Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Já nemám ráda huggiesky žádné
ale ty newborn byly celkem dobré. taky jsem je vzala z DM kvůli ceně na zkoušku. ted už jsme na látkovkách…
Ahoj, taky jsem používala Huggiesky, ale byla jsem spokojená jen do trojek, potom jsem přecházela na jiný, i když malýmu asi bylo jedno co na tý zadnici měl ![]()
tak huggies uz v dm na kupon nesezenes stejne…ted ten kupon muzes pouzit na pam. prem. care…a ja s huggies newborn spokojena nebyla, prosakovaly…a to jsem prebaloval aco 2-3hodky ![]()
NO UVIDÍME… když nebudou vezmu ty co jsem kupovala malému:-))
Za me tedy rozhodne nebrat. Pouzivali jsme v porodnici a pak nam nekdo koupil velikost 2. Temer vzdy protykaly kolem nozicek pri minimalnim pocurnuti. Takze skoro porad jsem prevlikala
Je fakt, ze maly je stihle miminko, tak nekomu jinemu tenhle problem delat nemusi. Stejne heboucke a prijemne jsou Pampers Premium Care a ty neprotekly nikdy. Ted uz jedu v latce, takze papirove moc nekupuju, ale velikost 1 a 2 mohu jen doporucit!
ty newborny huggies byly super
, teď používám darované pampersky (nic moc, malej mi je umí prokadit) a v další velikosti mám koupené huggies premium, tak uvidím…
a ubrousky za mě lepší huggies, ale záleží co komu vyhovuje,
huggies sou takové hodně jako měkký papír (což mi vyhovuje, ale zase se můžou trhat) a hodně vlhčené
pampers sou víc látkové (ale jako umělohmotná látka, takže mě nevyhovuje) a docela málo vlhčené.
Mar__tanka1983 píše:
a ubrousky za mě lepší huggies, ale záleží co komu vyhovuje,
huggies sou takové hodně jako měkký papír (což mi vyhovuje, ale zase se můžou trhat) a hodně vlhčené
pampers sou víc látkové (ale jako umělohmotná látka, takže mě nevyhovuje) a docela málo vlhčené.
Vidíš, u nás jedině plínky Huggies, ale ubrousky Huggies nesnáším, ubrousky jedině Pampers ![]()
Ahoj, za mě takhle - kdyby dělali plenky, které budou přesně takové jak Huggies newborn jen větší, tak asi neskončím na látkovkách! ![]()
My je měli jako nejoblíbenější jednorázovky (a že jsme jich zezačátku vyzkoušeli!!)- našemu malému perfektně padly, nikde nic neutíkalo (tedy pokud jsem mu nezapomněla „srovnat“ pindíka
), super materiál…
Tak já koupila Huggis jen jednou a za mě už nikdy více.Protékaly nám,špatně sají stolici a stačilo aby byly trochu počůrané a byly na dotek mokré.Naprostá spokojenos z mé strany je s bílými Pampers Premium,jsou ale dost drahé.
Nám vyhovovaly, ale malá (3540 g porodní váha) rychle přibírala, takže by nám asi stačilo jen jedno balení… takže doporučuji nepřehánět to s nákupama… přibírá pořád hodně, takže měla plíny č. 4 už v necelých čtyřech měsících…
rozmyš píše:
Tak já koupila Huggis jen jednou a za mě už nikdy více.Protékaly nám,špatně sají stolici a stačilo aby byly trochu počůrané a byly na dotek mokré.Naprostá spokojenos z mé strany je s bílými Pampers Premium,jsou ale dost drahé.
Rozmyš, a měla jsi ty nejmenší, newborn pro novorozence? Oni je Huggies měli vždycky jiné a lepší než ostatní velikosti, já je plánuju do porodnice. Naposledy jsem je měla před 7mi lety, ale věřím, že zase nezklamou.
Jj. tak jsem to mela i u malého
nestihli jsme vypotřebovat pořádne ani jedno balení přibíral mi po narození 1,5KGkaždý mes.:-DD A to jsme kojili
jenom:-) A takhl pokračoval do tří mesícu a porod.váha byla 3250g:-D
Měli jsme ty nejmenší,malá vážila 2700g,myslím že z větších by mi i vypadla
.Ale mají i jednu výhodu oproti Pampers,jsou krásně vykrojené u nožiček a malé se nezařezávaly.I když,jak píšu,byla spíš drobeček ![]()
misphulin píše:
Jj. tak jsem to mela i u maléhonestihli jsme vypotřebovat pořádne ani jedno balení přibíral mi po narození 1,5KGkaždý mes.:-DD A to jsme kojili
jenom:-) A takhl pokračoval do tří mesícu a porod.váha byla 3250g:-D
jj, vykojili jsme v 3 měsících na rovných 7kg… moje záda… ale ty novorozenecké plíny jsme měli do porodnice na těch prvních 5 dní a to stačily
porodní váha 3360g ![]()