Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
NO zakázaný ovoce.....
Hele hoď to za hlavu, s prominutím si nadej jak jseš pitomá, a uvědom si následky co by bylo kdyby…
Já si myslím že tohle se může stát, ale právě o tom je vztah, nesmíš tak pustit nikoho 3tího…jinak to zničíš.
Já myslím, že je to úplně normální. Po určité době se vytratí z manželství zamilovanost a to zvláštní šimrání v žaludku ti chybí.
Klidně na toho „druhého“ mysli, koukej, usmívej se. Jen být tebou bych to nenechala překročit tu platonickou úroveň. To, co bys mohla ztratit, kdybys byla nevěrná a provalilo by se to, má příliš vysokou cenu a věřím, že bys hořce litovala.
Pokud jsi s manzelem stastna jak pises, tak se usmivej, lehce flirtuj - ono to jiskreni je stejne to nejhezci a dal ni krok, ja osobne bych si nechtela znicit fungujici vztah kvuli malemu povyrazeni ![]()
Ja som s mojim este len nieco vyse 4,5 roka a stale zamilovana do neho, tak neviem ci je to normalne. Ale ja tvrdim ze ked mas deti stracas pravo hladat vlastne stastie a mas povinnost hladat spokojnost tam kde su stastne deti. A Ty teraz neriskujes len manzela, ale aj stastie Tvojich deti. To Ta nezastavi? Predstava v akom dusne by sa zrazu Tvoje deti ocitli keby si to neustala a prasklo by to?
A navyse je aj on zenaty …
Aby si rozumela, proti flirtu nic nemam … pokial je to len pinkanie slovicok … Ale fakt sa zamysli nad tym, co mozes sposobit a ci Ti to za to stoji.
Je to naprosto normální. Přejde to. V dlouhodobém vztahu je normální, že se někdo „zabouchne“ do jiného, ale pokud je původní vztah kvalitní a netrápíš se v něm, tak tomu dej čas a ona ta zamilovanost přejde. Hlavně nepálit mosty a neubližovat, jen čekat.
no ja jsem ještě pořád zblbnutá do přítele
ale kdyby se se mi libil jinej tak do toho nejdu protože nejde o to jak člověk vypadá ale jakej je uvnitř a ja vím že muj přítel je hodnej toleratní a za žadneho vzhledem hezčího bych ho nevyměnila no možná za pár let budu mluvit jinak ale…
pokud to zustane jen u pokukování a snění tak proč ne ![]()
Je to normalni
Ja jsem s manzelem skoro 17 let a za tu dobu jsem to nekolikrat zazila. Nikdy bych nebyla neverna, protoze jsem na to nikdy zaludek nemela a nikdy ho mit nebudu. Ale takovy to zakoukani, proc ne? Aspon to zprijemni den
Ono to zas pomine, zvlast, kdyz vylezou na povrch i nejaky ty horsi stranky ![]()
Jo a mimochodem, já jsem do snoubence zamilovaná pořád, pořád se mě občas objevuje šimrání v žaludku a vše s tím spojený. Nemyslím si že zamilovanost vyprchá vždycky…a teda vůbec si nedokážu představit že si řeknu jak se mě líbí jinej chlap…na ot jsem nikdy nebyla a nebudu, dělá se mě z toho uplně zle…
Zakladdatelko, už jsem psala…jak by Ti bylo kdyby tohle prožíval on.
Řekla bych, že normální to je. Když můžou lidi platonicky zbožňovat herce a zpěváky, tak proč ne kolegy. Dokud se člověk jen pokochá pohledem a zasní si u žehlení, tak v pohodě
Ono to nejspíš stejně za čas přejde, když to nebudeš extra živit.
Akorát vřele doporučuji zapojit hlavu a nezlikvidovat si na to konto manželství, to za to asi fakt nestojí. Že se z jeho strany „nikdy nic nestane“ nemůžeš vědět. Taky by k tomu mohl přistoupit stylem „hloupá, která dává, hloupější, kdo nebere“ ![]()
určitě je to normální a vůbec se nemáš za co stydět,zrovna tohle řeší moje švagrová, má dlouholetého přítele, miluje ho, ale líbí se jí spolužák a má to pověstné šimrání…prý to dál nepustí…chodí k psychologovi a ten jí právě řekl, že to je prostě příroda a může se to stát komukoliv, jde jen o to, aby se to ukočírovalo a nezasáhlo do vztahu.
jasne ze je to normalni
taky mam tyhle obdobi…zase to prejde…nebo prijde jinej zajimavej objekt vhodny k pozorovani a sneni ![]()
No já hlavně vím,že on ani netuší,že se mi „líbí“,takže asi by ani z jeho stránky nic nepřišlo a z mé určitě ne.
Jak jsem psala,svého muže miluji,šimrání v žaludku mám i po letech občas taky,ale prostě jsem se zakoukala i jinde.Ač jsem mladá tak si říkám,že trošku rozumná a vím stoprocentně,že bych svého muže nechtěla ranit ani podvést,již jsem psala,že jsem nikdy nevěrná nebyla a možnost byla.Moc dobře vím co je v sázce a já jsem tip který by pro děti vraždil,otce milují snad víc než mě
vidí se málo a on por ně dýchá.Určitě bych to neohrozila kvůli románku,mě jde spíš o to,jestli je normální když si člověk občas zasní a popřemýšlí jaký by to bylo,kdyby bylo
![]()
Jak by bylo mě kdyby toto psal můj muž??To vím přesně ![]()
Klidně po něm pokukuj, platonicky samozřejmě, a třeba si na něm všimneš něčeho, co se ti nelíbí (nějaké vlastnosti, názoru nebo tak), a budeš ráda, že máš takového manžela, jakého máš.
Ahojky potřebuji poraidt?Nebo spíš vypovídat,nemám komu jinému to říct.Jsem 7 let štasně zadaná a 5 let vdaná.Máme dvě děti a žijeme si spokojeným manželským životem.Nějaká ta menší krize taky už byla ale procházíme životem spíš s humorem,takže jak se blíží hádka hodíme to humorně do autu a jede se dál.Svého manžela miluji a nedokážu si bez něj představit život.
Podotýkám,že jsem manželovi nikdy nebyla nevěrná ač jsem možnosti měla.Nejsem žádná modelína a krasavice ale…

ALE…začal se mi hrozně líbit jeden muž.
Už jednou se mi něco podobného stalo v práci se šéfem který byl podobného věku jako já.Ráda si zaflirtuji ale tím to končí,byla jsem do něj dost zakoukaná ale když se mi pak nabízel tak sjem nikdy do toho nešla.
Tohle je něco podobného ale ve větší míře.Stále na něj myslím,těším se na místo kam chodím a vím,že tam bude.Stále jsem tomu nevěnovala až takovou pozornost ale dnes se mi o něm i zdálo a já o něm přemýšlím čím dál tím víc.Jsem úplně jiný tip než jeho žena tak ví,že se nikdy nic nestane.Ale stále mi vrtá hlavou kdyby jo,zda bych do toho šla nebo ne.Když si vzpomenu an svého manžela tak hned řeknu,že ne ale jak mi do hlavy vjede on tak se ztrácím.Vím,že je to jen poblouznení a zakázané ovoce nejlépe chutná a asi taky to,že to nesplnitelné se mi líbí čím dál víc.Ale já si už nemůžu pomoct.Začínám ho i vyhledávat a stačí mi se na něj jen dívat.A ptám se,je to normální?Nebo tyhle zvláštní stavy mám jen já?Co mám dělat?Nevím jak ho vyhnat z hlavy ale zároven se mi tohle tajný myšlení na někho jiného líbí