Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj ženy, manžel má za pár dní narozky a tak bych mu ráda udělala nějaký banánový dort, protože je miluje, akorát nevím jaký
Krtkův dělám každý rok a ráda bych změnu. Tak poraďte, máte-li nějaký receptík ![]()
Chces banany dovnitr jako napln nebo do testa?, Mam recept na bananovy korpus doma..
Nemáte někdo recept na domácí krtkův dort? když jsem v obchodě koukala na složení toho kupovanýho, tak mě ta chemie dost odradila a ráda bych ho zkusila doma, ale nemám tolik zkušeností, abych do toho šla rovnou… vidím to teda na základ nějaký tvrdší piškot (a kakaový) a dál?
@beruska2× píše:
Chces banany dovnitr jako napln nebo do testa?, Mam recept na bananovy korpus doma..
SPíš jako náplň ![]()
@PjckjsANEBjája píše:
Nemáte někdo recept na domácí krtkův dort? když jsem v obchodě koukala na složení toho kupovanýho, tak mě ta chemie dost odradila a ráda bych ho zkusila doma, ale nemám tolik zkušeností, abych do toho šla rovnou… vidím to teda na základ nějaký tvrdší piškot (a kakaový) a dál?
Upec si jakykoliv piskot kakaovy, davam napln z 2 mascarpone, 1 tvaroh, 2 huste kysane smetany, ovoce, cukr dle chuti - z korpusu odriznu plat, zbytek rozdrolim, do misy dam folii, nasypu dorbky, krem, dobky, krem - dokud staci a polzim plat..
dam vychladit a pak preklopim na tac…muzes dozdobit
@PjckjsANEBjája Tady mas dva recepty na krtkuv dort..Zrovna se na nej taky chystam, ze upecu. Jeste jsem ho teda nezkousela, ale v receptech z Alberta jsem se jeste nikdy nezklamala.. ![]()
http://www.albert.cz/fulltext/index$5550.html?queryANDWords=krtkuv+dort
Příspěvek upraven 19.06.12 v 14:38
@beruska2× píše:
Upec si jakykoliv piskot kakaovy, davam napln z 2 mascarpone, 1 tvaroh, 2 huste kysane smetany, ovoce, cukr dle chuti - z korpusu odriznu plat, zbytek rozdrolim, do misy dam folii, nasypu dorbky, krem, dobky, krem - dokud staci a polzim plat..
dam vychladit a pak preklopim na tac…muzes dozdobit
Já dávám ušlehaný šlehačky se ztužovačem a nakrájím do toho čokoládu ![]()
@Flooa píše:
Já dávám ušlehaný šlehačky se ztužovačem a nakrájím do toho čokoládu
ja nemam rada ztuzovac, ma divnou pachut ![]()
@beruska2× píše:
ja nemam rada ztuzovac, ma divnou pachut
Tak nám to ani zatím nijak nepřišlo ![]()
Omlouvam se, ted na to koukam a muj odkaz nefunguje. Najdes na strankach Albert casopisu, maj fakt dobry recepty
![]()
@mikitaa píše:
Tak kubu…je to jak pariz podobny ale s bananama
Jsem zapomněla dodat, že ten už jsme též zkoušeli ![]()
@marketta1 díky, našla jsem…tak teď už jen se pustit do pečení ![]()
Ještě takový dotaz, který tedy nepatří k banánovému dortu ale k mascarpone
Kde ho seženu? Billa, Penny, Lidl??? To mám po ruce.