Pleny Tesco horší kvalita

9
26.2.12 21:25

pleny tesco horší kvalita

Ahoj maminky,
chtěla jsem se zeptat zda jste také zaznamenaly změnu kvality plen Tesco. Používala jsem 2 ve žlutém obalu a byla jsem moc spokojená, ale teď už potřebujeme 3 a ty mají jen ty zelené baby essentials a z nich má malá pěkný opruzeniny pod zapínáním. Vyzkoušela jsem i zelené 2 taky baby essential a výsledek byl stejný. Tak zatím je ještě v těch žlutých, protože ty jí nic nedělají, ale jsou jí jen tak tak. Chci se zeptat zda se vám to taky stalo a nebo je to jen špatná várka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1297
26.2.12 21:32

Ahoj, těžko říct, je taky pravda, že ne každému dítěti sedí to samé. My používáme plínky zelené, tesco essencials a jsme s nimi spokojeni, nám třeba nesednou huggies, ani ne kvůli opruzenin, jako spíše kvůli protékání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
26.2.12 21:33

Ja jsem se v poslednim pul roce setkala s horsi kvalitou u vice znacek - huggies, tesco i pampers…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
26.2.12 21:34

my s tesco plínkami nemáme žádný probléb :nevim: používáme je od narození

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.12 21:38

Chápu, že plínky Tesco atd. jsou levné, ale když vím, že se po něm miminko osype, tak mu radši připlatím, já teda používám jedině pampers nebo hugies…ale vím, že s tím měla problémy kamarádka a také ji dělali problémy jen ty větší, když se na to ptala doktorky tak ji vysvětlila, že v těch větších už tam není tolik ochrany a jsou tam pro miminka jiné esence, látky atd.. nevěřila tomu, pokračovala dál a malá měla zadeček celej osypanej i zádička. Tak až ji doktorka řekla, že ji udá na socialku a seřvala ji, že týrá své dítě tak začala kupovat kvalitu. Takže nenech miminko v maličkych plenkach a kup radši kvalitní.

• Citovat
  • Upravit
9649
26.2.12 21:43
Anonymní píše:
Chápu, že plínky Tesco atd. jsou levné, ale když vím, že se po něm miminko osype, tak mu radši připlatím, já teda používám jedině pampers nebo hugies…ale vím, že s tím měla problémy kamarádka a také ji dělali problémy jen ty větší, když se na to ptala doktorky tak ji vysvětlila, že v těch větších už tam není tolik ochrany a jsou tam pro miminka jiné esence, látky atd.. nevěřila tomu, pokračovala dál a malá měla zadeček celej osypanej i zádička. Tak až ji doktorka řekla, že ji udá na socialku a seřvala ji, že týrá své dítě tak začala kupovat kvalitu. Takže nenech miminko v maličkych plenkach a kup radši kvalitní.

Nikdo nerikal, ze zakladatelka kdyztak nepriplati, ptala se, jestli jsme to zaregistrovaly taky nebo je to v detatku (tak jsem to ja pochopila)… a proc jako anonym???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
26.2.12 21:50

neznamená, že když je to profláklá značka, tak jsou pleny kvalitní… například pampers sleep and play, smrdí i zabalený, nic nevydží. Já mám z tesca zelené essentials 2 a spokojenost, lepší jak pampers premium care. Ty divně smrdí a ta síťka se lepí na zadeček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
26.2.12 21:51

my je používáme a zatím žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
26.2.12 21:53
petrul píše:
neznamená, že když je to profláklá značka, tak jsou pleny kvalitní… například pampers sleep and play, smrdí i zabalený, nic nevydží. Já mám z tesca zelené essentials 2 a spokojenost, lepší jak pampers premium care. Ty divně smrdí a ta síťka se lepí na zadeček

A zase nam zrovna oranzovy pampersky vyhovuji (nebo vetsinou)… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
26.2.12 21:55

Nám vyhovují skoro všechny kromě huggies a alberťáckých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.12 21:55
Barca12345 píše:
Anonymní píše:
Nikdo nerikal, ze zakladatelka kdyztak nepriplati, ptala se, jestli jsme to zaregistrovaly taky nebo je to v detatku (tak jsem to ja pochopila)… a proc jako anonym???

Příjde mi, že je dost hloupé se ptát na názor když se miminko osype, prostě když se osype, tak mu to dávat nebudu a ne jestě že mu budu dávat to co je mu malinké,takže tím pádem odvozuji, že paní nechce utrácet za kvalitnější, jinak by to miminku koupila a neptala se. Jak tady už zaznělo, každému vyhovují jiné, ale pokud se má mimčo trápit tak vyzkouším hned jiné a necpu ho do malinkych. A na otazku jsem ji také odpověděla, má ji přímo od lékaře. A pokud jde o anonym, tak myslím, že je jedno sem dát anonym nebo zavislačka… rozdíl v tom není.

• Citovat
  • Upravit
colafit
26.2.12 21:56

anonymka nám chtěla hlavně sdělit, že používá pampers nebo hugies a má na to :? . Můj syn třeba pampers nemůže mít vůbec, má z nich příšernou vyrážku a hugies vždycky protekly, takže jen Tesco fialové mu vyhovují. A fakt to není o ceně.

• Citovat
  • Upravit
25959
26.2.12 21:56
Barca12345 píše:
petrul píše:
A zase nam zrovna oranzovy pampersky vyhovuji (nebo vetsinou)… :mrgreen:

uáá, já je cítim v krámu a zdrhám :lol: každýmu sedí něco a značka to neovlivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
26.2.12 22:00

ale teď jsem si vzpoměla, že párkrát měla malá na kůži v místě pod lepíkem trošku lepidla, jen takovej malinkatej cucek… tak jestli ji třeba nedráždí to lepidlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
26.2.12 22:00

Zelené tesco občas koupím a zatím žádný opruzovací problém nebyl, akorát co mi vadí, tak z nich někdy zůstává na zadečku lepidlo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí