Plenky Huggies Newborn

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1319
6.3.12 12:10

Já nemám ráda huggiesky žádné :lol: ale ty newborn byly celkem dobré. taky jsem je vzala z DM kvůli ceně na zkoušku. ted už jsme na látkovkách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
6.3.12 12:12

Ahoj, taky jsem používala Huggiesky, ale byla jsem spokojená jen do trojek, potom jsem přecházela na jiný, i když malýmu asi bylo jedno co na tý zadnici měl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
6.3.12 12:15

tak huggies uz v dm na kupon nesezenes stejne…ted ten kupon muzes pouzit na pam. prem. care…a ja s huggies newborn spokojena nebyla, prosakovaly…a to jsem prebaloval aco 2-3hodky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
6.3.12 12:16

NO UVIDÍME… když nebudou vezmu ty co jsem kupovala malému:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2918
6.3.12 12:19

Za me tedy rozhodne nebrat. Pouzivali jsme v porodnici a pak nam nekdo koupil velikost 2. Temer vzdy protykaly kolem nozicek pri minimalnim pocurnuti. Takze skoro porad jsem prevlikala :evil: Je fakt, ze maly je stihle miminko, tak nekomu jinemu tenhle problem delat nemusi. Stejne heboucke a prijemne jsou Pampers Premium Care a ty neprotekly nikdy. Ted uz jedu v latce, takze papirove moc nekupuju, ale velikost 1 a 2 mohu jen doporucit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
6.3.12 13:36

ty newborny huggies byly super :palec: , teď používám darované pampersky (nic moc, malej mi je umí prokadit) a v další velikosti mám koupené huggies premium, tak uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
6.3.12 13:40

a ubrousky za mě lepší huggies, ale záleží co komu vyhovuje,
huggies sou takové hodně jako měkký papír (což mi vyhovuje, ale zase se můžou trhat) a hodně vlhčené
pampers sou víc látkové (ale jako umělohmotná látka, takže mě nevyhovuje) a docela málo vlhčené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
6.3.12 14:22
Mar__tanka1983 píše:
a ubrousky za mě lepší huggies, ale záleží co komu vyhovuje,
huggies sou takové hodně jako měkký papír (což mi vyhovuje, ale zase se můžou trhat) a hodně vlhčené
pampers sou víc látkové (ale jako umělohmotná látka, takže mě nevyhovuje) a docela málo vlhčené.

Vidíš, u nás jedině plínky Huggies, ale ubrousky Huggies nesnáším, ubrousky jedině Pampers :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kacaha
6.3.12 14:29

Ahoj, za mě takhle - kdyby dělali plenky, které budou přesně takové jak Huggies newborn jen větší, tak asi neskončím na látkovkách! :mrgreen:
My je měli jako nejoblíbenější jednorázovky (a že jsme jich zezačátku vyzkoušeli!!)- našemu malému perfektně padly, nikde nic neutíkalo (tedy pokud jsem mu nezapomněla „srovnat“ pindíka :roll: ), super materiál…

• Citovat
  • Upravit
277
6.3.12 14:43

Tak já koupila Huggis jen jednou a za mě už nikdy více.Protékaly nám,špatně sají stolici a stačilo aby byly trochu počůrané a byly na dotek mokré.Naprostá spokojenos z mé strany je s bílými Pampers Premium,jsou ale dost drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.3.12 17:17

Nám vyhovovaly, ale malá (3540 g porodní váha) rychle přibírala, takže by nám asi stačilo jen jedno balení… takže doporučuji nepřehánět to s nákupama… přibírá pořád hodně, takže měla plíny č. 4 už v necelých čtyřech měsících…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kdoule
6.3.12 17:19
rozmyš píše:
Tak já koupila Huggis jen jednou a za mě už nikdy více.Protékaly nám,špatně sají stolici a stačilo aby byly trochu počůrané a byly na dotek mokré.Naprostá spokojenos z mé strany je s bílými Pampers Premium,jsou ale dost drahé.

Rozmyš, a měla jsi ty nejmenší, newborn pro novorozence? Oni je Huggies měli vždycky jiné a lepší než ostatní velikosti, já je plánuju do porodnice. Naposledy jsem je měla před 7mi lety, ale věřím, že zase nezklamou.

• Citovat
  • Upravit
199
6.3.12 17:39

Jj. tak jsem to mela i u malého :-)) nestihli jsme vypotřebovat pořádne ani jedno balení přibíral mi po narození 1,5KGkaždý mes.:-DD A to jsme kojili :-)) jenom:-) A takhl pokračoval do tří mesícu a porod.váha byla 3250g:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
6.3.12 17:40

Měli jsme ty nejmenší,malá vážila 2700g,myslím že z větších by mi i vypadla :) .Ale mají i jednu výhodu oproti Pampers,jsou krásně vykrojené u nožiček a malé se nezařezávaly.I když,jak píšu,byla spíš drobeček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kdoule
6.3.12 17:41
misphulin píše:
Jj. tak jsem to mela i u malého :-)) nestihli jsme vypotřebovat pořádne ani jedno balení přibíral mi po narození 1,5KGkaždý mes.:-DD A to jsme kojili :-)) jenom:-) A takhl pokračoval do tří mesícu a porod.váha byla 3250g:-D

jj, vykojili jsme v 3 měsících na rovných 7kg… moje záda… ale ty novorozenecké plíny jsme měli do porodnice na těch prvních 5 dní a to stačily :lol: porodní váha 3360g ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure