Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to já snad nejvíc zhubla,když jsem toho bejvalýho vožraláka tahala skoro každej tejden domů,vždycky mi zavolali jeho kamarádi,že Marek leží tam a tam a já si pro něj naivně došla a odvedla až do postele,
teď už se tomu směju,ale bylo to peklo,ale samozřejmě sem zhubla nejspíš nervama. Ale teď už to mám všechno zpátky ![]()
Jasně no člověk si myslí jak je to těžký pro něj ale už si neuvědomí že jsou na tom lidi i mnohem hůř. No jo přetrpím to nějakou tu dobu a snad už bude lépe ![]()
Viktorie20 píše:
Tak to já snad nejvíc zhubla,když jsem toho bejvalýho vožraláka tahala skoro každej tejden domů,vždycky mi zavolali jeho kamarádi,že Marek leží tam a tam a já si pro něj naivně došla a odvedla až do postele,teď už se tomu směju,ale bylo to peklo,ale samozřejmě sem zhubla nejspíš nervama. Ale teď už to mám všechno zpátky
Viktorie20 píše:
Tak to já snad nejvíc zhubla,když jsem toho bejvalýho vožraláka tahala skoro každej tejden domů,vždycky mi zavolali jeho kamarádi,že Marek leží tam a tam a já si pro něj naivně došla a odvedla až do postele,teď už se tomu směju,ale bylo to peklo,ale samozřejmě sem zhubla nejspíš nervama. Ale teď už to mám všechno zpátky
No jo nervama se vždycky nejlépe hubne
jenže nejhorší je že to člověk časem nabere zase zpátky no
Snad si taky najdu nějakýho prince na Bílem koni který se ke mě bude chovat hezky
momentálně si nemyslím že nějaký takový bude…
Anonymní píše:a omlouvat se nemusis, ja to nepsala proto, ze tvuj pripad je lehci,ale ze to jde se sebrat i v takovyhle pro tebe ted tezky situaci
fakt bud rada, ze tam ty deti nejsou, pak je vsechno mnohem horsi, ver mi.
taky jsem ted rok sama, tridim si myslenky, uz nam zacina nekdo treti s dcerkou chybet,tak uvidime.
ja porad rikam, nez s volem,tak radsi sama ![]()
Příspěvek upraven 02.05.11 v 23:16
beruska7908 píše:Viktorie20 píše:
![]()
![]()
promin,ale tomu se neslo nesmat, ja si to predstavovala
jo já taky se tomu směju
ta predstava toho a prej bejvalej ožralák ![]()
beruska7908 píše:Jasně no člověk si myslí jak je to těžký pro něj ale už si neuvědomí že jsou na tom lidi i mnohem hůř. No jo přetrpím to nějakou tu dobu a snad už bude lépeAnonymní píše:a omlouvat se nemusis, ja to nepsala proto, ze tvuj pripad je lehci,ale ze to jde se sebrat i v takovyhle pro tebe ted tezky situaci
taky jsem ted rok sama, tridim si myslenky, uz nam zacina nekdo treti s dcerkou chybet,tak uvidime.
Jo to máš svatou pravdu, než s volem to radši sama… Neboj obě snad najdeme nějakého super chlapa
. Jinak jo máš pravdu lepší že ty děti nejsou no.
Anonymní píše:beruska7908 píše:Jasně no člověk si myslí jak je to těžký pro něj ale už si neuvědomí že jsou na tom lidi i mnohem hůř. No jo přetrpím to nějakou tu dobu a snad už bude lépeAnonymní píše:a omlouvat se nemusis, ja to nepsala proto, ze tvuj pripad je lehci,ale ze to jde se sebrat i v takovyhle pro tebe ted tezky situaci
to vis ze jo. jdu chrnet, preju dobrou noc a opovz se tomu hajzlikovi jeste delat snidani nebo tak neco ![]()
Tak jsem alespoň ráda, že sem Vás tu rozesmála Je vidět jak jsem byla tak pitomá a zamilovaná, že jsem svýho kluka nosila skoro na zádech a občas i tahala po zemi,protože usínal. No hrůza prostě a teď mám kluka,kterej se napije jen když se něco slaví.
Věř tomu,že jednou šťastná budeš, má to takhle být, protože na tebe čeká opravdu ten PRAVÝ ![]()
Nečetla jsem všechno, ale myslím, že sis odpověděla sama… Nakopnout někam a odejít je v tomhle případě asi nejlepší řešení ![]()
Jako vyjet na mě manžel, že mu mám jít udělat jídlo, poslala bych ho někam, má taky ručičky a nožičky, ne?
Jídlo mu udělám ráda, ale pokud by byl na mě hnusnej, že to „není hned, jak si přeje“, poslala bych ho do háje, přece nejsem jeho služka
![]()
Viktorie20 píše:
Tak jsem alespoň ráda, že sem Vás tu rozesmála Je vidět jak jsem byla tak pitomá a zamilovaná, že jsem svýho kluka nosila skoro na zádech a občas i tahala po zemi,protože usínal. No hrůza prostě a teď mám kluka,kterej se napije jen když se něco slaví.Věř tomu,že jednou šťastná budeš, má to takhle být, protože na tebe čeká opravdu ten PRAVÝ
no ja toho myho bejvalyho prave nekolikrat taky tahala,tak proto si to dokazu zive predstavit. ![]()
Anonymní píše: …a on na mě vyjel že mu mam jít udělat to jídlo že mi to říká už jak dlouho …
Hele, pro mě by bylo už jen toto důvod k rozchodu.
Brrr, to by si chlap zkusil jen jednou, takhle se ke mně chovat!! ![]()
ro jedno kviti slunce nesviti…"-
rekla moje mama, kdyz se se mnou rozesel prvni kluk . A mela pravdu.
Kocka, si mlada, nezavisla, a samota je vzdy lepsi nez zivot s despotickym blbem, ktery te podvadi. To chces aby takovy chlap byl otcem tvych deti?
Bude lip. Drzim palce!
Všichni ti tu asi řeknou, abys od něj odešla, i když to asi nebude lehké. To samé ti radím i já. Ztrácíš čas.
Ale mně osobně by nejvíc asi vadilo, kdyby ze mě dělal služku a řval na mě, kdy mu už konečně udělám tu večeři. Asi bych mu ji pak hodila na hlavu. ![]()
Ahoj,
zakladatelko, ono radit kopnout do pr… a odejít je hrozně jednoduché, ale moc těžce se to provádí, zvlášť když člověk miluje. Bohužel v tvém případě mám ale pocit, že ti nic jiného nezbývá. Chlap, se kterým jseš, si tě evidentně neváží a nemiluje tě, zřejmě je jen otázkou času, kdy by se rozešel on s tebou.
Dobře ti radí Beruška - je stokrát lepší být sama než s volem !!! taky jsem teď s dcerkou byla sama docela dlouho a bylo to mnohem lepší než dusno s exmanželem. Nejhorší je překonat to prvotní stýskání a potom už bude jenom lépe ![]()