Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No já myslím, že ani neflirtuje - podle toho ,že napsala, že on ani netuší..Takže jsem pochopila ,že jde jen o koukání..to zrovna není vážný problém.. ![]()
Takže spíš neopětovaná platonická zamilovanost - to průserem moc nezavání ![]()
Lizbeth píše:
No já myslím, že ani neflirtuje - podle toho ,že napsala, že on ani netuší..Takže jsem pochopila ,že jde jen o koukání..to zrovna není vážný problém..
Takže spíš neopětovaná platonická zamilovanost - to průserem moc nezavání
No, ale co když si ten chlap všimne, že po něm pořád mlsně pokukuje nějaká kočička?? Hmm, pokud má problémy v manželství (ale ani je mít nemusí), tak mu to nemusí dát a stačí, když na ni promluví, trošku s ní zaflirtuje, tak se ona bude před ním hned plazit po zemi a jak se „nesprávně“ říká… Zaháčkuje si ji… Holt hormony jsou sviňa…
![]()
No jo , ale na „CO KDYBY“ už tu můžeme vymýšlet X teorií..
Ty hned jako vždy vidíš za vším nevěru..nemaluj čerta
![]()
No asi nadzvednu pár „zdejších“ ze židle, ale nedá mi to. Jsou určité druhy nevěry, které může chlap přejít mávnutím ruky - když teda chce. Ale to velice velice moc záleží na okolnostech - a na tom, jaký vztah mezi sebou oba stálí partneři mají. A nemusí to být jenom tím stylem, že „jsou spolu hlavně kvůli dětem“.
Lizbeth píše:
No jo , ale na „CO KDYBY“ už tu můžeme vymýšlet X teorií..
Ty hned jako vždy vidíš za vším nevěru..nemaluj čerta![]()
Tož pesimista je pesimista, z něj toho optimistu nikdy neuděláš… ![]()
Juro, co tím chtěl básník říci??
![]()
etatinek píše:Knihomyš píše:Jenže ty srovnáváš nesrovnatelné… Je přece rozdíl, když chlap potká na cestě 500 ženských a u 50 mu můžou vypadnout oči z důlku, ale to se dá pochopit, ovládnout se to vážně nedá, mluvím z vlastní zkušenosti… Ale zakladatelka je zakoukaná do JEDNOHO chlapa, líbí se ji, vzrušuje ji, vyhledává ho, rádá s ním flirtuje, takže to je úplně o něčem jiném… To bys musela srovnávat s tím, že ten tvůj chlap se zakouká do kolegyně z práce a bude dělat to samé jako zakladatelka, já si myslím, že tohle by se ti teda vůbec nelíbilo… A myslím si, že zakladatelka má našlápnuto k velkému problému a životní chybě… Déjte ji čas a tomu chlapovi taky, až bude chtít okusit úplně něco jiného než má doma…
Vlastně je to zajímavý - berem jako normální, když chlapovi můžou vypadnout oči do cizího výstřihu či jinam, i když má svou drahou polovičku vedle sebe, a přitom řešíme, jestli se ženská může kouknout a zasnít si![]()
No, když budeš mít sexbombu s očně-vypadávacím potenciálem v práci, nebudeš ji vyhledávat a konverzovat s ní? ![]()
Jinak srovnávám vilný pohled ženy na chlapa a chlapa na ženu, co je na tom nesrovnatelného? Taky se na hezkého chlapa ráda kouknu, s okouzlujícím i s chutí pohovořím, chemie se ovládnout nedá ani u ženské ![]()
Má-li okukovač v hlavě mozek a myslí jím a nikoliv rozkrokem, tak je imho vše ok. A myslí-li dotyčný nesprávným orgánem, ani ultracudnost nepomáhá.
Moc díky všem za reakce!!! ![]()
Dnes jsem HO viděla
problém je ten,že bydlíme ve stejné obci
,on má krásnou manželku s plastikou na hrudi,ale holka mu porodila dvě děti a několikrát zdrhla k jinýmu,jednou dokonce i na rok.On ji vzal vždycky zpátky,dle mého je do ní stále zamilovaný.
Já ho zas až tak nevyhledávám,že bych stíhaččila nebo tak,ale když vím,že tam je,tak tam jdu ráda a s úsměvem.Určitě nic nepozná na to jsem opatrná,jen se ráda podívám a zamyslím co kdyby,kdyby.Svého muže miluji a nehodlám mu ubližovat nedej bože o něj přijít.Jen mě zajímalo zda to mravenčení u někoho jiného než u svého partnera je normální ![]()
Moc díky ještě jednou ![]()
Doporučuji ti zůstat v tomto rozpoložení, je to krásné a taky to prožívám a nenech to zajít dál
Pak už to není tak hezké, začnou se do toho vkrádat výčitky, vůči sobě, vůči jemu, snad možná i vůči manželovi, lži a podvádění a strašný průser kdyby to prasklo. Ale jinak je to krásný pocit, být zase zamilovaná, ale nech to v platonické rovině, už jednou jsi to zvládla ![]()
Zakladatelko doporucuji knihu od paola coelho nevera
moc hezky vylicil peoc se toto v určitých stadiich manzelstvi deje, muzes se ztotoznit s vypraveckou
opravdu doporucuji. Více nesdelim nebylo by to ono
zapoupit a precist! ![]()