Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
možná bych chápala políček pro například hysterický záchvat, ale v žádném případě žádnou ani malou facku pro těhotnou ženu ať už vyvádí cokoliv!!!
fajn, takže pokud budu těhotná, můžu si dělat co budu chtít, protože jsem prostě těhotná..a chlap nemá nárok, i když mu třeba zahnu s nejlepším kamarádem být naštvanej, protože jsem prostě těhotná…trochu uhozený, ne?
Jako pokud jsi ho podvedla, pak je to omluvitelné z jeho strany. To je asi jediný důvod, kdy uznávámm, aby muž ženu klidně propleskl.. Protože když to čtu každou chvilku, jak ženský nevědí s kým čekaj miminko
. Takže fakt hodně záleží na důvodu. Mě by manžel neuhodil, ale kdybych ho podvedla a přišel na to, byla bych ráda, jen za 2 facky…
Proč hned odsuzujete toho chlapa? Fakt nechápu, že se tady do něj hned obouváte! Jako jasně, uhodit ženskou je srabárna, ale třeba v případě, že:
„Strašně se Ti omlouvám, ale jsem těhotná s Tvým nejlepším kamarádem. Slibuju, že už to víckrát neudělám.“
Tak to bych jí dostala asi taky.
Anonym zakladatelka, holt asi udělala něco, za co by si jí taky sama nandala. A tady si řeší uraženou hrdost ![]()
ne že když jsi těhotná tak můžeš prostě všechno, ale pokud má chlap rozum, a ty mu řekneš že si ho podvedla s nejlepším kamarádem nejspíš jak píšeš v době těhotenství, tak být jím tak ti facku nedávám, prostě bych se na tebe vysrala a nazdar…pak si můžeš i jako těhotná i jako netěhotná dělat co chceš..
BOŽE ŽENSKÉ, VY KTERÉ SE ZASTÁVÁTE TOHO CHLAPA,že nevíte, jestli si to ta ženská nezasloužila, spadly jste z višně? Asi váš otec mamku občas propleskl a vy to berete jako normu? NORMÁLNÍ chlap nikdy ženskou neuhodí. Jak tu píše někdo přede mnou- tím dává najevo, že je nadřazený. Nejsme v pravěku ![]()
No, to je hnus! Tak holka asi udělala něco opravdu „nafackováníhodného“, ale ten chlap, pokud je normální, tak se měl sebrat a odejít, případně ji vyhodit, ne namlátit!!
To není normální a řekla bych, že pokud s ním zůstane, bude ji takto trestat pořád. Prošlo to jednou, projde to zase. Šla bych od něj…
A situace „omluvila jsem se a dostala druhou, abych si to pamatovala“ je vážně na blití
![]()
hele, můj táta by maminku v životě neuhodil, tak si nech tyhle ty řeči, že to bereme jako NORMU! To žádná norma není, ale taky nechápu, proč by si chlap měl nechat srát od ženský na hlavu jen proto, že jě těhotná..sama zakladatelka nenapsala co udělala, jen že by si jí dala taky, tak nevím..asi čekala, že se matky postaví na její stranu a ona se pak bude cítit jako ta co trpí, přestože ví, že to co udělala na facku bylo..žádná norma, jen prostě třeba viděl rudě
já jsem nikoho nepodvedla a už vůbec ne v těhotenství, to měl být příklad..jo chlap se sebere a odejde hrdě pryč
jenže zakladatelka píše, že s ním je pět let, co třeba že jí miluje a tohle ho ranilo??Každá nevěra se neřeší rozchodem..
Tak taky přispěju do mlýna, neumím si představit co bych musela udělat aby mi manžel dal facku, myslím že by to nikdy neudělal,to by mě radši opustil, nevztáhl by ruku na ženu, ale popravdě řečeno kdyby se třeba jednalo o nevěru o nějaké opravdu uklouznutí z mojí strany a měla bych na výběr aby mi dal facku nebo mě opustil, tak bych radši snesla tu facku. Prostě opravdu zaleží na tom o co šlo.
Tak chlap by zenskou uhodit nemel, at je tehotna, netehotna a udela cokoliv.
Ja osobne bych zakladatelku, pokud to provineni bylo to, ze ho podvedla s nejlepsim kamaradem, a to behem tehu, poslala k sipku a jeste bych si mozna nechala overit otcovstvi.
zakladatelka nic takového nepsala, že by manžela podvedla s nejlepším kamarádem!!!To jsem dala jako příklad!!!Trošku lépe číst…
Já bych se teda sbalila a šla! Uhodí jednou, uhodí pak znova. A hlavně, přesně jak tu někdo už psal,je to vyjádření nadřazenosti a jak se pak třeba bude chovat k dítěti ? Aby to pak nedopadlo hůř!
Pokud ví,že si to zasloužila,a to i napsala,tak mu nemá co odpouštět,a příště nemá dělat kraviny.
Je tisíc důvodů,proč jí mohl lištit,mohla ho podvést,mohla se těhotná tahat po barech,mohla chlastat,nebo jen provokovala bo počítala s tím,že když je těhotná,může všechno,jenže mu vytekli nervy.A co,když ví,že si to zasloužila.
Taky ho mohla uhodit první ona ![]()
Dvě facky,v krizové situaci,nejsou týrání a mlácení.To je o něčem úplně jiném.
Příspěvek upraven 16.05.11 v 08:12
anonymka nenapsala co vlastně provedla..píše, že by si tu facku dala sama…takže nevím, taky nesouhlásím s mlácením žen ať už jsou těhotné nebo ne..ale píše, že s přítelem je pět let..pět let jí neuhodil..nenapadlo vás, že ho mohla vytočit do běla??Že prostě udělala něco, že se neudržel?Jak víte, že toho nelituje???A jak všechny radíte odejít, odejít..nechápu, pokud zakladatelka nenapíše, co kokrétně udělala, těžko soudit jejího partnera, můj názor, radši anonymně