Plenky Huggies Newborn

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
199
6.3.12 11:33

PLENY

Maminky chci se zeptat, mám slevy na plíny newborn huggies jaké jsou máte s nimi zkušenosti?Já u prvního pužívala sleep and play do pul roku. A byli jsme spokojeni… Ale ted když mámt u slevu na ty huggies bych chtela koupit mojí malé (narodí se v dubnu) nejaké zkušenosti,Vím každé dítko je jiné,ale i tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2041
6.3.12 11:36

koupila bych je, proč ne? aspoň je zkusíš a pro mimi budou super. Používáme pro malého Huggies premium už 10 měsíců a jsme absolutně spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68840
6.3.12 11:37

Pořídila jsem, malé je 11 dní, používám už od porodnice a naprosto v pohodě, narodila se ale čtyřkilová, takže jí sednou skvěle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
6.3.12 11:38

používame od narození jen huggies nejdřív newborn a ted premium a spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090

Taky jsem je používala už od porodnice až později přešla na jiné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76

Ahoj,já zase huggies rada nemám,zdají se mi když se tam malá vycura,ze zmolkovati.koupila jsem je ve sleve na zkousku a vratila jsem se k pampers.ale byt tebou,tak je koupim a sama pak uvidis,jestli tobe I miminku sednou.

• Citovat
  • Upravit
9096
6.3.12 11:39

Ahoj
Já na začátku kupovaly tyto huggiesky a byla jsem maximálně spokojená.
Měla jsem slevu do DM,tak jedna vyšla na 2kč.Takže i v tomhle další velké plus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
6.3.12 11:42

No práve taky na ne mam akci a dvoje mi vyjdou na 237,– což je krásný:) tak j u dekuji moooc. tak já je malé koupím:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
6.3.12 11:43

Zkus to a uvidíš. Já je teda měla jen ve velikosti 3 a nikdy více. Třeba ty menší budou lepší.
U nás protékaly, neseděly (měl obrovské díry kolem nožiček) a měly v sobě velké tvrdé chrchle (gel?).

• Citovat
  • Upravit
2041
6.3.12 11:44

Jasan, budou v pohodě, u těch malých je to jedno, to je důležitá kvalita a to Huggies, Pampers a další jsou. Načůrají toho málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
6.3.12 11:46

No malymu vyhovovlai práve sleep and play do pul roku,pak mi je pročural a ted je mu 16mes a použváme modré huggies a super:) tak uvidíme.. Ješt ho odnauči t od plína t ušetřím a je to :DDD a co ubrousky jaké jsou lepší huggies nebo pampers?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
6.3.12 11:51

Huggies jsou fajn, jen tedy poznámka k těm slevovým kuponkům. Jestli je máš z DM, tak tam už nepořídíš. Plínky huggies doprodávají a už je prodávat nebudou.
Chtěla jsem je také koupit a bohužel už u nás ani v jednom DM nemají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
6.3.12 11:53

FAKt,jo?:-( Třeba tady na ne narazím,vždy je tam mají.. No uvidím v patek tam jdu,,když nebudou pujdu si opet pro sleep and play…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
6.3.12 12:05

náš malej do nich musel tehdy dorůst, měli jsme balení dvojek a protékaly až asi do 3. měsíce. Pak se z nich přes noc a zázrakem staly naše nejoblíbenější a nejsympatičtější plenky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
6.3.12 12:06

Já v Huggies Premium jedu už druhé dítě. Při jakýchkoliv pokusech o změnu jsme se vrátili. Jsme s nima prostě spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí