Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@sabina_s píše:
Já si nakoupila hodně těch trojek, jenže malý se ukázal rychle rostoucí. Ve středu má 3 měsíce, ale už 8,6 kg , jenže kdo to mohl vědět…
Můj syn má taky 3 měsíce a 8600 gramů. ![]()
Máme asi nějakýho špuntíka, 9 měsíců a teprve lehce přes 8 kilo a to se cpe jak protrženej! ![]()
Jsem taky matka zásobovatelka - budem přecházet na velikost 4 a trojek máme doma ještě něco kolem pěti set
Čtyřek už taky máme slušnou zásobu.
@tina b píše:
Hele a můžu se teda zeptat? Viděla jsem kdysi v DM ještě větší balení Babylove plen, než ten JUMBO PACK, ale byly to jen 4 a 5. Ale teď už jsem na to nenarazila. Můžeš mi říct, jestli se to nějak opakuje nebo o co se jednalo? Dík
No to mohla být jedině nějaká akce,třeba cenový bonbonek.Jinak standardně jsou jen klasický 1 balík nebo v tý krabici po 2 balících.
joo cenové bonbonky a promo balíčky mám moc ráda ![]()
Holky a co na to vaše syslení drahé polovičky. Můj je z toho vždycky na prášky,když jedeme k pokladně,zvl.teď jak je ta 20% na celý nákup. Už jsem jich i s minulým měsícem použila 7 všechny tak po 2000. Vždycky mu řeknu,jak je to nutné,že potřebujeme to a to. On jen
a je naštvaný. Ještě že nám přišlo za hypošku a vyživovanou manželku,jinač bych měla kulový.
Já i kdybych byla bohatá,tak prostě syslit za levno budu,mám takový povznášející pocit. Docela mě mrzí,že už nebudu mít pro koho ![]()
@sabina_s píše:
Já nakoupila do zásoby pampersky, když byly v Rossmanu za těch 299,–, s kuponem na slevu na nákup mě vyšel balík na 270,– ale nakoupila jsem hodně vel. 3 ale malý z nich už vyrostl, tak jsem poslala dál a musím nakoupit čtyřky, tak mě zajímá, jak to cenově vychází u jiných plen
Napadlo mě co to s někým vyměnit za větší,třeba se někdo najde,kdo by chtěl menší. Nejlépe ze stejného města,ať ušetříš za poštu.
Tak já teda jezdím nakupovat sama.Manžel nákupy nesnáší,vždycky se div nepohádáme.Min.měsíc jsem měla kuponky 3 a nákup vždycky kolem 1000 Kč.Teď jsem byla v pátek,to bylo nějak kolem 500 Kč a ještě 1 kupon mám.
Tak si budeš muset pořídit ještě další mimi,abys mohla zase syslit ![]()
holky, prosím, nevíte za jakou cenu a kolik kusů v balení mají v DM Pampersky 5 Junior ?
Díky.
@pavlisk píše:
holky, prosím, nevíte za jakou cenu a kolik kusů v balení mají v DM Pampersky 5 Junior ?
Díky.
Cena 449Kč 68 ks. Pokud máš jokera a 20% slevu na nákup,tak 269Kč ![]()
@maraida Jéééé kam bych je dala,máme 3+1 a i tak jich mám někdy plné zuby ![]()
@1024
Já už je střelila na aukru za 300,–/balení takže můžu teď vesele nakupovat čtyřky.
@1024 píše:
@maraida Jéééé kam bych je dala,máme 3+1 a i tak jich mám někdy plné zuby
Bud rada za 3 plus jedna ,my mame 2 plus jedna 49 m a to je tepr zazitek ve 4 lidech
, neni nic,ulozny prostor,prostor na suseni pradla
… zrovna ted jak je vlhko,nic mi neschne a JA MIRNE PROPADAM DEPCE ![]()
@joanee Původně to taky bylo 2+1,tím,že jsme poslední byt a máme zkosené stropy. Jinak pod náma jsou 3+1 ve stejné metráži 65m3. Tak jsme si nechali při stavbě bytu postavit příčku,kde ji ostatní mají a řekli si za to 30 tis.
,no ale ta místnost je fakt k nezaplacení.
A ty nemáš balkon? Já taky dřív sušila v sušičce,kvůli které jsem nechali/opět za nemalý peníz/ přestavět od architekta koupelnu a po nedoplatku elektriky jsem najela na sušák. Jak píšeš vlhko v bytě,nemoct se otočit na místě. Nakonec mi manža na balkonu/bez stříšky/ namontoval ty venkovní sušáky na zábradlí,no já panika jak hrůza,jsme 3 patro a na poslední šňůru mám fakt strach. Někdy mám záchvaty že se to se mnou utrhne,ale prádlo vyvoněné. V bytě máme sice také vlhko,ale tím,že nás hned po stavbě zateplili polystyrenem a tak to dýchá dovnitř,plesnivý okna v zimě utírám co chvíle ![]()
@1024 a holky to jste mě fakt pobavily s tím syslením
. Mám asi 10 balíků pod postelí
a malej 21m s nočníkem nekamarádí. Uklidňuju se tím, že bude druhý a tak se to využije. A taky tím, že je takových víc. Manžel to toleruje, protože je také syslil
.