstala úplně všímat, jestli bude z nějakýho důvodu uraženej, tak ať je, ty ho přece už nepotřebuješ… Zařiď si rozvod a on odejde, bude muset… takhle to nejde, musíš mít trochu radost ze života a ne jen se trápit. Jistě na tebe někde čeká někdo, kdo si tě bude vážit. Hodně síly a dej vědět, jak to dopadlo. Držím pěsti :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.11 12:22

Abych pravdu řekla už nepláču,bývali doby kdy jsem vše obrečela ale ted už ne,chci konečně žít.K dětem se chová pěkně ale to je vše,ven s nimi nejde,na výlet je nevezme.Pro něj je duležitá práce a hasiči.Já jsem doma už jen jak Almara kterou už ani neopráší :-(

• Citovat
  • Upravit
36544
9.5.11 12:28
Anonymní píše:
Nejsme svoji.Jenže mám strach už posledně začal na staršího syny že ho vyhazuji a že on s ním nebude a kde si co si,malej plakal at tatínka nevyhazuji.Je mi z toho na nic.Místo abychom to rozebrali,dělá jako by nic.Jo a ještě on platí pujčku co jsem měli na opravu domu 400tic.a chce abych mu to dala.tak mu říkám at ju neplatí že jsem stejně ručitel tak že ju budu platit já.

Nejste svoji??? TÍM LÍP :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.11 12:33

Ale houby!!! Hlavu vzhůru, řekni si, že je to tvůj život!!! Nebudeš přece s někým, s kým nechceš být! A to, že dětem říká, že ho vyhazuješ, no to je teda ubožák!!! Vím, že je to těžký, že se nám to snadno říká, ale mysli jednou na sebe… A ještě nejste svoji? Tak to nechápu, co je to za ubožáka, kterej nedokáže pochopit, když mu ženská řekne, ať jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
9.5.11 12:54

Že nejste manželé je veliké plus.Nepíšeš kolik je dětem,jestli se jim situace už dá nějak rozumně vysvětlit nebo jestli už něco chápou a vidí samy?On je v rodném listě zapsán jako otec?Zákonný zástupce dětí jsi ty nebo on?Máš práci a z čeho žít?Pakliže je to celý včetně dětí a baráku na tvých bedrech+zadlužený chlap kterého nechceš :nevim: tak co ti brání mu říct :za týden tě tady nechci vidět sbal se a jdi třeba na hotel nebo ubytovnu(ty jsou snad všude ne?)A když uplyne ten týden a nic se nebude dít,tak vyměnit zámek pytle s hadrama za dveře a nazdar.Nebude mít ani šanci dětem něco namlouvat.Chvíli bude zuřit,ale vzhledem k tomu že má děti rád,tak bude muset přistoupit na tvé podmínky - pokud s nimi bude chtít být.Ta půjčka 400 000 na barák je na něj viď.V tom případě ti nezbude nic jiného než si vzít půjčku na sebe,jeho vyplatit a splácet to ty.Jen jestli máš práci?
Neboj :wink: takových nás holke je a bylo co jsme si musely poradit samy :wink: Ty už jsi rozhodnutá.Tď jen sebrat tu odvahu k tomu poslednímu kroku.Až ji seberš a uděláš to…tak uvidíš jaká vlna úlevy tě zaplaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí