Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Me přišli nedavno 2, jeste jeden cekam, ale co sem dneska videla nasi postacku tak měla balicky z ali v ruce, tak asi chodi ![]()
Tento týden mi došel balíček. Objednávka byla z konce ledna. V podstatě měsíc jsem z pochopitelných důvodů čekala na expedici. Pak to došlo vcelku rychle. Nicméně ze stejného data mi nějaké zboží na expedici stále čeká.
Jo chodi. Dokonce mi minuly tyden dosely dva 14 dnu od objednani. Ale dve objednavky v lednu postradam.
V pondeli jsem neco platila a jsem zvedava, kdy zasilky dojdou.
Přišel respirátor, který jsme tam my Češi poslali jako humanitární pomoc a oni nám je zpět prodávají za 20€. ![]()
Brala jsem dceri vecicky pro Barbie a nejaky drobnosti, vse doslo brzy, jen 2 zasilky trvaly cca 2,5 mesice a prislo to pak zaroven ob den
Ale co mam zkusenost, tak se to vzdy zasekne v CR, kdyz uz ![]()
Tak měsíc jsem minimálně čekala, než je vůbec pošlou, teď už jsou 14 dní na cestě, nicméně žádný ještě nedorazil
Ahoj, nezkoušel jste teď někdo objednávat? Potřebuji velkou objednávku a musím mít jistotu, že do srpna bude tu.. díky ![]()
@ElucaK
Objednávaly jsme se ségrou 7 mini objednávek (přívěsky na klíče, retizky, náramky) a 3 ze 7 už jsou tady a to ubehly teprve 3 týdny ![]()
Objednala jsem si na začátku ledna nějaké věci z Číny. Část přišla už davno, ale něco se zdrželo na celnici. Ale i odtud to bylo tento nebo minulý týden propuštěno.
Chodí vám balíčky? Doručují je vůbec?
V systému pošty jsem je nenašla a na poštu se mi nedaří dovolat.
A tady se ví skoro všechno.