Přítel má jinou

Anonymní
2.5.11 22:09

Přítel má jinou...

Ahojky holky,
jdu se vypovídat. Jsme s přítelem spolu necelý dva roky a náš vztah byl super, ale jakmile si přítel našel novou práci tak samozřejmě má i nové kolegy a kolegyně!! No a začalo to tím jak jsem se zcela omylem dozvěděla, ze ji píše jak je krásná,sexy, ze se mu líbí a ze je škoda ze je zadaný.(Ano psala jsem tu už jednu diskuzi o tom a já šla od něj asi na 2dny ale pak jsem se nechala přemluvit ať jdu zpátky že se mi za vše omlouvá a já jak blbá šla) No ejhle, to jsem ale dělat neměla!! :-( Bohužel jsme se den na to co jsem se vrátila domů pohádali kvůli blbosti a od té doby na mě začal být hnusný, nevšímal si mě, nemluvil se mnou skoro vůbec ani pusu mi nedal prostě byl vůči mě dost chladný, no pár dní to trvalo a my se hádali až se to prostě ze dne na den celkem zlepšilo…No sice to nebylo jako dřív(ta citová chladnost tam je pořád)ale celkem to šlo. Jenže dneska jsme seděli u TV(on byl na Notebooku) a koukali spolu na SuperStar no a asi v půl 9 mi řekl jestli mu udělám něco k jídlu a tak jsem řekla že zachvilku a on že jo a napsala mu na ICQ jeho kolegyně a on na mě vyjel že mu mam jít udělat to jídlo že mi to říká už jak dlouho no a samozřejmě co já jsem byla v kuchyni on si psal s ní a když jsem přišla tak se hned odhlásil a už v tuhle chvíli jsem věděla že je něco špatně, no a až v 9h odešel do práce na noční tak mi to nedalo a šla jsem se podívat do historie co si psali a to jsem neměla dělat :cry: psali si tam o tom ze mel dneska za ni přijet(já byla pryč takže bych o ničem nevěděla) a že je naštvaný že jim to nevyšlo a ona mu napsala že je to škoda že nepřijel že takhle se asi vídat nebudou a on jí pak napsal: „Už musím jít lásko, posílám ti polibky na dobrou noc.“ Já jsem z toho zoufalá a nevím co dělat - Teda vlastně vím - rozejít se ním!! Ale když ono je to tak těžký se rozejít s někým koho miluji :cry: :cry:
Jinak se omlouvám za sloh ale muselo to ze mě ven a ještě se omlouvám za anonymitu,budu ráda za každou odpověď, Markéta :srdce: :huban:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26574
2.5.11 22:23

Kopni ho do zadku. Ty ho miluješ, ale on tebe???? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
2.5.11 22:25

Čauky Marky, zažila jsem něco podobného asi před šesti lety, rovněž si bývalý přítel začal v práci s kolegyní. Bohužel/bohudík to nakonec skončilo našim rozchodem, kterej bolel skoro dva roky a už jsem si myslela, že se v životě nemůžu zamilovat, že už nikdy nepotkám nikoho tak skvělýho apod.
Ale všechno se nakonec obrátilo.........já se odmilovala, přestěhovala, našla si jinou práci a v tý jsem potkala svojí součásnou lásku. Dneska už spolu máme skoro ročního rošťáka a jsem moc ráda, že mě ten pitomec tenkrát nechal, protože teprve teď mám chlapa s velkým M:-)
Přeju hodně stěstí, ale tenhle ti za to určitě nestojí…takže rychle od něj pryč. Určitě je na světe jinej, kterej o tebe vážně stojí a bude si tě vážit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
2.5.11 22:27

tvoji diskusi si pamatuju…a tusim ze jsem ti na ni i odepisovala..
ja jsem pro radikalni rozhodnuti a tim je rozchod…stejne uz ta laska jak rikas z jeho strany asi vyprsela, je zamilovany do jine, mne by tedy hlavne vadilo to lhani, to je proste hnusny, ja bych ho kopla do riti a nasla si chlapa kterej mi nebude zahejbat a lhat.
vim, lehko se to pise, hur dela,ale ja opustila tatu svy dcery(ne kvuli nevere) v dobe, kdyz jsem taky doufala, ze se zmeni a mela ho rada a ted? je mi sice smutno,ale za nim ne, jsem rada, ze jsem odesla a hledam nekoho, kdo si me bude vazit a ty bys mela udelat totez.
nejake rady typu: promluv si s nim, atd. se mi v praxi osvedcily jako neucinne pokud uz je partner stejne zalaskovany…a v tom tvem pripade je to dost evidentni, ze je zblbnuty nejakou jinou a ja osobne bych ho uz ani nechtela, i kdyby se polepsil, nikdy nevis, jestli s ni neco nemel a pak mi vecer dat jeho pimpana do ruky a predstava, ze ho mela jina, fuuuuj :poblion:
a to jak na tebe vystekl s tou veceri, to bych mu ji takovou natrela, ze bych z nej udelala ctyri maly do skolky :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.5.11 22:29
jenny.fields píše:

Jo já až moc, bohužel :cry: Jo vidím, že on mě ne a dost mě to štve - jo holt to bude těžký ten rozchod, ale já už si nechci nechat dál ubližovat :-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.5.11 22:31
Hela84 píše: Čauky Marky, zažila jsem něco podobného asi před šesti lety, rovněž si bývalý přítel začal v práci s kolegyní. Bohužel/bohudík to nakonec skončilo našim rozchodem, kterej bolel skoro dva roky a už jsem si myslela, že se v životě nemůžu zamilovat, že už nikdy nepotkám nikoho tak skvělýho apod.
Ale všechno se nakonec obrátilo.........já se odmilovala, přestěhovala, našla si jinou práci a v tý jsem potkala svojí součásnou lásku. Dneska už spolu máme skoro ročního rošťáka a jsem moc ráda, že mě ten pitomec tenkrát nechal, protože teprve teď mám chlapa s velkým M:-)
Přeju hodně stěstí, ale tenhle ti za to určitě nestojí…takže rychle od něj pryč. Určitě je na světe jinej, kterej o tebe vážně stojí a bude si tě vážit!!!

Jo chlapi jsou prostě hovada :-( nevidějí a nekoukají když vidí nějakou sukni, nejhorší je že ona už má 8letýho kluka, ted se rozvádí a je o 5let starší než on tak co na ni sakra může vidět?? ANi hezká neni, ach jo me z toho hrábne :cry: Jo jiná možnost než utéct vážně nezbyde :-( já už jsem si to ale měla uvědomit o hoodně dřív :cry:

• Citovat
  • Upravit
26574
2.5.11 22:32
Anonymní píše:
jenny.fields píše:
Jo já až moc, bohužel :cry: Jo vidím, že on mě ne a dost mě to štve - jo holt to bude těžký ten rozchod, ale já už si nechci nechat dál ubližovat :-(
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: Takovej si tě nezaslouží a ty si nezasloužíš, aby s tebou někdo takhle zacházel. Přijde jiný, lepší :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
2.5.11 22:34

Poslala bych ho do háje.Proč být s člověkem, kterej si mě neváží a evidentně mě asi ani moc nemiluje ( jestli vůbec)? :think:
Určitě toho pravého potkáš… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
beruska7908
2.5.11 22:35
Anonymní píše:
Hela84 píše: Čauky Marky, zažila jsem něco podobného asi před šesti lety, rovněž si bývalý přítel začal v práci s kolegyní. Bohužel/bohudík to nakonec skončilo našim rozchodem, kterej bolel skoro dva roky a už jsem si myslela, že se v životě nemůžu zamilovat, že už nikdy nepotkám nikoho tak skvělýho apod.
Jo chlapi jsou prostě hovada :-( nevidějí a nekoukají když vidí nějakou sukni, nejhorší je že ona už má 8letýho kluka, ted se rozvádí a je o 5let starší než on tak co na ni sakra může vidět?? ANi hezká neni, ach jo me z toho hrábne :cry: Jo jiná možnost než utéct vážně nezbyde :-( já už jsem si to ale měla uvědomit o hoodně dřív :cry:

holka, to si nevycitej, ted to reknu hnusne, ale bud rada, ze spolu nemate deti, odchazelo by se ti hur(jako mne) a deti by pak odnasely vase hadky, atd…
zmen si barvu vlasu, kup neco peknyho na sebe, nekam vyraz, urcite jsi pekna holka a uvidis jaky budou mit o tebe chlapi zajem, chlapu je na svete jako sracek :jazyk: :lol:
jeste bude litovat ze te podvadel,ale to ty uz mu pak musis rict, at tahne, bud mrcha, chlapi jsou taky… :pocitac:

Příspěvek upraven 02.05.11 v 22:36

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.5.11 22:35
beruska7908 píše:
ja jsem pro radikalni rozhodnuti a tim je rozchod…stejne uz ta laska jak rikas z jeho strany asi vyprsela, je zamilovany do jine, mne by tedy hlavne vadilo to lhani, to je proste hnusny, ja bych ho kopla do riti a nasla si chlapa kterej mi nebude zahejbat a lhat.
vim, lehko se to pise, hur dela,ale ja opustila tatu svy dcery(ne kvuli nevere) v dobe, kdyz jsem taky doufala, ze se zmeni a mela ho rada a ted? je mi sice smutno,ale za nim ne, jsem rada, ze jsem odesla a hledam nekoho, kdo si me bude vazit a ty bys mela udelat totez.
nejake rady typu: promluv si s nim, atd. se mi v praxi osvedcily jako neucinne pokud uz je partner stejne zalaskovany…a v tom tvem pripade je to dost evidentni, ze je zblbnuty nejakou jinou a ja osobne bych ho uz ani nechtela, i kdyby se polepsil, nikdy nevis, jestli s ni neco nemel a pak mi vecer dat jeho pimpana do ruky a predstava, ze ho mela jina, fuuuuj :poblion:
a to jak na tebe vystekl s tou veceri, to bych mu ji takovou natrela, ze bych z nej udelala ctyri maly do skolky :pocitac:

No to já jsem taky byla naštvaná že na mě tak vyštěkl a tak jsem byla naštvaná a třískala se všim a on na mě proč jsem naštvaná tak jsem mu narovinu řekla že mu nebudu dělat služku mezitím co on si píše s jinou p*čou s prominutím :mrgreen: Jo všechny co jste mi doposud psaly máte pravdu - taky nevidím jiné řešení než rozchod protože on se prostě nezmění ať chci nebo ne, bohužel přišla jsem na to až teď - ta zamilovanost vážně nasazuje růžové brýle, ach jooo :-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.5.11 22:37
jenny.fields píše:
Anonymní píše:
jenny.fields píše:
Jo já až moc, bohužel :cry: Jo vidím, že on mě ne a dost mě to štve - jo holt to bude těžký ten rozchod, ale já už si nechci nechat dál ubližovat :-(
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: Takovej si tě nezaslouží a ty si nezasloužíš, aby s tebou někdo takhle zacházel. Přijde jiný, lepší :hug:

Jo asi máš oravdu :hug: i když teď se mi to říká dobře ale zanedlouho budu upadat do smutku a celou noc nebudu spát a vzpomínat na to hezký…

• Citovat
  • Upravit
44
2.5.11 22:38

Ahojky Markétko, je to opravdu hnus odpor, co chlapi dokážou, je mi tě opravdu hodně líto !
Věř, že najdeš lepšího chlapa a tenhle Ti peci za to nestojí, aby tě za zádama podváděl.
Odejdi od něj, pomůže ti když se odreaguješ, zajdeš mezi lidi. Samota je nejhorší, to pak člověk na to myslí více, něčím se zaměstnej a ono to časem přejde. Přeci si nenecháš s prominutím „kadit“ na hlavu, nestojí Ti to za to přeci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.11 22:39
lucineeccka píše:
Poslala bych ho do háje.Proč být s člověkem, kterej si mě neváží a evidentně mě asi ani moc nemiluje ( jestli vůbec)? :think:
Určitě toho pravého potkáš… :kytka:

Děkuju snad jednou ano :hug: Nejhorší je že jsem si myslela že ten pravý bude on, ale teď už fakt vím že ne. A taky si říkám že mě nemiluje a taky se mi hnusí to jak mi lže lže a lže

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.5.11 22:41
beruska7908 píše:
Anonymní píše:
Jo chlapi jsou prostě hovada :-( nevidějí a nekoukají když vidí nějakou sukni, nejhorší je že ona už má 8letýho kluka, ted se rozvádí a je o 5let starší než on tak co na ni sakra může vidět?? ANi hezká neni, ach jo me z toho hrábne :cry: Jo jiná možnost než utéct vážně nezbyde :-( já už jsem si to ale měla uvědomit o hoodně dřív :cry:

holka, to si nevycitej, ted to reknu hnusne, ale bud rada, ze spolu nemate deti, odchazelo by se ti hur(jako mne) a deti by pak odnasely vase hadky, atd…
zmen si barvu vlasu, kup neco peknyho na sebe, nekam vyraz, urcite jsi pekna holka a uvidis jaky budou mit o tebe chlapi zajem, chlapu je na svete jako sracek :jazyk: :lol:
jeste bude litovat ze te podvadel,ale to ty uz mu pak musis rict, at tahne, bud mrcha, chlapi jsou taky… :pocitac:

Příspěvek upraven 02.05.11 v 22:36

Máš pravdu chlapů je dost ale já potřebuju pár kileček shodit a taky že to udělám!!! Aby pak jednou viděl o co přišel. Jo mrcha v tomhle případě budu, už se na něj chystám… Hajzl jeden!! :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
beruska7908
2.5.11 22:42
Anonymní píše:
beruska7908 píše:
a to jak na tebe vystekl s tou veceri, to bych mu ji takovou natrela, ze bych z nej udelala ctyri maly do skolky :pocitac:
No to já jsem taky byla naštvaná že na mě tak vyštěkl a tak jsem byla naštvaná a třískala se všim a on na mě proč jsem naštvaná tak jsem mu narovinu řekla že mu nebudu dělat služku mezitím co on si píše s jinou p*čou s prominutím :mrgreen: Jo všechny co jste mi doposud psaly máte pravdu - taky nevidím jiné řešení než rozchod protože on se prostě nezmění ať chci nebo ne, bohužel přišla jsem na to až teď - ta zamilovanost vážně nasazuje růžové brýle, ach jooo :-(

to s tou p…u je dobre jak jsi mu to rekla :palec:
holka, ja uz jsem poucena do budoucna, ze by ses divila…
asi budu do smrti sama, pac mi vsichni chlapi pripadaji bud jak alkoholici, tyrani nebo kurevnici..tech dobrejch uz je na svete zatracene malo..ale jsou, holka jsou, ale nenajdes je pokud setrvas ve vztahu s nekym, kdo ti lze a podvadi te… :cert:
ukaz mu, ze sluzka nejses, seber se a odejdi, nebo jeho kopni do pr… :cert: mas nejakou hrdost ne? drzim palce, odmilovani boli a trva,ale vecne to trvat nebude, to zvladnes! :hug: :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky