Lze odpustit nevěru?

Anonymní
8.5.11 12:31

lze odpustit neveru???

Ahoj vsichni..radsi anonymne..tak jsem to zase zpackala..ani nevim jak zacit..sama uz si pripadam,ze nejsem normalni..tak je to vse zamotane..ale posudte sami..takze vdanajsem 7let..v manzelstvi zadne velke problemy jen trochu neshody tykajici se budoucnosti..asi pred 4 mesici jsme se s kamaradkou necekane vydaly na diskoteku no a stalo se..objevil se tam on..nevim jak to popsat..poblazneni..snad laska na prvni pohled..i tak se to da rict..no a potom dalsi setkani a dalsi..upozornuji zadny sex…jen traveni casu spolu..poznavani..vse moc hezke to ano..ale ted nechapu proc z niceho nic vystrizliveni..uvedomeni si ze vlastne miluji sveho muze a nechci ho opustit..ze jsem ho vlastne milovala i predtim,jen jsem si to neuvedomovala..protoze vztah se stal stereotypnim..bez komunikace atd.asi jsem byla z toho vyprahla nevim..jenomze uz je nejspis pozde…manzel se totiz vse dozvedel a nechce mi odpustit …chce rozvod..jsem z toho hodne spatna..vim,ze jsem udelala chybu a nemela pravo se stykat s jinym,ale vazne toho uprimne lituji a neumim si predstavit ze vse konci..nevim..lze odpustit neveru??Odpustily byste vy??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
8.5.11 12:41

Ahojky, stručně - NE neodpustila bych, nevěrný chlap pro mě není chlap :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
8.5.11 12:42

V tomhle se těžko radí, možná se sex po diskotéce, kdy hraje roli alkohol a další, odpouští snadněji než citová nevěra. Jako můžeš mu teď tvrdit cokoliv, ale v něm to asi pěkně hlodá :nevim: Zase nevím, proč chce zajít až k rozvodu :think: to to mezi vámi bylo až tak chladné :nevim: moc tomu nerozumím, podle mě by v tom mělo být i něco jiného, případně k líbání a dalšímu došlo? od koho se to dozvěděl, co mu kdo namluvil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
8.5.11 12:43

Ahoj zakladatelko,nebyla jsem jeste nikdy v takove situaci a nezavidim.Ja osobne bych asi dokazala odpustit,ale uz by nas vztah kolisal a duveru bych uz nemela.Vetsinou se to uz neda vratit do stejnych koleji,porad uz tam bude to „co kdyby“ na obou stranach.Ted vazne zalezi jen na Tvem manzelovi jak to unese a jestli se pres to casem dokaze prenest.Netlac na nej.Preji Ti at se to urovna a do budoucna si vse predem rozvaz.Hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.11 12:47

Taky radši anonymně.
mě se zatím nic podobného nestalo,ale stalo s eto mým rodičům otec nějakou dobu podváděl maminu a dokonce u té ženské bydlel baba ho vykopla a on se poslušně vrátil domů. mamka ho zpátky vzala,nevím jak to má ona,ale vím jak to mám já dodneška jse mmu neodpustila ten hnus co udělal a pak se ještě vrátil jako by nic je to už dost dloho počítám tak 19let,ale já to mám pořád v sobě a nedokážu mu odpustit.

Manželovi bych nevěru nejspíš taky neodpustila. i když se na to podívám zdruhé strany a trošku popřemýšlím tak msnad kvůli dětem… fakt nevím

• Citovat
  • Upravit
15404
8.5.11 12:51

No, počkej, chlap ti nevěrný nebyl, ne?
A podle toho, co jsi psala, jsi nebyla nevěrná ani ty…tak v čem je problém? Manžel se chce rozvést jen kvůli tomu, že jsi někdy trávila chvíli - jen tak - s jiným chlapem? To mi přijde dost uhozený…promiň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
8.5.11 12:56
rhiannon píše:
A podle toho, co jsi psala, jsi nebyla nevěrná ani ty…tak v čem je problém? Manžel se chce rozvést jen kvůli tomu, že jsi někdy trávila chvíli - jen tak - s jiným chlapem? To mi přijde dost uhozený…promiň.

Přesně tak…podle mého to není důvod k rozvodu.....

• Citovat
  • Upravit
3234
8.5.11 13:05

Podle mě tohle není důvod k rozvodu.

Nevěru nevím jestli bych odpustila,záleží za jakých okolností by k ní došlo,takže jak se říká Nikdy neříkej nikdy,možná bych odpustila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
8.5.11 13:37

Pokud ses s tim druhym jen schazela a zadny sex nebyl,tak to by pro me nevera teda nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13289
8.5.11 13:52

Podle toho popisu snad ani nešlo o nevěru. Nebo nakonec k něčemu došlo?
Možná máš důvod mít poněkud špatné svědomí, jelikož jsi se začínala citově angažovat jinde.
Už jste se s mužem asi bavili, takžes předpokládám něco připustila. Což je blbé, protože v tvém případě by nebylo od věci trvat na tom, že k žádné nevěře nedošlo.
Ale k tvé otázce. Odpustit nevěru samozřejmě lze, ono lze odpustit cokoli. Ale to, že něco lze, to přece není důvod, aby to někdo udělal.
Pokud k ničemu moc nedošlo a nepřipustila jsi doma, že něco bylo, tak to ještě teď zkus popřít, hrát si na uraženou a dotčenou. Myslím si, že máš právo povídat si s kým chceš a relativně kdy chceš.
Nejsem zastánce zapírání a lhaní za každou cenu, ale pokud to jde, prakticky se nic nestalo, tak bych partnera rozhodně nedostávala do pozice, kdy by měl něco odpouštět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
8.5.11 13:54
byron píše:
rhiannon píše:
Přesně tak…podle mého to není důvod k rozvodu.....

Podle mě to taky není žádná nevěra :nevim: Ale chápu, že se mu to nelíbí, podle toho, co jsi sama napsala, jsi se nechala malinko unést, ale zavčas sis uvědomila co a jak. Takže si s ním zkus promluvit a napravit to. Řekni mu o tom, jak to teď cítíš, že ho nechceš ztratit :wink: Asi ho to zaskočilo, a sám neví, jestli něco bylo nebo ne. Podle mě si myslí, že ano. Vyvrátila jsi mu to? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
8.5.11 14:01

Nějaké scházení podle mě nevěra není :nevim: Být manželem, budu ráda, že sis uvědomila, co vlastně v životě chceš :)
A jestli lze nevěru odpustit? Ano, jednorázový úlet odpustit lze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
8.5.11 14:02

A nedošlo k tomu vystřízlivění a uvědomění si, že miluješ manžela, až poté, co se to tvůj manžel všechno dozvěděl a začal mluvit o rozvodu?? Třeba to uvědomění nedošlo kvůli tomu, že by jsi „milence“ přestala milovat, ale proto, že bys měla ztratit přítele… Protože pokud ano, tak je to dost špatný, protože, pokud by se to tvůj manžel nedozvěděl, tak by jsi v tom stýkání a možné nevěře pokračovala dál… Dokud tedy manžel nic nevěděl bylo vše v pořádku a užívala sis to, ale v týdle situaci si jaksik nedovedeš představit ztratit manžela a možná, pokud by se vše navrátilo do původního stavu, by tě to opět táhlo za tvým „druhým milým“, což je blbé… Přece jenom lidé touží po tom co nemají a uvědomí si o co můžou přijít, až už to ztrácí, ale to bývá dost často už pozdě na záchranu, někdy přijdou na to, co měli a nebyli za to vděčni až už to ztratí… :roll: :think:

• Citovat
  • Upravit
7323
8.5.11 14:13
etatinek píše:
A nedošlo k tomu vystřízlivění a uvědomění si, že miluješ manžela, až poté, co se to tvůj manžel všechno dozvěděl a začal mluvit o rozvodu?? Třeba to uvědomění nedošlo kvůli tomu, že by jsi „milence“ přestala milovat, ale proto, že bys měla ztratit přítele… Protože pokud ano, tak je to dost špatný, protože, pokud by se to tvůj manžel nedozvěděl, tak by jsi v tom stýkání a možné nevěře pokračovala dál… Dokud tedy manžel nic nevěděl bylo vše v pořádku a užívala sis to, ale v týdle situaci si jaksik nedovedeš představit ztratit manžela a možná, pokud by se vše navrátilo do původního stavu, by tě to opět táhlo za tvým „druhým milým“, což je blbé… Přece jenom lidé touží po tom co nemají a uvědomí si o co můžou přijít, až už to ztrácí, ale to bývá dost často už pozdě na záchranu, někdy přijdou na to, co měli a nebyli za to vděčni až už to ztratí… :roll: :think:

No podle mě je to snad jedno, ne? Uvědomila? Uvědomila :nevim: Dál to snad nezašlo. Kdyby, kdyby… :nevim: To jsou jenom špekulace :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
8.5.11 14:16

Tak,ale ty píšeš,že sex nebyl.....takže to se odpustit da,je to hnusny,ale podle me se to odpustit da…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky