Cena plenek v DM

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2969
13.5.12 13:34

@sabina_s Přesně tak,základ je plena,mléko a pak teprve já :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
13.5.12 14:06
@sabina_s píše:
Já si nakoupila hodně těch trojek, jenže malý se ukázal rychle rostoucí. Ve středu má 3 měsíce, ale už 8,6 kg , jenže kdo to mohl vědět… :roll:

Můj syn má taky 3 měsíce a 8600 gramů. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1539
13.5.12 14:20

Máme asi nějakýho špuntíka, 9 měsíců a teprve lehce přes 8 kilo a to se cpe jak protrženej! :mrgreen:
Jsem taky matka zásobovatelka - budem přecházet na velikost 4 a trojek máme doma ještě něco kolem pěti set :palec: Čtyřek už taky máme slušnou zásobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
13.5.12 15:04
@tina b píše:
Hele a můžu se teda zeptat? Viděla jsem kdysi v DM ještě větší balení Babylove plen, než ten JUMBO PACK, ale byly to jen 4 a 5. Ale teď už jsem na to nenarazila. Můžeš mi říct, jestli se to nějak opakuje nebo o co se jednalo? Dík

No to mohla být jedině nějaká akce,třeba cenový bonbonek.Jinak standardně jsou jen klasický 1 balík nebo v tý krabici po 2 balících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
13.5.12 17:53

joo cenové bonbonky a promo balíčky mám moc ráda :lol:
Holky a co na to vaše syslení drahé polovičky. Můj je z toho vždycky na prášky,když jedeme k pokladně,zvl.teď jak je ta 20% na celý nákup. Už jsem jich i s minulým měsícem použila 7 všechny tak po 2000. Vždycky mu řeknu,jak je to nutné,že potřebujeme to a to. On jen :roll: a je naštvaný. Ještě že nám přišlo za hypošku a vyživovanou manželku,jinač bych měla kulový.
Já i kdybych byla bohatá,tak prostě syslit za levno budu,mám takový povznášející pocit. Docela mě mrzí,že už nebudu mít pro koho :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
13.5.12 17:54
@sabina_s píše:
Já nakoupila do zásoby pampersky, když byly v Rossmanu za těch 299,–, s kuponem na slevu na nákup mě vyšel balík na 270,– ale nakoupila jsem hodně vel. 3 ale malý z nich už vyrostl, tak jsem poslala dál a musím nakoupit čtyřky, tak mě zajímá, jak to cenově vychází u jiných plen

Napadlo mě co to s někým vyměnit za větší,třeba se někdo najde,kdo by chtěl menší. Nejlépe ze stejného města,ať ušetříš za poštu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
13.5.12 18:13

Tak já teda jezdím nakupovat sama.Manžel nákupy nesnáší,vždycky se div nepohádáme.Min.měsíc jsem měla kuponky 3 a nákup vždycky kolem 1000 Kč.Teď jsem byla v pátek,to bylo nějak kolem 500 Kč a ještě 1 kupon mám.
Tak si budeš muset pořídit ještě další mimi,abys mohla zase syslit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
13.5.12 18:15

holky, prosím, nevíte za jakou cenu a kolik kusů v balení mají v DM Pampersky 5 Junior ?
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
13.5.12 20:58
@pavlisk píše:
holky, prosím, nevíte za jakou cenu a kolik kusů v balení mají v DM Pampersky 5 Junior ?
Díky.

Cena 449Kč 68 ks. Pokud máš jokera a 20% slevu na nákup,tak 269Kč :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
13.5.12 20:59

@maraida Jéééé kam bych je dala,máme 3+1 a i tak jich mám někdy plné zuby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2810
13.5.12 21:07

@suwari
Taky pěkný buřtík :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2810
13.5.12 21:08

@1024
Já už je střelila na aukru za 300,–/balení takže můžu teď vesele nakupovat čtyřky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
14.5.12 11:53
@1024 píše:
@maraida Jéééé kam bych je dala,máme 3+1 a i tak jich mám někdy plné zuby :mrgreen:

Bud rada za 3 plus jedna ,my mame 2 plus jedna 49 m a to je tepr zazitek ve 4 lidech :cert: , neni nic,ulozny prostor,prostor na suseni pradla :roll: … zrovna ted jak je vlhko,nic mi neschne a JA MIRNE PROPADAM DEPCE :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
14.5.12 13:36

@joanee Původně to taky bylo 2+1,tím,že jsme poslední byt a máme zkosené stropy. Jinak pod náma jsou 3+1 ve stejné metráži 65m3. Tak jsme si nechali při stavbě bytu postavit příčku,kde ji ostatní mají a řekli si za to 30 tis. :cert: ,no ale ta místnost je fakt k nezaplacení.
A ty nemáš balkon? Já taky dřív sušila v sušičce,kvůli které jsem nechali/opět za nemalý peníz/ přestavět od architekta koupelnu a po nedoplatku elektriky jsem najela na sušák. Jak píšeš vlhko v bytě,nemoct se otočit na místě. Nakonec mi manža na balkonu/bez stříšky/ namontoval ty venkovní sušáky na zábradlí,no já panika jak hrůza,jsme 3 patro a na poslední šňůru mám fakt strach. Někdy mám záchvaty že se to se mnou utrhne,ale prádlo vyvoněné. V bytě máme sice také vlhko,ale tím,že nás hned po stavbě zateplili polystyrenem a tak to dýchá dovnitř,plesnivý okna v zimě utírám co chvíle :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
14.5.12 13:54

@1024 a holky to jste mě fakt pobavily s tím syslením :lol: . Mám asi 10 balíků pod postelí :pankac: a malej 21m s nočníkem nekamarádí. Uklidňuju se tím, že bude druhý a tak se to využije. A taky tím, že je takových víc. Manžel to toleruje, protože je také syslil :* .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí