Milování ze spánku

Anonymní
5.5.11 15:42

Milování ze spánku

tak já načnu velice intimní téma, tak se na mě nezlobte že anonymně. Asi před týdnem jsme s manželem šli normálně spát. Musím podotknout že jsme se ten den nemilovali. No zkrátka zdál se mi opravdu hodně živý sen, že na mě někdo provozuje orální sex, ale v půli jsem si uvědomila že to není sen ale realita. Manžel mě osahával, laskal a líbal. Já šíleně rozespalá, ne že by mi to nebylo příjemné, ale přece jen takhle ze spánku… No zakončila jsem to orálním sexem, teď už já na něm. Ráno když jsem se manžela se smíchem zeptala co to do něj vjelo tak mi řekl že vůbec neví, že byl prostě najednou na mě a laskal mě. Nevzpomíná si že by se mu zdál nějaký erotický sen prostě to najednou ze spánku dělal. A já bych se vás chtěla zeptat, zda se také někomu stalo něco podobného, nebo alespoň o něčem takovém slyšel.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5697
5.5.11 15:54
Anonymní píše:
tak já načnu velice intimní téma, tak se na mě nezlobte že annonymně. Asi před týdnem jsme s manželem šli normálně spát. Musím podotknout že jsme se ten den nemilovali. No zkrátka zdál se mi opravdu hodně živý sen, že na mě někdo provozuje orální sex, ale v půli jsem si uvědomila že to není sen ale realita. Manžel mě osahával, laskal a líbal. Já šíleně rozespalá, ne že by mi to nebylo příjemné, ale přece jen takhle ze spánku… No zakončila jsem to orálním sexem, teď už já na něm. Ráno když jsem se manžela se smíchem zeptala co to do něj vjelo tak mi řekl že vůbec neví, že byl prostě najednou na mě a laskal mě. Nevzpomíná si že by se mu zdál nějaký erotický sen prostě to najednou ze spánku dělal. A já bych se vás chtěla zeptat, zda se také někomu stalo něco podobného, nebo alespoň o něčem takovém slyšel.

tak já teda neanonymně - stalo se nám to několikrát. ani nevím, jestli se mi před tím vždy takový sen zdál, ale většinou jsme se vzbudili současně už během milování (spát by u toho určitě nešlo :-D)
Myslím, že se to stává běžně, nebo jsme exoti :-D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
radsi anonym
5.5.11 15:56

Ano,neprijde mi na tom nic divneho.Manzel me kolikrat takhle prekvapil :lol: .Jeho ta chut vzbudila,tak to uskutecnil.

• Citovat
  • Upravit
1314
5.5.11 15:57

Tak mě se to tedy nestalo, ale jako první při přečtení příspěvku mne napadlo slovo - náměsíčnost.. :mrgreen:
Nám se to stát asi ani nemůže, protože mám ten typ chlapa, kterej ještě ani nemá nohy v posteli a už spí.. :roll: :mrgreen: a tvrdě spí… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
5.5.11 16:06

tak já bez anonymity-nemám se za co stydět.Ano a často.Někdy se manželovi též zdál sen a skončilo to , jak to skončilo a někdy prostě tím jak se otáčíme a dotkneme se, se najednou z nevinného otáčení stane krásná noc plná vášně a něžností. :oops: :wink: :oops:
Když se to stalo poprvé,oba dva jsme se ráno jen usmívali jak puberťáci. :lol:
Je to fajn,nestěžuji si.Určitě lepší než plánovaná soulož.Teď jsem doma, tak to tak nevadí,horší bylo ráno a následný den.Obzvlášť , když jsem do práce vstávala 4:30 hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.5.11 16:10
Hotaru píše:
Tak mě se to tedy nestalo, ale jako první při přečtení příspěvku mne napadlo slovo - náměsíčnost.. :mrgreen:
Nám se to stát asi ani nemůže, protože mám ten typ chlapa, kterej ještě ani nemá nohy v posteli a už spí.. :roll: :mrgreen: a tvrdě spí… :lol:

to spíš nášoustečnost :mrgreen:
Taky sem to párkrát zažila.Nikdy mi to nepřišlo divné nebo nevhod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.11 16:15

Tak přesně taková situace se u nás stala už několikrát..Zajímavý,je že vždycky ze strany manžela :think: :think: :-D

• Citovat
  • Upravit
1315
5.5.11 16:20
Anonymní píše:
Tak přesně taková situace se u nás stala už několikrát..Zajímavý,je že vždycky ze strany manžela :think: :think: :-D
:lol: :lol: :lol: :palec: :palec: :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
5.5.11 16:21
Anonymní píše:
Tak přesně taková situace se u nás stala už několikrát..Zajímavý,je že vždycky ze strany manžela :think: :think: :-D

Tak stejně u nás :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Je to ale krásné, ne? :wink:

• Citovat
  • Upravit
14048
5.5.11 16:57

asi 2×, jen houšť :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
5.5.11 17:19

nechat se takhle ze spánku vojet, to je teda masakr! :lol:

pravda je, že mnoho manželek by to uvítalo, ale radši se u toho ani nebudit, to je fakt…

Nicméně ta zmínka kohosi, že se o sebe otřou a je z toho noc plná něžností a vášně, tak to ááááách… :kytka: nádhera. Toho si važte!
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
5.5.11 19:15

Milovani ze spanku,u nas se to stava celkem casto,je to takovy necekany a prijemny,rano se tomu pak zasmejem :)a rikame si,jestli to vubec byla skutecnost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
5.5.11 19:19
Anonymní píše:
tak já načnu velice intimní téma, tak se na mě nezlobte že anonymně. Asi před týdnem jsme s manželem šli normálně spát. Musím podotknout že jsme se ten den nemilovali. No zkrátka zdál se mi opravdu hodně živý sen, že na mě někdo provozuje orální sex, ale v půli jsem si uvědomila že to není sen ale realita. Manžel mě osahával, laskal a líbal. Já šíleně rozespalá, ne že by mi to nebylo příjemné, ale přece jen takhle ze spánku… No zakončila jsem to orálním sexem, teď už já na něm. Ráno když jsem se manžela se smíchem zeptala co to do něj vjelo tak mi řekl že vůbec neví, že byl prostě najednou na mě a laskal mě. Nevzpomíná si že by se mu zdál nějaký erotický sen prostě to najednou ze spánku dělal. A já bych se vás chtěla zeptat, zda se také někomu stalo něco podobného, nebo alespoň o něčem takovém slyšel.

nam se to stalo nekolikrat… :wink: - uz jsme oba spali a najendou jsme se zacali mazlit milovat..nekdy zacal pritel,nekdy ja…mylsim si,ze ej to normalni a nenormalni by bylo,kdyby tam ta nechut nebyla… :lol:
jen si to laskani uzivej !!!! :palec: :palec: :palec: :palec: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
5.5.11 19:21
NiKina píše:
nechat se takhle ze spánku vojet, to je teda masakr! :lol:

pravda je, že mnoho manželek by to uvítalo, ale radši se u toho ani nebudit, to je fakt…

Nicméně ta zmínka kohosi, že se o sebe otřou a je z toho noc plná něžností a vášně, tak to ááááách… :kytka: nádhera. Toho si važte!
NiKi

no,tak ja si nedovedu rpedstavit,ze spima pritel do me busi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jendou se to stalo moji kamardce,mi vypravela,ze spi a nejdnou se vzbudi a ten jeji je v ni a normlane ji jak rikas ojizdi..nez se staacila vzpamatovat,tak byl vnu,odvalil se a aspal… :mrgreen: no to bych ho hanla jako teda :cert: :cert: to uz podle me normalni neni no…ale takove to nezne probuzeni nmocni..nejdriv laskani a pak milovani,to je proste nadhera..s pritelem se takhle navzajem obcas „prekvapime“ a stoji to vzdy za to :palec:

• Citovat
  • Upravit
57
6.5.11 07:50

Ahojky, taky se nám to párkrát stalo. Ale nebylo to z mé strany, vždy mě vzbudil přítel, když se mě začal dotýkat, jenže o tom chudák ani neví a vzbudí se vždy až v průběhu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí