Balíčky pro těhotné

44197
19.2.19 19:05

Vždy to zalezelo,jakou kdo má zdravotní pojišťovnu. Vsechny maminky dostávají jen balíček v porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
92
19.2.19 19:10

Já dostala balíček od gynekologa v prvním i druhém trimestru a pak v porodnici. Mám VZP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
19.2.19 19:12

Já dostala u gynekologa, když mi vystavit těhotenskou průkazku a pak po porodu v porodnici. Pak takový pidi balíček, když jsem šla prcka přihlásit na pojišťovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69000
19.2.19 19:15

První a druhý trimestr od gynekologa a pak porodnice, ta společnost to rozdává nezávisle na pojišťovně, spíš s kterým gynekologem a porodnicí je domluvená. Popravdě teda krom tuny reklamních letáků tam nic zásadního nebylo, nejcennější položkou byl asi minivzorek Sudocremu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
19.2.19 19:18

Já dostala teď momentálně v těhotenství balíček v 1. A teď v 3. Trimestru.. nic moc tam nebylo až na dudlicek MAM jinak nc cenneho :D a pro prvním těhotenství jen jednou u gynekologa pak v porodnici.. Ale musela jsem vyplnit papir :D a a v tom bylo ještě větší prd :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.19 19:18

Dostala jsem u gynekologa, ale tam bylo všeho všudy prd (milion letáčků, samý vzorek a v podstatě nic moc užitečného), pak u registrace do porodnice - v podstatě to samé jen navíc dudlík (který stejně nepoužíváme) a pak po porodu - tam byly 4 plenky, ubrousky (12ks), dudlík (opět nepoužíváme) a skleněná láhev (nepoužíváme) a k tomu milion letáčků, jeden časopis a nějaká „příručka“. Nejlepší balíček jsem dostala u obou dětí od pojišťovny - máme 209.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
19.2.19 19:24

U prvního před lety sem dostala až v porodnici, u druheho teď od gynekologa, ale ono není o co stát, pár vzorecku věcí co nevyužiju a jinak spousta letáků, prospektů, zbytečných papíru co sou pro mě spíš ke vzteku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
19.2.19 19:38

Dostala jsem v porodnici v 11/2018 a obsah byl hrozný a k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
19.2.19 20:19

jenom v porodnici - lahvicka kojenecke vody, casopis Maminka, vzorek pleny, vzorek kremu, letacky,.. zvenku to byla docela dost velka krabice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
19.2.19 20:21

Balíček jsem odmítla - nechápu, proč kvůli pár nesmyslných vzorečkům a balíku letáků vyplňovat a posílat svoje osobní údaje nejrůznějším firmám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.19 20:56
@Adrasteia píše:
Balíček jsem odmítla - nechápu, proč kvůli pár nesmyslných vzorečkům a balíku letáků vyplňovat a posílat svoje osobní údaje nejrůznějším firmám.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
19.2.19 21:13

@Adrasteia tak jak kde, u nás se nic nevyplňuje, mě strčila balíček do ruky sestra mezi dveřma když sem odcházela z prohlídky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.19 21:25

@Adrasteia v první porodnici jsem nic nevyplňovala, teď ve druhé mi bylo řečeno že můžu a nemusím, nehledě na to zda si balíček vezmu nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69000
19.2.19 21:37

Taky jsem nic nevyplňovala. U gynekoložky jsem dostala automaticky, v porodnici jim stačil klikyhák, že jsem převzala. S tím, že pokud mám zájem o zasílání informací (rozuměla jsem reklam do mailu i poštou), mohu vyplnit přiložený formulář. No, neměla jsem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.19 22:08
@Kristyna.Vechtova píše:
@Adrasteia v první porodnici jsem nic nevyplňovala, teď ve druhé mi bylo řečeno že můžu a nemusím, nehledě na to zda si balíček vezmu nebo ne.

Mne rekli v porodnici, „vyplnte, my to musime mit,“ je pravda, ze sbirani tech formularu mely na starosti v mezi case pani uklizecky, takze se tomu, jak a jestli to rodicka vyplni, asi neprisuzovala nejvyssi priorita… Tak jsem si formular precetla, zjistila jsem, ze chteji znat snad i cislo bot meho tchana a vybodla jsem se na vyplnovani i na balicek. Ale to je skoro 3 roky zpatky, treba temhle reklamnim praktikam obrousilo zuby GDPR…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí