Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pouštíte si při sexu nějakou konkrétní hudbu? Máte milování spojené s nějakou muzikou?
Náhodou jsme na to s přítelem narazili, tak třeba dodáte zajímavou inspiraci ![]()
Teď nic konkrétního neposloucháme a ani nás nic vhodného nenapadá.
Bývalý pouštěl soundtrack z Městečka Twin Peaks.
lucienne píše:
soundtrack Cruel Intentions![]()
taky dobrý…
Single - Colorblind ![]()
Monny89 píše:lucienne píše:taky dobrý…
Single - Colorblind
Hudbu jen když potřebuji, aby nebylo slyšet něco jiného
Jinak upozorňuji, že rádio ani televize moc vhodná není, ty reklamy mě dokáží vytočit tak, že nic není a to nemluvím o tom, když v noci dávají nějaký hezký krváček v tv, u toho romantika taky moc nejde.
Hudbu oblíbenou nemám, vadí mi vázat se na určitý rytmus v hudbě. Většinu času bych trávila hledáním vhodné písničky a ze sexu by nic nebylo ![]()
lucienne píše:
jojo ten je taky muj oblibeny, ale všechny jsou super
Monny89 píše:lucienne píše:taky dobrý…
Single - Colorblind
to každopádně, dobrý vkus ![]()
dík monny. Mám taky moc ráda Twilight, hlavně super massive black hole, ale ve spojeni se sexem ten nazev zní dost perverzně, co?
jinak kdybych poslouchala reklamy tak to by z toho asi nic nebylo ![]()
nejrajcovnější je, když zároveň souloží sousedi vedle v bytě…
to je panečku, kulisa jako víno!
NiKi ![]()
nám milování jeden čas pravidelně vycházelo(aniž bysme to vědomě ovlivňovali) zrovna když v tv běžel Mistr GS
Takže když jsme někde ve společnosti nebo tak,tak říkáme,že večer budou dávat Mistra GS a nikoho nenapadne,na čem se domlouváme.Jinak nám vždy běří jako kulisa nějaký hudební kanál,Očko,Vh1 atd.Párkrát jsme si pustili Guns n roses.Písničku November rain chcem na svatbě ![]()
Tak my třeba Sigur Rós, Fink, Tung, vlastně to, co zrovna posloucháváme
…