Balíčky pro těhotné

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.2.19 22:08
@Kristyna.Vechtova píše:
@Adrasteia v první porodnici jsem nic nevyplňovala, teď ve druhé mi bylo řečeno že můžu a nemusím, nehledě na to zda si balíček vezmu nebo ne.

Mne rekli v porodnici, „vyplnte, my to musime mit,“ je pravda, ze sbirani tech formularu mely na starosti v mezi case pani uklizecky, takze se tomu, jak a jestli to rodicka vyplni, asi neprisuzovala nejvyssi priorita… Tak jsem si formular precetla, zjistila jsem, ze chteji znat snad i cislo bot meho tchana a vybodla jsem se na vyplnovani i na balicek. Ale to je skoro 3 roky zpatky, treba temhle reklamnim praktikam obrousilo zuby GDPR…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
19.2.19 22:13
@Adrasteia píše:
Balíček jsem odmítla - nechápu, proč kvůli pár nesmyslných vzorečkům a balíku letáků vyplňovat a posílat svoje osobní údaje nejrůznějším firmám.

tak to jste vyšší liga, u nás tak daleko nastesti nejsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
19.2.19 22:21

Já dostala balíček u mé gynekoložky. Bylo tam dost letáčků, slevových kuponů a různých vzorků, dudlík MAM, jednorázová plena, balíček papírových kapesníčků, kojenecká voda v petlahvi o objemu 300ml, dva páry ponožek, bryndák a brožura o těhotenství. Byla možnost se zaregistrovat u firmy poskytující tento balíček a tím získat další balíčky. Ve druhém trimestru byla v balíčku skleněná kojenecká láhev a opět dudlík MAM, jednorázová plinka, dva páry ponožek, bryndák a zase hromada letáků a slevových kuponů. Další balíček bych prý měla dostat v porodnici, tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69005
19.2.19 23:09

Jo, ponožky a bryndák mám taky, červené s nápisem XXXLutz, už se nemůžu dočkat, až v tom bude dělat parádu :mrgreen:
Ne, fakt, zakladatelko, jestli ti nikdo nic nedá, nemusíš truchlit. A pokud po tobě budou za balíček chtít víc než muří nohu, žes to převzala, tak to za to nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69005
19.2.19 23:11

Jinak před mnoha rokama v tom byla celá velká lahav Domestosu :mrgreen: Teď v porodnici vzorek Sanytolu. A čtyři pampersky (látkuju) a vzorek krému proti vráskám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
20.2.19 07:26
@ugluk píše:
Jo, ponožky a bryndák mám taky, červené s nápisem XXXLutz, už se nemůžu dočkat, až v tom bude dělat parádu :mrgreen:
Ne, fakt, zakladatelko, jestli ti nikdo nic nedá, nemusíš truchlit. A pokud po tobě budou za balíček chtít víc než muří nohu, žes to převzala, tak to za to nestojí.

Tak ty jsou nejlepší, co jsme kdy měli, beze srandy. Drží na noze, dcera je hned tak nesunda a neklouzou ani po plovouci podlaze. Z promo akcí, ktere dělá ségra, jsem potom ziskala jeste dvoje další.
Ven jsem detem davala polodupacky, pozdeji puncochace, ale veskere roztomile ponozticky treba z HM, ktere o sobe tvrdily, ze jsou díky lemu nepadaci, byly dole ve vteřině, tyto byly TOP.

A já jsem tam měla užitečné věci, vzorky kosmetiky z DM, ta přírodní rada, potom sebaMed, kapesní dezinfekce na ruce, koupelnovou dezinfeekci, uz si nevzpomínám na vse u vsech, ale byla jsem docela ráda. A nikde jsem nic vypisovat nemusela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.19 07:33

@malytlustyhroch mě řekli, přečtěte si to a buď to vyplňte nebo ne, když to vyplníte tak to tady přelepte touhle samolepkou aby to nikdo nemohl číst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69005
20.2.19 09:17

@Jana206 vida, tak já jim dám ještě šanci :lol: Zatím mám novorozence a točím pár overalů. Ale po starší mám ještě sock-ons, to udrželo na noze naprosto všecky ponožky. Ale jinak fakt až na ten Sudocrem jsem tam neměla užitečného nic, byť jsem taky žádné osobní údaje nevypisovala. I když to při první taky ne a stejně se moje data někam ven dostala a hned pár dní po návratu z porodnice mi volal pojišťovák s líčením, co všecko strašlivého se může přihodit mně i dítěti :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
20.2.19 09:24

Já balíček dostala a asi jsem měla štěstí, byla tam značková kojenecká láhev, dudlík mam a sleva na feedo na 2 značky. Vzorek plínky a vložky a taky ty fusky od xxxlutz, časopis a vzorek sebamed :lol: a nic jsem nevyplnovala…

Příspěvek upraven 20.02.19 v 09:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
20.2.19 09:25

1. Trimestr a vzp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
22.2.19 12:25

Tak já jsem dnes taky dostala u svého doktora balíček :kojenecká voda, pap.kapesníčky, skleněnou lahev 0-6 m.,poukazku na slevu ve Feedo- platnost do 31.12.2018- takže ti to je k …ničemu, a poukázku do Pilulky do března 2019. A letáčky a časopis Maminka březen 2018.
Takže tak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky