Balíček ppl, nechci ho

220
15.10.19 12:40

Balíček ppl, nechci ho

Ahoj,

objednala jsem si balíček, neplatila jsem ho, ale bohužel ho nemůžu přijmout kvůli financím. Jedná se o PPL, jak ho odmítnout? Dojít tam a říct, že ho nechci, nebo ho jednoduše neprebrat? Mám ho na zásilkovne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19981
15.10.19 12:42

@Siminova44 asi ho tam necháš a oni pošlou zpět, ale slušnost by byla to alespoň odesilateli napsat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
15.10.19 12:42

@Siminova44 Proc si objednavas, kdyz na to nemas? Prodavajicimu zbytecne pridelavas praci a zvysujes mu naklady :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
15.10.19 12:43

@lachtanice86 po domluvě mi řekli nebrat ho, proto se ptám, zda tam třeba dojít a říct neco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
15.10.19 12:44

@cecetka ptám se na to, co dělat, zřejmě o tom nic nevíš, tak mi tento komentář přijde úplně zbytečný. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
15.10.19 12:45

@Siminova44 podívej se do podmínek někdo tam má, že budou požadovat balné a dopravné při nepřevzetí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
15.10.19 12:45

Byla by slušnost tam aspoň napsat že ho nechceš. Oni ho pošlou zpátky, ale tohle je přesně důvod, proč stále méně eshopů je ochotno posílat na dobírku :cert: já bych ty lidi nechala aspoň zaplatit náklady na tu dopravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
15.10.19 13:02
@Siminova44 píše:
@cecetka ptám se na to, co dělat, zřejmě o tom nic nevíš, tak mi tento komentář přijde úplně zbytečný. :lol:

Ale vzdyt ma pravdu, tak jaky zbytecny komentar? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61077
15.10.19 13:02
@Kriss Tina píše:
Byla by slušnost tam aspoň napsat že ho nechceš. Oni ho pošlou zpátky, ale tohle je přesně důvod, proč stále méně eshopů je ochotno posílat na dobírku :cert: já bych ty lidi nechala aspoň zaplatit náklady na tu dopravu.

Je to trochu mimo tema, a nevim jak to maj.. Ale rikam si, jestli vetsi eshopy vubec resi cenu poštovného? Neplatí to nejak pausalne? Treba ted jsme oblednavali lidl, doprava zdarma a skoro kazda věc prijde ppl v samostanym balíčku, rozdeleno na 4 balicky zítra zrovna dorazí jedny teplaky za 200 v samostatny balicku :nevim: to samy dela sportisimo, 4 trika ve čtyřech balickach :nevim: zas si rikam kdyby platili za kazdy balik a proste podle toho kolik balicku opravdu pošlou, tak by to nemeli v deseti skladech a neposilali takhle po kusech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
15.10.19 13:08
@Siminova44 píše:
Ahoj,objednala jsem si balíček, neplatila jsem ho, ale bohužel ho nemůžu přijmout kvůli financím. Jedná se o PPL, jak ho odmítnout? Dojít tam a říct, že ho nechci, nebo ho jednoduše neprebrat? Mám ho na zásilkovne.

Máme eshop a tohle uplně nesnáším. Vem si, že ti tohle udělá 10 lidí za měsíc a hned to máš minimálně 1000,– na poštovném. Vyhodíš litr z okna. Já už mám ty lidi co toto někdy udělali zapsané a na dobírku už jim nikdy nic nepošlu. Proč si něco někdo objednává, když neví jestli na to bude mít prachy až to přijde? :zed:
Jinak k dotazu : Na zásilkovně to bude ležet 7 dní a pak to pošlou zpět odesílateli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
15.10.19 13:09

@a12 tak tyhle velké společnosti možná jo no, to jsem nezkoumala. Ale takový ty menší, soukromnici apod to určitě nebudou mít zadarmo. Pak bude rozdíl když takový lidl pošle tisíc balíčků denně a když pak někdo pošle jeden dva no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
15.10.19 13:29
@Siminova44 píše:
@cecetka ptám se na to, co dělat, zřejmě o tom nic nevíš, tak mi tento komentář přijde úplně zbytečný. :lol:

proc zbytecny? zbytecna byla akorat prace eshopu bo zas narazila na blba, ktery si objedna neco, na do nema love. co mas delat? kdyz jsi socka a nemas na zbozi, tak si nic neobjednavej - to mas delat. me by vzdy zajimalo, zda takove socky jako ty, kdyz si zbozi objednavaji a vedi, ze na to nemaji, co jim beha hlavou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
15.10.19 13:32

@Siminova44
Balíčky přepravované PPL jsou ukládány do Parcelshopu, pokud nejsou adresati zastizeni (většina typů balíků). Pokud nejsou převzaty do 7 dnů, vrací se odesilateli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
15.10.19 13:54

@markytka3 Proč hned socka? Tak asi potřebuje peníze na něco důležitějšího než na to co si zrovna objednala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
15.10.19 13:56
@markytka3 píše:
proc zbytecny? zbytecna byla akorat prace eshopu bo zas narazila na blba, ktery si objedna neco, na do nema love. co mas delat? kdyz jsi socka a nemas na zbozi, tak si nic neobjednavej - to mas delat. me by vzdy zajimalo, zda takove socky jako ty, kdyz si zbozi objednavaji a vedi, ze na to nemaji, co jim beha hlavou?

Trochu drsný, ale naprosto souhlasím. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová