Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj maminky,
chtěla jsem se zeptat zda jste také zaznamenaly změnu kvality plen Tesco. Používala jsem 2 ve žlutém obalu a byla jsem moc spokojená, ale teď už potřebujeme 3 a ty mají jen ty zelené baby essentials a z nich má malá pěkný opruzeniny pod zapínáním. Vyzkoušela jsem i zelené 2 taky baby essential a výsledek byl stejný. Tak zatím je ještě v těch žlutých, protože ty jí nic nedělají, ale jsou jí jen tak tak. Chci se zeptat zda se vám to taky stalo a nebo je to jen špatná várka?
Ahoj, těžko říct, je taky pravda, že ne každému dítěti sedí to samé. My používáme plínky zelené, tesco essencials a jsme s nimi spokojeni, nám třeba nesednou huggies, ani ne kvůli opruzenin, jako spíše kvůli protékání.
Ja jsem se v poslednim pul roce setkala s horsi kvalitou u vice znacek - huggies, tesco i pampers…
my s tesco plínkami nemáme žádný probléb
používáme je od narození
Chápu, že plínky Tesco atd. jsou levné, ale když vím, že se po něm miminko osype, tak mu radši připlatím, já teda používám jedině pampers nebo hugies…ale vím, že s tím měla problémy kamarádka a také ji dělali problémy jen ty větší, když se na to ptala doktorky tak ji vysvětlila, že v těch větších už tam není tolik ochrany a jsou tam pro miminka jiné esence, látky atd.. nevěřila tomu, pokračovala dál a malá měla zadeček celej osypanej i zádička. Tak až ji doktorka řekla, že ji udá na socialku a seřvala ji, že týrá své dítě tak začala kupovat kvalitu. Takže nenech miminko v maličkych plenkach a kup radši kvalitní.
Anonymní píše:
Chápu, že plínky Tesco atd. jsou levné, ale když vím, že se po něm miminko osype, tak mu radši připlatím, já teda používám jedině pampers nebo hugies…ale vím, že s tím měla problémy kamarádka a také ji dělali problémy jen ty větší, když se na to ptala doktorky tak ji vysvětlila, že v těch větších už tam není tolik ochrany a jsou tam pro miminka jiné esence, látky atd.. nevěřila tomu, pokračovala dál a malá měla zadeček celej osypanej i zádička. Tak až ji doktorka řekla, že ji udá na socialku a seřvala ji, že týrá své dítě tak začala kupovat kvalitu. Takže nenech miminko v maličkych plenkach a kup radši kvalitní.
Nikdo nerikal, ze zakladatelka kdyztak nepriplati, ptala se, jestli jsme to zaregistrovaly taky nebo je to v detatku (tak jsem to ja pochopila)… a proc jako anonym???
neznamená, že když je to profláklá značka, tak jsou pleny kvalitní… například pampers sleep and play, smrdí i zabalený, nic nevydží. Já mám z tesca zelené essentials 2 a spokojenost, lepší jak pampers premium care. Ty divně smrdí a ta síťka se lepí na zadeček
petrul píše:
neznamená, že když je to profláklá značka, tak jsou pleny kvalitní… například pampers sleep and play, smrdí i zabalený, nic nevydží. Já mám z tesca zelené essentials 2 a spokojenost, lepší jak pampers premium care. Ty divně smrdí a ta síťka se lepí na zadeček
A zase nam zrovna oranzovy pampersky vyhovuji (nebo vetsinou)… ![]()
Barca12345 píše:Anonymní píše:Nikdo nerikal, ze zakladatelka kdyztak nepriplati, ptala se, jestli jsme to zaregistrovaly taky nebo je to v detatku (tak jsem to ja pochopila)… a proc jako anonym???
Příjde mi, že je dost hloupé se ptát na názor když se miminko osype, prostě když se osype, tak mu to dávat nebudu a ne jestě že mu budu dávat to co je mu malinké,takže tím pádem odvozuji, že paní nechce utrácet za kvalitnější, jinak by to miminku koupila a neptala se. Jak tady už zaznělo, každému vyhovují jiné, ale pokud se má mimčo trápit tak vyzkouším hned jiné a necpu ho do malinkych. A na otazku jsem ji také odpověděla, má ji přímo od lékaře. A pokud jde o anonym, tak myslím, že je jedno sem dát anonym nebo zavislačka… rozdíl v tom není.
anonymka nám chtěla hlavně sdělit, že používá pampers nebo hugies a má na to
. Můj syn třeba pampers nemůže mít vůbec, má z nich příšernou vyrážku a hugies vždycky protekly, takže jen Tesco fialové mu vyhovují. A fakt to není o ceně.
Barca12345 píše:petrul píše:A zase nam zrovna oranzovy pampersky vyhovuji (nebo vetsinou)…
uáá, já je cítim v krámu a zdrhám
každýmu sedí něco a značka to neovlivní
ale teď jsem si vzpoměla, že párkrát měla malá na kůži v místě pod lepíkem trošku lepidla, jen takovej malinkatej cucek… tak jestli ji třeba nedráždí to lepidlo ![]()
Zelené tesco občas koupím a zatím žádný opruzovací problém nebyl, akorát co mi vadí, tak z nich někdy zůstává na zadečku lepidlo ![]()