Zamilovaná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
10.5.11 10:18

no a chlapi toto nepisou dice ale ver ze na cizi zensky pomysli vic nez casto :wink: je to pro ne naprosto prirozeny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
10.5.11 10:23

Vlastně je to zajímavý - berem jako normální, když chlapovi můžou vypadnout oči do cizího výstřihu či jinam, i když má svou drahou polovičku vedle sebe, a přitom řešíme, jestli se ženská může kouknout a zasnít si :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.11 10:26
Knihomyš píše:
Vlastně je to zajímavý - berem jako normální, když chlapovi můžou vypadnout oči do cizího výstřihu či jinam, i když má svou drahou polovičku vedle sebe, a přitom řešíme, jestli se ženská může kouknout a zasnít si :lol:

To je pravda,asi ženská má jemnější žaludek :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9649
10.5.11 10:26

Myslim, ze se muze oboji!!! :mrgreen: At si pritel koukne na peknou holku - vicemene, ja se za ni otocim taky a to jsem na chlapy :-)
Myslim, ze to je dokonce i „zdrave“, kazdopadne musi zustat u toho koukani a sneni - i kdyz pred flirtem take neutikam - vseho zdrave!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
10.5.11 10:27
Anonymní píše:
Knihomyš píše:
Vlastně je to zajímavý - berem jako normální, když chlapovi můžou vypadnout oči do cizího výstřihu či jinam, i když má svou drahou polovičku vedle sebe, a přitom řešíme, jestli se ženská může kouknout a zasnít si :lol:

Jak ktera, ja jich par znam, co maji zaludek silnejsi nez nejvetsi dev…r z okoli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
10.5.11 10:31
Anonymní píše:

O cukrárně nemluvím, tak co s tím má co dělat žaludek? :mrgreen: To mají imho na svědomí úplně jiné orgány ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.11 10:35
Knihomyš píše:
Anonymní píše:
O cukrárně nemluvím, tak co s tím má co dělat žaludek? :mrgreen: To mají imho na svědomí úplně jiné orgány ;)

Myslím tím,že chlapi na to žaludek mají a ženský ne,ale jak píše BaraDolezal tak je fakt,že některé ženské ženatý chlapi vyloženě hledají :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
33315
10.5.11 10:42

Snít je hezké, ale překročit tu hranici už tolik ne. Manželství to poznamená, i když se muž nic nedozví, to mi věř. Myslím, že morální kocovina po ránu a dalších X týdnů a měsíců za to nestojí. :wink:
Ale pokud mi to nevěříš, tak směle do toho, ale potom nebreč a nestěžuj si, když budeš mít doma s pohodového manželství horor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
10.5.11 11:15

Myslím si, že je to naprosto normální. Taky si ráda zaflirtuju, zdaleka nepatřím mezi nějaké modelky, takže se mi zpětná vazba od chlapa líbí, líbí se mi, když do té „hry na flirt“ jde se mnou, ale dál bych nešla. A že těch příležitostí bylo…člověk musí pořád přemýšlet „střízlivě“ a uvědomit si, co by se dělo, kdyby přemýšlel rozkrokem. My máme doma občas pěknou itálii :lol: , letos to bude 9 let, co jsme spolu a musím říct, že když na něj zrovna nemám kvůli něčemu vztek, tak mi pořád hrozně voní..to mě šimrá u žaludku pořád. Nebo jeho ruce..silné paže, tlapy skoro jak gorila a přitom dokáží pracovat s titěrnými diodami v autě :lol: … zkus si v hlavě srovnat, co tě rajcuje na tvým chlapovi a když budeš mít fakt pochybnosti, tak si na to vzpomeň :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
10.5.11 11:21
Dice píše:
Jo a jen tak jak by Ti bylo kdyby tohle psal tvůj manžel???

Myslim,že tvoje reakce byla přehnaná :roll: . Tohle zakoukání neni tak hrozný, neboj :mrgreen: . A už vůbec se za své myšlenky nemusíš stydět, podle mě tohle chvilkové zalíbení jednou potká každýho. Něco jiného je kdyby jsi za nim mermomocí pálila a chtěla se s nim vyspat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
10.5.11 11:26
BaraDolezal píše:
Pokud jsi s manzelem stastna jak pises, tak se usmivej, lehce flirtuj - ono to jiskreni je stejne to nejhezci a dal ni krok, ja osobne bych si nechtela znicit fungujici vztah kvuli malemu povyrazeni :think:

Jo takhle nějak, i ostatní holky vesměs radí to samé.....

Opravdu ale nenech to zajít nikam dál.......

A tohle flirtování- to je krásný, občas to člověku tak zpříjemní život, zase si může připadat jako atrktivní ženská…No ale mě už se to docela dlouho nestalo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9649
10.5.11 12:16

Tak ta, komu se zajem druhych nelibi??? :kytka: Ja osobne se potom citim mnohem lepe, hezci, prijemnejsi a okamzite mi jde i vsechno ostatni lepe :-) Miluju takovehle SITUACE :oops:
A vlastne diky ni vdecim za svyho pritele, akorat u nej se nam ta situace lehkeho flirtovani zvrtla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
10.5.11 12:50

Normální to rozhodně je..Jsi si sebou jistá si myslím dost, tak si užívej ty nedpozemské pocity, chvílemi se vznášej a bud rozechvělá..to není nic proti ničemu..

Jen bych ho tedy nevyhledávala, to už je trošinku stíhačkoidní a mě by to vadilo, co se týče mé hrdosti..kdyby to bylo naopak a někdo mě naháněl na pískovišti, tak bych si to vychutnávala ,ale obráceně ne..

Já jsem se dnes dokonce zahleděla na dva strážníky pochůzkáře a koukala jsem jim na zadky.. :oops: :mrgreen: ..až po pár sekundách jsem si uvědomila ,že bych měla řešit spíše své dítě u přechodu.. :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
10.5.11 12:55

kurna…tady straznici maji zadky na nic :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
10.5.11 15:40
Knihomyš píše:

Jenže ty srovnáváš nesrovnatelné… Je přece rozdíl, když chlap potká na cestě 500 ženských a u 50 mu můžou vypadnout oči z důlku, ale to se dá pochopit, ovládnout se to vážně nedá, mluvím z vlastní zkušenosti… Ale zakladatelka je zakoukaná do JEDNOHO chlapa, líbí se ji, vzrušuje ji, vyhledává ho, rádá s ním flirtuje, takže to je úplně o něčem jiném… To bys musela srovnávat s tím, že ten tvůj chlap se zakouká do kolegyně z práce a bude dělat to samé jako zakladatelka, já si myslím, že tohle by se ti teda vůbec nelíbilo… A myslím si, že zakladatelka má našlápnuto k velkému problému a životní chybě… Déjte ji čas a tomu chlapovi taky, až bude chtít okusit úplně něco jiného než má doma… :think: :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky