Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
jo asi jo ale vyrábí to Bambino ne????
Já nevim
ale prostě Oxford
asi víte co myslím ![]()
chtěla bych se na kočárek podívat a pořádně si ho prohlédnout , jsem od Brna ,poradíte mě někdo , prosím kde bych ho mohla ojuknout?
děkuji Petra
ahoj holky,tak hlásím,že dneska jsem ho byla konečně okouknout u sousedky a samozřejmě funglnové mimi.Kočárek je úžasný,odpružený,nafukovací kola,hezká matná konstrukce…hluboká korbička je opravdu veliká a má polohování zádíček,letní úpravu-po odepnutí jednoho dílu je síťka,hezky se s ním jezdí.to přední zdvojené kolečko je opravdu super a je opravdu lehoučkatý.Sportovní sedačku mi taky ukázala a je opravdu dlouhá a prostorná.Tak teď už jen mimi a jdu si pro Oxford
Jinak má docela velkej košík a tam vepředu,jak je ten barevnej trojúhelník u předního zdvojeného kolečka v barcě kočárku-tak to je taková kapsa na zip a tam je schovaná pláštěnka se síťkou
Fakt super,takže to nezabírá místo v košíku…A za 11.000,– i s autosedačkou
tak to není co řešit.Oproti těm drahým značkovým modýlkům jako je Jané,jde otáčet sedačka pro i proti směru jízdy ![]()
Takže fakt doporučuju
Ps…polohovací rukojeť taky ok ![]()
mám ještě prosbičku
nevíte kde by se dal okouknout v rálu.Sháním ho pro kamarádku a jsme z Kladna.Tak nějaké okolí,nejlépe Praha.
Prosím,dejte tip,kamarádka rodí začátkem července,tak ať se to stihne.
MOC DÍKY
moc díky ,adresu předám.
Jelikož tu má sousedka starší model-v černé barvě,tak by kamarádka ráda viděla ten zelený na živo ![]()