Banka ČSOB

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.1.12 16:24

Hoílky a kdyz mam u csob kontokorent,jiz asi patym rokem,a ted se zmenila situace a budu mit mene penez,nebude to na pokryti kontokorentu,jaki mam ted postupovat?pokud nemam na splaceni? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1937
26.1.12 16:31
Anonymní píše:
Hoílky a kdyz mam u csob kontokorent,jiz asi patym rokem,a ted se zmenila situace a budu mit mene penez,nebude to na pokryti kontokorentu,jaki mam ted postupovat?pokud nemam na splaceni? :nevim:

Máš dvě možnosti, buď měsíčně platit úroky za debetní částku v kontokorentu, nebo ho můžeš zrušit, ale na to, abys ho zrušila musíš doplatit co dlužíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
26.1.12 17:11

U ČSOB mám studentské konto. Poplatky skoro žádné, internet. bankovnictví je tam samozdřejmostí. Jak je to ale s kontokorentem. :nevim: Kouknu na jejich stránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
26.1.12 17:15

Našla jsem o kreditních kartách toto. http://www.csob.cz/…default.aspx Můžeš si tam spočítat, kolik můžeš jít do mínusu. Požadují ale nějaký měsíční příjem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
31.1.12 09:45

na to, abys dosáhla na kontokorent musíš mít na účtě nějaký pohyb, myslím, že ho dávají na max. dvojnásobek tvých příjmů (tj. pokud máš třeba 20 tis výplatu, tak by ti mohli schválit až 40 tis. kontokorent), chce to ale rozhodně, aby v tvé historii viděli pravidelné příjmy…

kontokorent - musíš podepsat smlouvu osobně v bance, přes internetové bankovnictví to nejde… (tam max. vidíš, zda už ti nějaký kontokorent banka předschválila a v jaké výši)

nesplácení kontokorentu - stačí přehoupnout do plusu cca 1 x za rok (zase pak lze hned vybrat), jasně, že platíš nějaké úroky (řádově třeba 300 Kč za 20 tis v mínusu za měsíc)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.9.16 21:22

posilani penez vkladem v csob

Zdravím maminky chci se zeptat kolik je poplatek za vlozeni penez na pobocce? Kdyz pujdu neco platit a ten dotycny ma ucet u csob? dekuji za odpoved :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
14.9.16 06:53

@terus222 : rovných 70 Kč. Jmenuje se to „Vklad provedený třetí osobou na běžný platební účet“

https://www.csob.cz/…cty-a-platby#…

Pokud nespěcháte na připsání platby, radši pošlete ze svého účtu. Do druhého pracovního dne je platba připsána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.17 15:44

(ČSOB - nejhorší banka pro cizince)
Jsem cizinec s trvalým pobytem v ČR a na začátku svého vysokoškolského studia v Praze jsem se rozhodoval, kde si založit běžný účet. Po různých srovnáváních účtů, jsem se rozhodl pro ČSOB Studentské konto, protože bylo zadarmo a jednoduché. Já tenkrát moc peněz neměl, tak mi to takto stačilo. Po čase jsem zjistil, že mi strhávají poplatek za vedení účtu. To jsem samozřejmě reklamoval a peníze mi vrátili. Ovšem poplatek se strhával vesele dál. Až teprve po druhé reklamaci bylo vedení účtu skutečně zadarmo. Tak to bylo první zklamání. Druhé přišlo ve chvíli, kdy jsem při studiu potřeboval studentský kontokorent, který byl ve výši blbých 20.000 Kč. Ten mi nedali se slovy „BOHUŽEL jste cizinec“. Třetí zklamání přišlo ve chvíli, kdy jsem potřeboval peníze na zahraniční stáž v Turecku - studentský úvěr mi nedali zase se slovy „BOHUŽEL jste cizinec“. Nevadí, nějak jsem to zvládl i bez úvěru. Když jsem dostudoval a začal pracovat jako OSVČ, potřeboval jsem auto v hodnotě cca 150.000 Kč. Co myslíte? No jasně, zase „BOHUŽEL jste cizinec, musíte mít lepší daňové přiznání, ale za rok vám to určitě dáme“. Nevadí, jezdil jsem MHD.
Dnes už jsou to tři roky od mého studia (jsem tedy klientem ČSOB už cca 8 let), začalo se mi dařit, vydělávám si víc než 90 % lidí v ČR, na běžném účtu se mi otáčejí zajímavé peníze a zobrazila se mi nabídka předschváleného hypotečního úvěru. Vyhodnotil jsem to, jako zajímavou investiční příležitost. Přijdu do banky a co se dozvím - „BOHUŽEL jste cizinec, takže i když se Vám to v internetovém bankovnictví zobrazilo, pro Vás to ovšem neplatí“.
Podtrženo sečteno moje ČSOB mi za 8 let nikdy nevyšla vstříc, v ničem mě nepodpořila (ani při studiu a ani při podnikání). Se vším jsem si musel nějak poradit sám.
Takže „BOHUŽEL ODCHÁZÍM! i se všemi prostředky“.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.11.18 14:39

Zkušenost s ČSOB. Platím nájem v pobočce Lazarská, Praha 2. Má mi být vráceno 820 Kč.,ale je vráceno 720 Kč. Upozorním na to pokladní. Ta odpoví cituji : jo, ta stovka je v šuplati. Ona počítá nahlas vrácení 720 Kč, a není ji divné, že se jí ukazuje vrátit 820 Kč.? Omluví se ( sice v zabarvení hlasu je cítit naštvanost ). Potom když si finance dávám do peněženky a zdravím při odchodu, tak již nereaguje. Totiž i když jsem ještě u přepážky, tak telefonuje. To je tak zajímavé, že se stále stává takový fenomén, že vám jako? omylem vrátí méně, ale nikdy se nestane,aby omylem vrátili více. To je ale zvláštní náhoda :) že ?!

• Citovat
  • Upravit
401
16.12.18 03:51
@hulken píše:
Myslím, že ČSOB je dobrá banka, ale je drahá. Když tam máte hodně peněz, tak vám dají účet zadarmo, ale jinak jsou poplatky dost vysoké.

Ano je to tak v rámci premiového nebo privátního bankovnictví je ČSOB dalo by se říci špička splní pro vás cokoliv a všechno v ceně učtu má to ale tu podmínku pěnez ve skupině kde musí být pomalu sedmimýstný zůstatek nebo aktiva ve fondech, akciích.
Laicky řečeno pro milionáře super pro běžné lidi si tím nejsem tak jistý jestli tam dostanou za běžné používání učtu něco navíc nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.19 17:14

ČSOB, špatný pokus o banku, zejména pobočka Most a jejich Premium v čele s panem ředitelem(je to opravdu hulvát), arogance, neprofesionalita neznalost. Jděte raději do nějaké jiné banky, ČSOB se obloukem vyhněte.

• Citovat
  • Upravit
401
19.10.19 19:01
@Anonymní píše: ČSOB, špatný pokus o banku, zejména pobočka Most a jejich Premium v čele s panem ředitelem(je to opravdu hulvát), arogance, neprofesionalita neznalost. Jděte raději do nějaké jiné banky, ČSOB se obloukem vyhněte.

Ahoj platí to co všude, pokud nejsi spokojena nebo bylo špatpně jednáno. Zvednu telefon a hned reším. Vymění ti bankéře. Podáš stížnost jde téměř cokoliv. Oni se hned ozvou s napravou. Nestalo se mi ze by neco bylo špatně a když ano nabídli kompenzaci.
Když se neozveš a napíšeš to tady asi se nic nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel