Bambusové plenky Bbies

9.3.12 22:38

Bambusové plenky Bbies

Ahojky chtěla jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s bambusovými plenkami Bbies :nevim: a jestli je to opravdu tak funkční jak popisují :think: děkuji za příspěvky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
93
8.8.12 13:38

Ahoy, Bbies máme cca od 1m a nyní je malému 5m. Můžu je doporučit. Malý je má podle mě radši naž papírovky, nikdy se neoprudil a krásně se perou - na 40 max jdou i ty řiďouši krásně dolů a plenka voní po tea tree a i v záhybech je krásně čistá. A navíc je úžasně roztomilý ten chlupatý povrch :srdce: Ve velkých teplech může mít jen tuhle plínku nebo s tričkem a je to i tak fešácký - ne jako jednorázovka ;)
Mám ale teď menší problém a doufám, že sem někoho nalákám, kdo mi třeba zodpoví. Občas se stane, že plínka provlhne, ale nevím, jestli je to, když třeba spinká na boku, že to projde nohavičkou, nebo si za to můžu praním. Já hloupá jsem poslechla nějakou aktivku maminku tu na nějaké diskuzi, že neni normální prát plínky na 30-40 a párkrát jsem dvě z nich, které mám nejdýl (vzaté jako vzorky), vyprala na víc :?
Tak bych se chtěla zeptat, jestli jsem mohla nepropustnou bambusovou vrstvu zničit nešetrnym praním… Myslím, že to právě dělají jen ty dvě, až se to zase stane, tak si je chci označit…
Jo a počítala jsem to, že se ta jedna Bbies bambuska za 360 zhruba za týden vrátí, tak se ten vklad vyplatí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
12.1.13 21:06

Bambusové plenky B´bies, také o nich uvažuji

Ahoj,

tyhle plenky mi taky padly do oka.
Chtěla jsem se ještě zeptat, kolik plen teda je tak optimální mít, pokud nechci prát každý den?
A velikost je tedy univerzální?
Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
12.1.13 23:05

Ahojte, mohla bych se zeptat, na kterých stránkách jsou ty vaše konkrétní pleny? Našla jsem spoustu stránek a spoustu plen, ráda bych ty ověřené :) Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
12.1.13 23:19

30-40 stupňů je pro praní plen opravdu málo, nezaničí to žádné bakterie a důsledkem může být jak šíření chorob (např. moučnivka, o akutním průjmu nemluvě), tak i zničení plen (bakterie mohou látku doslova rozežrat). Částečně se to dá kompenzovat použitím např. soli na skvrny, která určitou desinfekci zajistí.

Bambusový materiál se teplotou neničí, maximálně se může srazit. Jediné, co by teplota mohla ohrozit, je PUL zátěr (v případě PUL svrchňáčků, kapsových plen, AIO plen…), ale u většiny kvalitních plen to nehrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
13.1.13 08:28

@spinisek tyhle pleny neznam, ale urcite bych nedelala celo vybavu jen z nich. Udava se ze je potreba tak cca 24 plen na plny plenkovani, pri pravi o dva dny. Ja jich mam snad i vic, ale nedavam je ven a na noc, tak jich potrebuju min, ale spocitane to nemam. Prijde mi, ze tak polovinu vyuzivam.

je lepsi koupit tak dvoje na ozkouseni a doplnovat, ja si oblibila i vicevrstevne, ktere se daji dat jak na snapi sponku nebo pak na rovno, jako kdysi klasicka plina.

@March7 ja mam z kalhotek oblibene nejvic anavy, taky neni spatna hybridni plenka best botom - jen nemam tu originalni vkladacku, ale siju si svoje. Pop -in plenka taky neni spatna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
13.1.13 12:01

@suik děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
13.1.13 16:19

Pro March7
mě zaujaly plenky na stránkách Lucky Baby
Ale zatím můžu soudit jen z toho co si přečtu..:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
13.1.13 19:27

@spinisek dekuji,mrknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
13.1.13 19:27

@spinisek dekuji,mrknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
13.1.13 21:27

@ivuska.h ahoy, děkuju za info. V tom případě je to ta nepropustná vrstva, potom je to asi na výrobci a kvalitě té vrstvy, že? Prala jsem je na program „hygiene“ na 60, což není zdaleka vyvářka… :nevim:
Plenky mám právě z LuckyBaby a až na ty dvě „provlhávající nešťastnice“ jsem spokojená… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
13.1.13 22:15
@thee píše:
@ivuska.h ahoy, děkuju za info. V tom případě je to ta nepropustná vrstva, potom je to asi na výrobci a kvalitě té vrstvy, že? Prala jsem je na program „hygiene“ na 60, což není zdaleka vyvářka… :nevim:
Plenky mám právě z LuckyBaby a až na ty dvě „provlhávající nešťastnice“ jsem spokojená… :|

Jojo, záleží na výrobci a kvalitě… ale určitě nahodilý zmetek je možný všude, i u jinak kvalitní značky. Já všechny pleny peru na 60 a bez problémů, všemožné značky. On byl ten PUL původně vyvinut na použití v nemocnici, takže odolával i vyvářce, ale je jasné, že hlavně levnější asijské značky tak kvalitní asi nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
14.1.13 11:31

…no a právě proto, jsem koupila tyto plenky, které jsou podle prodávajících vyráběné ve Francii. ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
14.1.13 12:06
@thee píše: …no a právě proto, jsem koupila tyto plenky, které jsou podle prodávajících vyráběné ve Francii. ach jo…

Tak to zkus reklamovat… ale zas to ti asi řeknou, žes neměla prát na víc, než doporučují :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
14.1.13 17:27

@ivuska.h no právě… no co, přišli jsme už o víc, než na dvě plínky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie