Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
dada1511 píše:jo, možná vypadá jinak, po jednom uhození, ale když ještě při omluvě dostala další?rybkabezvody píše:
takže nevěra je důvod pro domácí násilí? ( beru že nikdo krom zakladatelky neví co se stalo )Sorry, ale z Vás, co se zastávají toho chlapa je mi stejně nablití jako z něhoTohle teda není podle mě domácí násilí,to vypadá úplně nějak jinak.Se mi líbí,že kolikrát dají ženské chlapovi facku,a to je v pořádku,bo čekají,že zpět ji prostě nedostanou a pak se diví.
Kdo ví co se stalo,kdyby ji slízla,jen tak,z rozmaru,to je něco jiného,ale evidentně sama ví,že přestřelila.
baghira píše:
Koukám rybkobezvody, že nějak ráda a často zvracíšJk to vypadá v reálu? S někým nesouhlasíš - tak hned na místě hodíš šavli?
proč se do mě opíráš? Protože tohle je fakt hnusný téma a nedovedu si představit jedinou věc za co by mi chlap mohl dát facku a když to některé z vás považují za přirozenou součást života - ANO JE MI Z TOHO …
![]()
Odešla bych…!
Chlap NIKDY nesmí uhodit ženu. A když se omluvila a dostala další. Tak sorry, ale to asi nebude v pořádku ![]()
Ale fackou to většino začíná…! Pak další a další,…A tyran si vždycky najde důvod proč uhodit…
dada1511 píše:baghira píše:
Koukám rybkobezvody, že nějak ráda a často zvracíšJk to vypadá v reálu? S někým nesouhlasíš - tak hned na místě hodíš šavli?
![]()
![]()
![]()
Facka není řezání proboha,ani týrání
,a ještě když tomu něco předchází.Jak říkám,kdyby s tím začal bez důvodu,je to něco jiného
Příspěvek upraven 16.05.11 v 08:55
Rabkobezvody,kdo ví,jak ta omluva vypadala
,kdo ví,jaká situace to vyvolala.
hele, mě by můj manžel nikdy neuhodil, teda myslím si to, ale jsou určitý věci, který kdybych provedla, tak nevím, jestli by se udržel..a vůbec my jsme u toho nebyly, já bych si tohle pískat netroufla..
??? To myslíš vážně???
Sorry, ale vy co ho omlouváte jste pro mě na stejné úrovni, jako ten chlap.
dada1511 píše:
Rabkobezvody,kdo ví,jak ta omluva vypadala,kdo ví,jaká situace to vyvolala.
dada1511 píše:rybkabezvody píše:
takže nevěra je důvod pro domácí násilí? ( beru že nikdo krom zakladatelky neví co se stalo )Sorry, ale z Vás, co se zastávají toho chlapa je mi stejně nablití jako z něhoTohle teda není podle mě domácí násilí,to vypadá úplně nějak jinak.Se mi líbí,že kolikrát dají ženské chlapovi facku,a to je v pořádku,bo čekají,že zpět ji prostě nedostanou a pak se diví.
Kdo ví co se stalo,kdyby ji slízla,jen tak,z rozmaru,to je něco jiného,ale evidentně sama ví,že přestřelila.
Hele já tohle dovedu „pochopit“, ALE je tam ta jedna informace, co mi na tom vadí a proč bych se nad tím vážně zamýšlela… Zakladatelce totiž manžel očividně vrazil facku jednou (po sem je to možná ještě relativně v jistejch situacích OK - i když si nedovedu představit, co by to muselo být za situaci, ale budiž). JENŽE pak tady zakladatelka psala, že se omluvila (taky OK nebo ne?) a chlap jí vrazil ještě jednu „aby si to pamatovala“ (a tohle mi teda v pořádku nepřipadá, ať udělala cokoliv, jak už jsem psala, takhle nejednám ani s naším prckem, když už mi ujedou nervy a za něco ho plácnu a on se pak přijde „omluvit“ a dát mi třeba pusu, nedovedu si představit, že bych mu jednu znova vlepila jen proto „aby si to pamatoval…“ V téhle chvíli mi už ta rekace přijde přehnaná ať už za tím bylo, co chtělo)
ale ještě stále zakladatelka nenapsala co provedla ![]()
pokud bylo 5 let vše ok tak nejspíš facku dostala protože chlapa vytočila tak že mu to ujelo ![]()
Taky nejsem zastance toho že se uhodí žena a navíc těhotná, ale na druhou stranu nevídíme do toho
Proto je tato diskuse jen spekulace ![]()
a já si myslím, že vy co tvrdíte, že to nebylo v pořádku, že jí dal ještě jednu a ať od něj odejde, víte stejný prd, jako my co si myslíme, že ta facka mohla být více než spravedlivá
![]()
Karku píše:
hele, mě by můj manžel nikdy neuhodil, teda myslím si to, ale jsou určitý věci, který kdybych provedla, tak nevím, jestli by se udržel..a vůbec my jsme u toho nebyly, já bych si tohle pískat netroufla..
Pozor,já nikoho neomlouvám,zakladatelka sama psala,že by si za to co provedla lištila sama,tak jediné co je,že se tomu nedivím,a nepozastavuji se nad tím.Bo, důvod tam evidentně byl,a asi to nebyla žádná prdel.
radek9 píše:
Po přečtení některých Vašich radikálních rad bych sic jako chlap - také prosil o radu.Stalo se mi asi 3× za poslední 4 roky. Po ostřejší (slovní) domácí výměně názorů jsem se zavřel do pracovny a snažil se pracovat, když moje drahá otevřela a snažila se dodiskutovat něco ve smyslu, kdo tedy dojede pro nějaký věci k jejim rodičům … já neříkal nic - vůbec nic a dál pracoval, na její křik, že se s ní budu bavit, jsem se krásně usmál a s nevinýma očima jsem řekl „nebudu“.
Pak jsem si musel chránit hlavu a horní čast těla .. ženu jsem opatrně vytlačil z pracovny a zamknul se.Tato situace se stala nejmíň 3× možná 4× …
Vzhledem k rovnoprávnosti pohlaví - předpokládám, že mi stejně jako zakladatelce poradíte, abych okamžitě opustil ženu a 3 děti - přestal se o ně starat a živit je a odešel bydlet sám, protože uhodila jednou - uhodí vždycky - navíc to ani nebyla facka, ale útok pěstmi na hlavu ..
Tak a teď si jenom představte, že tohle napsala zakladatelka a já to její … budou Vaše reakce a rady pořád stejné ????
Pokud bys tohle napsal, řekla bych ti asi fakt to samý, protože chování tvojí ženy mi normální nepříjde (i když mě taky točí, když se chlap naštve a nekomunikuje
). Mimochodem nikdo nepsal, že když „to udělal jednou, bude to dělat pořád“, ale že to udělá znovu, což u tvojí ženy očividně taky funguje…
![]()
Nevime tedy, co zakladatelka udelala, ale stejne si porad myslim, ze zadny chlap nema pravo uhodit zenskou, at uz udelala cokoliv a pokud dostala jeste jednu na zapamatovani? Tak toho se tezko zastavat.
Myslim, ze kdyby tady cetla nektere prispevky zena, ktera si domacim nasilim prosla a uspesne se mu postavila, tak by se asi nestacila divit. Ono vetsinou to zacina prave tou jednou fackou. A pokud jeste po omluve nasledovala druha, tak bych byla fakt napozoru.
Facka není řezání proboha,ani týrání
,a ještě když tomu něco předchází.Jak říkám,kdyby s tím začal bez důvodu,je to něco jiného 
Příspěvek upraven 16.05.11 v 08:53