Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
holky,tak jsem nakonec koupila plenky Babylove 100ks za 289 s kuponkem
jsou super,takze bude pokracovat v Babylove ![]()
@berushkacz píše:
Já jsem je právě koupila protože jsem měla kuponek na slevu 25% a ještě 10% na celý nákup, tak mě vyšly na 300 kč, jinak bych je tam nekoupila. Neměla jsem na co jiného to uplatnit, na levnější věci to nemělo smysl. Ale jestli ti můžu poradit, tak má teď akci Rossmann na pampersky všechny velikosti za 299 kč až do konce března, což vychází na ty 4ky kolem 3,50kč za plenku.
Holky dneska jsem slyšela, že je ta akce na pampersky prodloužena, je to tak???nevíte náhodou?? ![]()
@Boudice23 píše:
Holky dneska jsem slyšela, že je ta akce na pampersky prodloužena, je to tak???nevíte náhodou??
To jsem neslyšela, ale je pravda, že v letáku od pondělí 2.4. je mají zase za 299,– Pokud prodloužili je to jenom dobře, je to dobrá cena. ![]()
Jojo,na netu je,že je tahle akce prodloužená od 2.4. do 8.4. A já naposledy brala 5 balíků a manželovi vysvětlovala že MUSÍM,protože tahle super akce končí ![]()
@SuzaG píše:
Jojo,na netu je,že je tahle akce prodloužená od 2.4. do 8.4. A já naposledy brala 5 balíků a manželovi vysvětlovala že MUSÍM,protože tahle super akce končí
tak já dneska 7 balíků
![]()
Můžete mi prosím některá říct, kolik je plen v balíku Babylove vel.4? Stojí stále těch 349? Děkuji.
Ahoj, když je to to balení za 349,– Kč (jmenuje se JUMBO PACK), tak je jich tam 100 ks, bez ohledu na to, jestli se jedná o velikost 3, 4 nebo 5.
A ano, stojí stále 349,,– Kč nebo kolem 260, když máš slevový kuponek na slevu 25% ![]()
@tina b
Děkuji
já myslela, že je to jak u všech plínek, čím větší velikost, tím menší počet kusů. Ale když jsou všechny po 100 ks, tak to je fajn.
Ještě jednou díky.
Obvykle to tak je, ale tady ne, což se u těch větších velikostí určitě vyplatí.
A teď jsem našla kuponky,tak vel. 5 236,vel.3 250ks. Tzn.,že 4 budou asi 44.
A v pátek jsem se na ně dívala,takže opradu v nich není 100,jen ve vel.3.
@tina b V pohodě, jen pro upřesnění,aby @sabina_s neběžela do dm a ono to bylo jinak. Já totiž pořád propočítávám pleny. Koupila jsem ty jejich Nature,nejsou špatné,ale když si představím,že za stejnou cenu s jejich kuponkama pořídím Pampers,tak nekup to. Navíc tu máme zásoby na půl roku a malýmu už je 22 měs.,no ale láká to ![]()
@1024 píše:
A v pátek jsem se na ně dívala,takže opradu v nich není 100,jen ve vel.3.