Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Zdravim vas:-)Prosim vas chtela bych se zeptat,zdali si nepamatujete kolik stoji v DM tyto pleny:ALANA ,PAMPERS GAINTPACK 4,PAMPERS PREMIUM CARE,BABYLOVE AKTIV PLUS JUMBOPACK,BABYLOVE NATURE.Vybiram si,jake pleny se mi urcite vyplati s tech kuponku
Dekuji za odpovedi
babylove jumbopack velikost 3 jsem kupovala za 345 (je tam 100ks).
xmarge píše:
babylove jumbopack velikost 3 jsem kupovala za 345 (je tam 100ks).
dekuji:-)
berushkacz píše:
Pampers ten Economypack 82ks 447 kč, hrozná cena.
ty jo,tak to teda je:-(to s enevyplati ani kupovat takove drahe
my do ted meli zasoby Pampersek,Huggies,ale mam prave hodne kuponku do DM na plenky,tak je chci vyuzit:-)
monavika píše:berushkacz píše:ty jo,tak to teda je:-(to s enevyplati ani kupovat takove drahe
Pampers ten Economypack 82ks 447 kč, hrozná cena.my do ted meli zasoby Pampersek,Huggies,ale mam prave hodne kuponku do DM na plenky,tak je chci vyuzit:-)
Já jsem je právě koupila protože jsem měla kuponek na slevu 25% a ještě 10% na celý nákup, tak mě vyšly na 300 kč, jinak bych je tam nekoupila. Neměla jsem na co jiného to uplatnit, na levnější věci to nemělo smysl. Ale jestli ti můžu poradit, tak má teď akci Rossmann na pampersky všechny velikosti za 299 kč až do konce března, což vychází na ty 4ky kolem 3,50kč za plenku.
berushkacz píše:monavika píše:Já jsem je právě koupila protože jsem měla kuponek na slevu 25% a ještě 10% na celý nákup, tak mě vyšly na 300 kč, jinak bych je tam nekoupila. Neměla jsem na co jiného to uplatnit, na levnější věci to nemělo smysl. Ale jestli ti můžu poradit, tak má teď akci Rossmann na pampersky všechny velikosti za 299 kč až do konce března, což vychází na ty 4ky kolem 3,50kč za plenku.berushkacz píše:ty jo,tak to teda je:-(to s enevyplati ani kupovat takove drahe
Pampers ten Economypack 82ks 447 kč, hrozná cena.my do ted meli zasoby Pampersek,Huggies,ale mam prave hodne kuponku do DM na plenky,tak je chci vyuzit:-)
Jeee,tak to teda moc dekuji:-)tak to si zase udelame pampers zasoby z Rossmannu
po rodicaku si jdu hned nakoupit zasoby.-)jeste jednou dik
do Rosmanu ani nechodim,tak jsem to vubec nevedela.-)
Já plenky babylove vel. 4 v tý krabici kupovala za 349,– a Pampers Premium Care vel. 1 taky za 349,– uplatnila jsem kuponky + 10% slevu na celý nákup. Škoda jen, že je neměli ještě v akci.
Alany uz se nedelaji, misto nich jsou babylove nature a ty stoji 229.
Anielkha píše:
Alany uz se nedelaji, misto nich jsou babylove nature a ty stoji 229.
Od kdy???
![]()
Marau píše:Anielkha píše:Od kdy???
Alany uz se nedelaji, misto nich jsou babylove nature a ty stoji 229.![]()
Se nedalaji? To ti presne nereknu, protoze zasoby dochazely ruzne, ale urcite dva tri mesice. Rekla bych, ze dele.
Anielkha píše:Marau píše:Se nedalaji? To ti presne nereknu, protoze zasoby dochazely ruzne, ale urcite dva tri mesice. Rekla bych, ze dele.Anielkha píše:Od kdy???
dnes,a jsem sehodou okolností v DM byla. ještě mají pár balíků Alan.
Marau píše:Anielkha píše:dnes,a jsem sehodou okolností v DM byla. ještě mají pár balíků Alan.Marau píše:Se nedalaji? To ti presne nereknu, protoze zasoby dochazely ruzne, ale urcite dva tri mesice. Rekla bych, ze dele.Anielkha píše:Od kdy???
v Praze uz snad nikde…
fakt je to asi jak kde… jak kde maji zasoby.
Jinak jsem se lekla, kdo to pise.. ta zmena nicku mne uplne zarazila ![]()