Plenky Huggies Newborn

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Run
20807
6.3.12 17:43

Já taky jen kojím a ve čtyřech měsících už má 8,6 kg :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10369
7.3.12 20:00

Za mě huggies vedou, je mi strašně příjemnej ten materiál a mám odzkoušené, že musí být malýmu úplně akorát, aby neprotekly, když jsou trochu větší, tak protíkají. V porodnici jsme je měli a super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jane 335
10.3.12 17:14

moje malá má 5 měsíců, hagisky jsem koupila jen jednou a už je nekoupím. Malé neseděly a hlavně je pročůrávala, což u pampersek se nikdy nestalo. Za mě teda vedou pampers a neměnila bych. :D

• Citovat
  • Upravit
66
9.5.12 14:24

Ahoj maminky, mám prosbičku, od narození používáme plenky Huggies newborn 3-6Kg jelikož naše porodní váha byla 4.060Kg.A jsou nám tři týdny.Vyhovují nám a jsme spokojeni, jen by mě zajímalo, jestli bych mohla koupit Huggies premium 4-9Kg. Nevím jestli je v nich nějaký velký rozdíl. Můžete mi prosím poradit, nebo napsat vaše zkušenosti? děkuji moc za rady. Renča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
9.5.12 15:18

Určitě budou větší jak do šířky, tak i do délky. Balík klidně kup, vyzkoušej, jak bude sedět a pokud budou ještě velké, tak se vrátíte k 3 a 4 upotřebíte později. Není to jen o váze, ale i o proporcích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
9.5.12 16:39

Musíš vyzkoušet :-) Jak píše Terrad, není to jen o kilech, to u nás skoro vůbec nesedělo ty kila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
9.5.12 16:42

@Renca54 Huggiesky používáme od narození, aktuálně jsme na vel. 3.
Samozřejmě můžeš přejít na Premium už teď, ale osobně bych vydržela, co nejdéle to půjde, na Newbornech, resp. na těch ve žlutém balení než v tom modrém. Liší se od sebe tím, že ty žluté jsou z biobavlny (je to na nich i napsáno), ale bohužel, dělají se jenom pro novorozence. Ty modré pytle už jsou z normální bavlny :nevim:
Jinak jsem zjistila, že mimi je zralé na výměnu plen za větší velikost ve chvíli, kdy je začne nápadně často pročůrávat či prokakávat :lol: - taková blbost, na kterou jsem si musela přijít sama :roll:

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
9.5.12 16:49
@Jane 335 píše:
moje malá má 5 měsíců, hagisky jsem koupila jen jednou a už je nekoupím. Malé neseděly a hlavně je pročůrávala, což u pampersek se nikdy nestalo. Za mě teda vedou pampers a neměnila bych. :D

Hmm, tak tohle mám přesně naopak. Od tchýňky jsem dostala megabalení pampersek a teď ho prodávám. Huggiesky jsou takové celobuničinové, Pampersky z takového zeleného igelitu (a ještě ke všemu jsou něčím „navoněné“, takže smrdí jak vůně na záchod).
Na jednu stranu by igelitové neměly být „prosrávací“ (což tedy buničinové taky vydrží - ony ty průsery jsou přes díry nikoli skrz plínu), jenomže malý se po nich opupínkoval a to byla ještě zima, takže žádné vysoké teploty :cert: Takže zůstáváme na Huggieskách.
Mimochodem, kámoška, dvojnásobná matka mi nedávno říkala, že jednorázovky se dobře otestují v létě - to teprve maminka pozná, které plíny dýchají a ve kterých se mimi zapaří :roll: Tak doufám, že projdeme :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure