Přítel má jinou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44
2.5.11 23:10

Tak to já snad nejvíc zhubla,když jsem toho bejvalýho vožraláka tahala skoro každej tejden domů,vždycky mi zavolali jeho kamarádi,že Marek leží tam a tam a já si pro něj naivně došla a odvedla až do postele, :lol: teď už se tomu směju,ale bylo to peklo,ale samozřejmě sem zhubla nejspíš nervama. Ale teď už to mám všechno zpátky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.11 23:12
a omlouvat se nemusis, ja to nepsala proto, ze tvuj pripad je lehci,ale ze to jde se sebrat i v takovyhle pro tebe ted tezky situaci :hug:

Jasně no člověk si myslí jak je to těžký pro něj ale už si neuvědomí že jsou na tom lidi i mnohem hůř. No jo přetrpím to nějakou tu dobu a snad už bude lépe :think:

• Citovat
  • Upravit
beruska7908
2.5.11 23:13
Viktorie20 píše:
Tak to já snad nejvíc zhubla,když jsem toho bejvalýho vožraláka tahala skoro každej tejden domů,vždycky mi zavolali jeho kamarádi,že Marek leží tam a tam a já si pro něj naivně došla a odvedla až do postele, :lol: teď už se tomu směju,ale bylo to peklo,ale samozřejmě sem zhubla nejspíš nervama. Ale teď už to mám všechno zpátky :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: promin,ale tomu se neslo nesmat, ja si to predstavovala :jazyk:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.5.11 23:14
Viktorie20 píše:
Tak to já snad nejvíc zhubla,když jsem toho bejvalýho vožraláka tahala skoro každej tejden domů,vždycky mi zavolali jeho kamarádi,že Marek leží tam a tam a já si pro něj naivně došla a odvedla až do postele, :lol: teď už se tomu směju,ale bylo to peklo,ale samozřejmě sem zhubla nejspíš nervama. Ale teď už to mám všechno zpátky :mrgreen:

No jo nervama se vždycky nejlépe hubne :mrgreen: jenže nejhorší je že to člověk časem nabere zase zpátky no :nevim: Snad si taky najdu nějakýho prince na Bílem koni který se ke mě bude chovat hezky :think: momentálně si nemyslím že nějaký takový bude…

• Citovat
  • Upravit
beruska7908
2.5.11 23:15
Anonymní píše:
a omlouvat se nemusis, ja to nepsala proto, ze tvuj pripad je lehci,ale ze to jde se sebrat i v takovyhle pro tebe ted tezky situaci :hug: Jasně no člověk si myslí jak je to těžký pro něj ale už si neuvědomí že jsou na tom lidi i mnohem hůř. No jo přetrpím to nějakou tu dobu a snad už bude lépe :think:

fakt bud rada, ze tam ty deti nejsou, pak je vsechno mnohem horsi, ver mi.
taky jsem ted rok sama, tridim si myslenky, uz nam zacina nekdo treti s dcerkou chybet,tak uvidime.
ja porad rikam, nez s volem,tak radsi sama :pankac:

Příspěvek upraven 02.05.11 v 23:16

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.5.11 23:15
beruska7908 píše:
Viktorie20 píše:
:lol: :lol: :lol: promin,ale tomu se neslo nesmat, ja si to predstavovala :jazyk:

jo já taky se tomu směju :mrgreen: ta predstava toho a prej bejvalej ožralák :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.5.11 23:18
beruska7908 píše:
Anonymní píše:
a omlouvat se nemusis, ja to nepsala proto, ze tvuj pripad je lehci,ale ze to jde se sebrat i v takovyhle pro tebe ted tezky situaci :hug:
Jasně no člověk si myslí jak je to těžký pro něj ale už si neuvědomí že jsou na tom lidi i mnohem hůř. No jo přetrpím to nějakou tu dobu a snad už bude lépe :think:

taky jsem ted rok sama, tridim si myslenky, uz nam zacina nekdo treti s dcerkou chybet,tak uvidime.

Příspěvek upraven 02.05.11 v 23:16

Jo to máš svatou pravdu, než s volem to radši sama… Neboj obě snad najdeme nějakého super chlapa :hug: . Jinak jo máš pravdu lepší že ty děti nejsou no.

• Citovat
  • Upravit
beruska7908
2.5.11 23:21
Anonymní píše:
beruska7908 píše:
Anonymní píše:
Jasně no člověk si myslí jak je to těžký pro něj ale už si neuvědomí že jsou na tom lidi i mnohem hůř. No jo přetrpím to nějakou tu dobu a snad už bude lépe :think:

Příspěvek upraven 02.05.11 v 23:16 Jo to máš svatou pravdu, než s volem to radši sama… Neboj obě snad najdeme nějakého super chlapa :hug: . Jinak jo máš pravdu lepší že ty děti nejsou no.

to vis ze jo. jdu chrnet, preju dobrou noc a opovz se tomu hajzlikovi jeste delat snidani nebo tak neco :cert:

• Citovat
  • Upravit
44
2.5.11 23:26

Tak jsem alespoň ráda, že sem Vás tu rozesmála Je vidět jak jsem byla tak pitomá a zamilovaná, že jsem svýho kluka nosila skoro na zádech a občas i tahala po zemi,protože usínal. No hrůza prostě a teď mám kluka,kterej se napije jen když se něco slaví.

Věř tomu,že jednou šťastná budeš, má to takhle být, protože na tebe čeká opravdu ten PRAVÝ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
2.5.11 23:33

Nečetla jsem všechno, ale myslím, že sis odpověděla sama… Nakopnout někam a odejít je v tomhle případě asi nejlepší řešení :roll:

Jako vyjet na mě manžel, že mu mám jít udělat jídlo, poslala bych ho někam, má taky ručičky a nožičky, ne? 8-o Jídlo mu udělám ráda, ale pokud by byl na mě hnusnej, že to „není hned, jak si přeje“, poslala bych ho do háje, přece nejsem jeho služka :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
2.5.11 23:48
Viktorie20 píše:
Tak jsem alespoň ráda, že sem Vás tu rozesmála Je vidět jak jsem byla tak pitomá a zamilovaná, že jsem svýho kluka nosila skoro na zádech a občas i tahala po zemi,protože usínal. No hrůza prostě a teď mám kluka,kterej se napije jen když se něco slaví.Věř tomu,že jednou šťastná budeš, má to takhle být, protože na tebe čeká opravdu ten PRAVÝ :kytka:

no ja toho myho bejvalyho prave nekolikrat taky tahala,tak proto si to dokazu zive predstavit. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8911
3.5.11 00:26
Anonymní píše: …a on na mě vyjel že mu mam jít udělat to jídlo že mi to říká už jak dlouho …

Hele, pro mě by bylo už jen toto důvod k rozchodu. :wink: Brrr, to by si chlap zkusil jen jednou, takhle se ke mně chovat!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
3.5.11 06:20

:Pro jedno kviti slunce nesviti…"- :kytka: rekla moje mama, kdyz se se mnou rozesel prvni kluk . A mela pravdu.
Kocka, si mlada, nezavisla, a samota je vzdy lepsi nez zivot s despotickym blbem, ktery te podvadi. To chces aby takovy chlap byl otcem tvych deti?
Bude lip. Drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
3.5.11 07:52

Všichni ti tu asi řeknou, abys od něj odešla, i když to asi nebude lehké. To samé ti radím i já. Ztrácíš čas.
Ale mně osobně by nejvíc asi vadilo, kdyby ze mě dělal služku a řval na mě, kdy mu už konečně udělám tu večeři. Asi bych mu ji pak hodila na hlavu. :wink:

• Citovat
  • Upravit
káťa
3.5.11 08:32

Ahoj,
zakladatelko, ono radit kopnout do pr… a odejít je hrozně jednoduché, ale moc těžce se to provádí, zvlášť když člověk miluje. Bohužel v tvém případě mám ale pocit, že ti nic jiného nezbývá. Chlap, se kterým jseš, si tě evidentně neváží a nemiluje tě, zřejmě je jen otázkou času, kdy by se rozešel on s tebou.
Dobře ti radí Beruška - je stokrát lepší být sama než s volem !!! taky jsem teď s dcerkou byla sama docela dlouho a bylo to mnohem lepší než dusno s exmanželem. Nejhorší je překonat to prvotní stýskání a potom už bude jenom lépe :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky