Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Maminky chci se zeptat, mám slevy na plíny newborn huggies jaké jsou máte s nimi zkušenosti?Já u prvního pužívala sleep and play do pul roku. A byli jsme spokojeni… Ale ted když mámt u slevu na ty huggies bych chtela koupit mojí malé (narodí se v dubnu) nejaké zkušenosti,Vím každé dítko je jiné,ale i tak
koupila bych je, proč ne? aspoň je zkusíš a pro mimi budou super. Používáme pro malého Huggies premium už 10 měsíců a jsme absolutně spokojení.
Pořídila jsem, malé je 11 dní, používám už od porodnice a naprosto v pohodě, narodila se ale čtyřkilová, takže jí sednou skvěle.
používame od narození jen huggies nejdřív newborn a ted premium a spokojenost ![]()
Taky jsem je používala už od porodnice až později přešla na jiné ![]()
Ahoj,já zase huggies rada nemám,zdají se mi když se tam malá vycura,ze zmolkovati.koupila jsem je ve sleve na zkousku a vratila jsem se k pampers.ale byt tebou,tak je koupim a sama pak uvidis,jestli tobe I miminku sednou.
Ahoj
Já na začátku kupovaly tyto huggiesky a byla jsem maximálně spokojená.
Měla jsem slevu do DM,tak jedna vyšla na 2kč.Takže i v tomhle další velké plus.
No práve taky na ne mam akci a dvoje mi vyjdou na 237,– což je krásný:) tak j u dekuji moooc. tak já je malé koupím:)
Zkus to a uvidíš. Já je teda měla jen ve velikosti 3 a nikdy více. Třeba ty menší budou lepší.
U nás protékaly, neseděly (měl obrovské díry kolem nožiček) a měly v sobě velké tvrdé chrchle (gel?).
Jasan, budou v pohodě, u těch malých je to jedno, to je důležitá kvalita a to Huggies, Pampers a další jsou. Načůrají toho málo.
No malymu vyhovovlai práve sleep and play do pul roku,pak mi je pročural a ted je mu 16mes a použváme modré huggies a super:) tak uvidíme.. Ješt ho odnauči t od plína t ušetřím a je to
a co ubrousky jaké jsou lepší huggies nebo pampers?
Huggies jsou fajn, jen tedy poznámka k těm slevovým kuponkům. Jestli je máš z DM, tak tam už nepořídíš. Plínky huggies doprodávají a už je prodávat nebudou.
Chtěla jsem je také koupit a bohužel už u nás ani v jednom DM nemají
FAKt,jo?:-( Třeba tady na ne narazím,vždy je tam mají.. No uvidím v patek tam jdu,,když nebudou pujdu si opet pro sleep and play…:-)
náš malej do nich musel tehdy dorůst, měli jsme balení dvojek a protékaly až asi do 3. měsíce. Pak se z nich přes noc a zázrakem staly naše nejoblíbenější a nejsympatičtější plenky ![]()
Já v Huggies Premium jedu už druhé dítě. Při jakýchkoliv pokusech o změnu jsme se vrátili. Jsme s nima prostě spokojení.