Chci být s dítětem, ale s tebou ne...

Anonymní
12.5.11 22:20

Chci být s dítětem,ale s tebou ne

Ahoj,tak toto mi řekl přítel před 2 hodinama.Máme spolu 2,5 leté dítě,neplánované.Je to mezi náma na hov.. už delší dobu.Malé se nijak moc nevěnuje,jsem s ní pořád sama,on zase v hospodě tráví veškeré volné chvilky,protože dělá jako dělník na stavbách a kolikrát ho nevidíme celý týden.Holky,já už dneska po té větě co řekl,jsem rozhodnutá snad odejít(ono je toho víc.Scházel se se svojí bývalkou,jsem pro něj blbá tlustá kráva)Ale mám strach,jak to utáhneme finančně.Mí rodiče nepřicházejí v úvahu.Spíš bych potřebovala slyšet,že to jde,že to někdo zvládnul taky.Fakt jsem psychicky na dně…já vždycky chtěla úplnou rodinu,beru to jako svoje selhání.....díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
12.5.11 22:23

Ahoj,je dobře,že ses rozhodla odejít,je dobře,že to máš ujasněné.
S finanční stránkou neporadím,snad tedy „jen“ držím palce.
 Jdi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.11 22:25

Rodiče ti nepomohou? Rodina?
A byt, ve kterém žiješ je váš? Mohla bys tam zůstat. Pokud pobíráš rodičák a alimenty + by sis mohla vyběhat nějaké dávky, tak by se to utáhnout dalo.
Je mi to moc líto a držím ti palce :) ať máš hodného přítele a pro dcerku „taťku“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
12.5.11 22:46

jde to utahnou. take jsem byla s malou od 3 let sama. no vlastne jsme byly samy i pred tim, vypadalo to podobne jako u vas. byvaly mi daval 1500,– vyzivne na malou a ze socialky jsem dostavala asi 7 -8 000,– ( podle vyse nakladu na domacnost), nebylo to na zadne vyskakovani, ale za ten klid to stalo.
Optej se na socialce, na co mas narok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
12.5.11 22:47

jo a to neni tvoje selhani, ale jeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.11 22:51

Jsme v podnájmu,já pořád váhám,jestli být s ním a dítě nevystavovat finanční nouzi,nebo být sama,bez peněz,ale zas ten klid.Psychicky užto fakt nedávám.Nemyslím si,že bych byla až tak hnusná jak to říká,ale bojím se té samoty…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.11 22:51

řeším něco podobného aktuálně, jenže zatím k tomu oba přistupujeme tak že chceme s tím zkusit ještě něco udělat. Manžel se odstěhoval ale dál komunikujeme, navíc je v tom i nevěra. Chystáme se do manželské poradny, já vím co od života chci, on dle mého bohužel ne. Nevěru nechtěl přiznat, ale vyšla jsem ven s tím, že jsem mu vlezla do mobilu. Viděla jsem to jako nutné s tím přijít pokud máme vztah řešit.

U nás po narození dcery vázla komuniakce o všem až se to nastřádalo a vyhnilo. Jak to dopadne momentálně netuším, ale kvůli malé jsem se rozhodla (a snad i on) to zatím nezahodit a zkusit s tím něco udělat i když nevím s jakým výsledkem. Ale zůstat sama můžu vždy a tak to beru jako poslední variantu a zatím bojuju. :wink:

• Citovat
  • Upravit
12.5.11 23:06
Anonymní píše:
Jsme v podnájmu,já pořád váhám,jestli být s ním a dítě nevystavovat finanční nouzi,nebo být sama,bez peněz,ale zas ten klid.Psychicky užto fakt nedávám.Nemyslím si,že bych byla až tak hnusná jak to říká,ale bojím se té samoty…

Myslím, že pro dítě je lepší šetřící matka, než ta s nervama v kýbli. Dítko to vycítí a odrazí se to na něm..
Pokud „chce dítě“, tak byste se mohli dohodnout na pěkných alimentech. Kdyby sis vyběhala nějaké dávky, tak bys nějakou garsonku, což by mohlo stačit, teoreticky utáhnout mohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
12.5.11 23:07
Anonymní píše:

i tvemu diteti bude lip, kdyz budes ty klidna a spokojena.
ja si take dlouho rikala, ze kvuli male to jeste zkusim, vydrzim …pekna blbost. mela jsem to udelat driv. po rozchodu nam nic nechybelo.
ted uz mame tatinka noveho a pribyl i braska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
12.5.11 23:10
Anonymní píše:

Víš co,život je moc krátký na to,aby sis ho ničila s takovým blbem.Nemáš to zapotřebí.
A nevěřím tomu,že bys byla sama navždy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
13.5.11 00:06

Hele kdyz o malou tak stoji, zkus mu navrhnout stridavku :mrgreen:
Nemyslim to jako rypani, ale treba to rika jenom jako trosku natlak, aby te o neco vic srazil a odehnal od sebe - nebo to bylo uprimny „vyznani“ se soucitem?? A kdyz ti rika, ze si tlusta, mysli to zle, nebo te chce jen vyhecovat, abys se sebou neco delala?? Fakt to nepisu ve zlym, jestli to tak vyznelo, tak se moc moc omlouvam - jen probiram varianty, protoze clovek nekdy vidi veci jednostrane, nez si to trochu ujasni a podiva se na to z uhlu toho druheho… tim ho nijak nechci obhajovat, k vam domu nevidim :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
13.5.11 07:51

Zůstat sama s dítětem a v klidu!! Ono to zas o moc horší na peníze nebude. Tvůj přítel jako dělník toho asi moc nevydělá a dělníci rádi tráví čas v hospodě u piva.. to víš celej den maká a pak potřebuje odpočinek a klid! Doma toho klidu moc nemá.Znám takový chlapi. A co s ním. Malá bude ve stresu z něho a ty taky … kdy se vrátí a v jakým stavu. Všem svým známým říkám: Vysrat se na ně!!! A co nejdřív!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
13.5.11 07:56

A taky si myslím, že když ti říká že jsi tlustá… tak Tě chce ponižovat a urážet. Chce tě shodit. Bude Ti brát čím dál tím víc sebevědomí a pak neodejdeš nikdy. Jako hnusná, tlustá a kdovíco si ještě nevymyslí … a na co ještě s kamošama u piva nepřijde… opravdu nikam nepůjdeš!!!

Vše si pořádně promysly a začni to vyřešit. Vím, že to máš složitý a s dítětem zůstat sama bez pomoci a bez spolehnutí se alespoň na rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.11 09:00

Chlap ktery rekne matce svyho ditete,ze je tlusta a ,ze ji nechce tak at tahne …Rozhodne trochu horsi financni situace je lepsi nez nervy v kyblu…a druha vec kolik tech jeho uzasnych penez vidis ted 2litry?? Zbytek jiste proleje krkem hospodsky kamaradi…chce se mi blejt…

• Citovat
  • Upravit
46867
13.5.11 15:00

Necetla jsem jeste vsechny prispevky ( aby mi neunikal myslenka).

Ja jsem presne, kdy bylo male 2,5 roku odesla. Pokud jde o financni stranku, tak jsem si nasla praci, nasla si pronajem a odstehovala se. Bylo to tezsi, ale dalo se to, mala byla stastna, protoze mama byla stastna a tak to proste je. Uz mame noveho tatku, kteryho mala miluje, ale taky i jejiho bio otce :mrgreen:, ktereho ma taky rada.

Drzim moc pesti at najdes odvahu a silu jit :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria